Mag_Ognia Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Kurde żona kuzyna mojej mamy gadała sobie przez skypa i nie miałem okazji pograć w 67 prosze właczcie :P Edit: Acha juz sie loguję na 0.68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jeżeli miałem wersję 0.60 to wystarczy nakładka 0.68, czy muszę ściągnąć jeszcze patcha 0.65 do którego link nie działa? Pozdro, krychu90 :paperbag3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a mi Borek wyskoczyło takie coś: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Collision Event with object Hero_Remote for object arrow_Standard_Arrow: Error in code at line 1: if lock = 0 at position 4: Unknown variable lock Jak chyba raperr we mnie wszedł... Potem proba ponownego zalogowania: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 tutaj mój advenced na 28lvl WREŚCIE!:d http://img20.imageshack.us/my.php?image=screenshot16kk8.png a tutaj mój Shaman Armor jednak 42 defa:D http://img101.imageshack.us/my.php?image=screenshot17st7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ale mam dla was screeniki :D mniam normalnie, ostry event byl wczoraj w nocy kolo 03:30 xD pokaze jutro. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Przy próbie połączenia taki błąd wyskoczył 20 razy: ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region i w opcjach wyłączenie "Smoke effects" nic nie daje. [edit] i jak się podłącze do serwera, po pięciu sekundach zrywa połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Super ekstra wyłączyłem 2 detale i gra się suuuper :) ale znalazłem 2 błędy: - z club'em w ręku wszedłem na arenę i club zniknął ;/ - po 3/4 minutach gry wywala mi taki błąd a mnie z gry razem z nim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mam to samo co Kubx. Grałem sobie normalnie, aż tu nagle zza lasów i gór przyszły lagi. Zrobiłem DC, połączyłem się ponownie. Wszystko działa nagle inv znika i znów DC. Powtórzyłem tę czynność kilka razy po czym przy logowaniu zaczął wyskakiwać błąd : ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mialem to samo, juz prawie lvl a tu giga lag, padlem no ale mysle ze se pojde dobije, otwieram inv zeby sprawdzic ile mam hp potionow a tu zresetowany inv :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 To wygląda jakby połączenie było tylko przez pierwszych kilka chwil. Bo po zalogowaniu na postać mam ten pokazany swój level i itemy założone na postaci itp. no i od razu połączenie zanika. Gdy włączę inv to wszystkie przedmioty znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Borek co ty ten serwer rozlaczasz co minute czy to ta wersja mnie tak ciagle rozlacza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ale to dzieje się od jakiegoś czasu ??? czy wcześniej też?? Na początku myślałem że o utraciłem po defie podczas przyłączenia do serva ;) Raz jeszcze pokazało żebym servy sprawdził :? Trochę nie łapie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja miałem podobny błąd. Po jakiś 30 minutach gry wyskoczyło mi "Connection Failed". Przy trzech następnych próbach zalogowania na ekranie pojawił się napis "Invalid Password" choć podawałem dobre hasło. Zrestartowałem grę i przy kolejnej próbie zalogowania miałem wspomniany już błąd: ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ja nie mam czegoś takiego tylko nawet nie zdazam wylezc z miasta i tu trace ekwipaż i moge se troche polazic i wyswietla sie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mam tak jak Pieter, tylko to mi się dzieje, po jakiś 10sekundach od podłączenia ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ok, dobra, wszyscy mamy podobnie, teraz już nie piszmy na temat tego błędu, tylko czekajmy na odpowiedź Borka, bo temat traci na przejrzystości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 a wiecie co... a mi znikają itemy :P ale fajnie, że borek zrobił taką tabliczkę connection problem - już dawno o czymś takim mówiłem, dzięki temu pewnie będzie nas jeszcze rzadziej rozłączać. Myślę, że obecna wersja poza błędem ze znikaniem itemów, jest już najbliższa ostatniej sprawnie działającej i dzisiaj wieczorem będzie można pograć w stabilną Almorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mnie też zniknęły itemki, nam wszystkim? Mam te same błędy co reszta, ale! Okno początkowe ładuje mi się jakieś 10 sekund. Wielkie Brawa dla Borka, za zoptymalizowanie tegoż narzędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Teraz To serwer nawala , a nie sam klient. Gdy zagrałem w Almorę pod klientem 0.68 gra śmigała perfekcyjnie. 0 bugów i 0 lagów. to było około północy. No ale gdy teraz się połączam (każdy tak teraz ma) to w ogóle nie można nawiązać połączenia. Na początku pobiera tylko naszą pozycję , ekwip, skill i tyle całego naszego połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ehh, nie wiem czemu, ale na stronie jest napisane, że server on, loguje się, ale zaraz po zalogowaniu znika mi całe eq i wszystkie itemy, i pojawia się ten piorunek z Connection Problem... I po dwóch minutach Connection Failed czy jakoś tak i mnie wywala z gry. Czyli podobny błąd, jak mają @up. Chyba. Weźcie to naprawcie. :P Aha, i jeszcze czasem jest tak, że na stronie z serverami jest 0 players, a jak się loguję, to zawsze widzę kilka osób. To bug ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie. To NPC'e ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 #guxio Ale patafianisz :/ Wczoraj rano bylem sam na almorze, players online: 1 npc tam nie wyswietla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 tym razem server daje dupska :P może borkowi sie komp zwiesił i nawet nie wie ? :P btw. http://en.wikipedia.org/wiki/Almora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 @gnysek: A co ma tabliczka "Connection Problem" do zmniejszenia ilości rozłączeń ;p ? btw. http://www.almora.net/ ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurde znikineły mi wszystkie itemy buu borek zwróć je nam ;/ Tak to nie ma gry Buuuu miałem super wypasione itemki zarabałem na nie i nic BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 MO uspokój się!!:D Itemki nie są pewnie zabrane to tylko jakis bug z serwerem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No przecież sam widziałem swojego ludka gołego i wesołego zaloguję sie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 @MO Po zalogowaniu się ponownie masz je znów. ;] btw. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_MMORPGs#A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ja sprawdzałem duzo przed wami - itemy nie znikają, po prostu serwer ie wysyła nowych danych - potworów też nie ma, a po zalogowaniu jesteśmy w tym samym miejscu, co przed poprzednim zalogowaniem - zatem na serwerze nic sie nie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Uff mam nadzieje serwer teraz jest off wiec pewnie BOREK naprawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi