Pieter Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak już ktoś powiedział.. krzyżyk na drogę.. nie będzie mi cię żal... wręcz przeciwnie otworze butelkę szampana, a co tam... kolejka dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mówiłem przecież że nie wiecie kim jestem i nie chcecie wiedzieć Chcesz zebysmy mysleli "oh jaki on tajemniczy, ciekawe kim on jest, zostanie po nim legenda :o" Wiem bo znam takich ludzi i wiem jak sie zachowuja xDD Przyznaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wieeeemyyyy kim jesteś, Bagno. Kiedyś na stronie twojego Ufo 3 widniał napis "Copyright Filip Butkiewicz"). Oczywiście dowiem się, że to twoja fałszywa tożsamość. :P Nie będzie mi ciebie żal. Dlaczego? Odpowiedź została już udzielona. Po co zamykałeś topic, niech cały GMCLAN się pożegna ;/ . Marmot Zwykła pomyłka. Dużo się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiem bo znam takich ludzi i wiem jak sie zachowuja xDD To tak jak w scenie z mesjaszem w Żywocie Briana. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Żegnam papa i nigdy tu nie wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tylko żeby mi nie było, że ten facet to ja : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Żegnamy Cię. Ale coś długo odchodzisz od nas :D a jeśli myślisz, że bedziemy cię prosili żebyś z nami został, to przynajmiej z mojej strony nie masz na co liczyć :twisted: Nara :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiecie co? Nie zdziwię się, jeżeli on za dwa/trzy dni wróci. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 #up Ale pod innym nickiem oczywiscie. Wpadnie z nowym systemem łaaaaaaaaa i wszyscy beda mu zazdroscic co on umie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 I tak cie nigdy nie lubilem, BAGNO. Ale powiedz, dlaczego odchodzisz???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mam pomysł! Zbanować go! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja mam oficjalne oświadczenie od niego ;/ : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jesteś zły że cie nie wychwalamy, a mimo to pocieszasz nas pisząc o swoim odejściu? A może chcesz się podlizać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiwat król, wiwat naród, wiwat wszystkie stany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 I tak cie nigdy nie lubilem, BAGNO. Ale powiedz, dlaczego odchodzisz???? Robił z siebie durnia a potem zwala na nas, że my się z niego śmiejemy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 qwa,sami się zachowujecie jak 13-latki,odchodzi to odchodzi i kij mu w oko. Bzdurny temat. A co mi tam,ciesze się że odszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiecie co trzeba to zmienić ponoć 13,sty jest pechowy a tu zonk ! Wcale tak nie jest ;) to wręcz szczęśliwy dzień dla całej społeczności GMC!! Cieszmy się tą chwilą póki ona trwa bo gorzej jak on do nas wróci ;/ Jeszcze tylko ja odejdę i będziecie mieć tu święty spokój bez kłótni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ...idziemy pić? Chyba ten temat trzeba zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Qwa, powiedziałbym to samo co Proxx... Nie jestem tu na bieżąco, nie czytam tematów i nie znam za dobrze tego Bagno, ale skoro twierdzicie, że to "dureń" to nie zniżajcie się do jego poziomu... Z tego co wiem Bagno był tu cały czas wyśmiewany, ten temat to potwierdza. Następnym razem taki temat wywalcie, a nie piszcie bzdurnych postów... bo to jest zachowanie a'la dziecko neo... Nie znam Bagno, ale wątpie, ze zasłużył na takie traktowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie znam Bagno, ale wątpie, ze zasłużył na takie traktowanie Znajdz tematy bagna, poczytaj a potem wroc tu i napisz to co napisales z czystym sumieniem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja wcale nie twierdzę, że nie macie co do niego racji... haker :P Ale ten temat jest bzdurny... przypomina barbarzyńskie, zwierzęce pośmiewisko. Najlepiej go wywalcie bo psuje reputację forum :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja powiem po prostu - spier***** :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 to narka :bye1::bye1::bye1: to powinien moderator moim zdaniem zrobić http://img253.imageshack.us/my.php?image=sdfhzm1.swf a to co mniej więcej czyje że odchodzisz http://img253.imageshack.us/my.php?image=nasdxf9.swf nie no żartuje jest mi to obojętne czy odchodzi czy nie ale lubię tą animacje dlatego ją dałem XP mam następną osobę którą mogę dodać na cmentarz X3 XP trochę długo zajęło mi napisanie tego posta miałem problem z uplodowaniem SWF Edit : czemu w uploaderze nie można dać formatu swf szkoda |3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Oh noes! ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Lionx Myśle że ten z czachą to Ranmus a ten pomarańczowy to Bigshark=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No w końcu. ;3 Za cuda nie trzeba jednak płacić MasterCard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Lektura tego tematu skłoniła mnie do zaproponowania takiej oto inicjatywy: Uczcijmy minutą ciszy pamięć po dojrzałym zachowaniu forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Może zrobić specjalny dział, "Pożegnania" troszkę rozrzedzimy te grono dzieci, męcząc ich psychicznie xD Nie łatwo zostać członkiem GMC xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi