pablo1517 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 wow Konrad, super to wygląda, wciagnelo mnie. Fajne ^^ respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Fajnie zrobione Konrad-GM ale nudne XP po 1min odechciało mi się grać Po co dodałeś zmęczenie tego nie wiem ale moim zdaniem przez to czekanie robi się nudno popraw to, to pewnie wygrasz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ok poprawiłem: Poprawka EDIT: Kto ukończy questa musi lubić RPG'i ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 kurde, jednak nie zdążę :P tutaj jest coś co powinno być rogalem, ale nie jest bo dopiero teraz zorientowałem się, że kod jest do kitu. bym musiał zacząć od nowa, a nie chce mi się tak więc rezygnuje z tury :P Konrad-GM ma już jak dla mnie zagwarantowane zwycięstwo - wygląda to jak rogal i prawie zachowuje się jak rogal, bo NPCe nie poruszają się równoczeście z naszą postacią. w typowych rogalach wygląda to tak, że my robimy ruch to one dopiero też, a tutaj chodzą kiedy sobie chcą. ale i tak ładnie ci to wyszło, nawet jeśli robiłeś to w GM i miałeś sporo ułatwień ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kurcze, szkoda że o 16 się tura zaczeła. Jak by było tak gdzieś koło 22 to pewnie bym coś podrzucił. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Chyba tylko ja zrobiłem pracę na konkurs... =3 Co to za rywalizacja 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/up993_4_rogal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Konrad-GM, nie ciesz sie zbytnio, ja ci zrobie konkurencje B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @propaganja: Fajny rogal... Mniam 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @propaganja: Fajny rogal... Mniam 8) bezkonkurencyjny bym dodał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 W regulaminie ligi jest napisane: 5. Nie można korzystać z gotowych grafik. A czy to tyczy się także muzyki. Czy można ściągnąć muzyke z jakiejś strony i dać ją do gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Moja gra: https://gmclan.org/up682_4_hak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 hmmm... co by nie mówić - mój rogal ma najładniejszą grafikę ;p EDIT. Joke.. już nie spamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Max, weź może przesuń gong o 2h do przodu - po prostu nie wyrobie teraz przez to zakończenie roku szkolnego. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neko Rushi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja jeszcze robię ostatnie poprawki, więc nie zaczynaj głosowania przedwcześnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 moja gierka XP może mieć bugi czasu nie miałem by przetestować ją do końca XP https://gmclan.org/up634_4_mario.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @LionX: Fajny pomysł... ale to nie rogal :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 HaHAHAHAHAHAHAHAH Przeszedłem ChaosStona i co? Lubię RPGi? Kto nie wieży temu daje tu sejf z gry sejf Chyba zagłosuje na ciebie. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A to moja gierka https://gmclan.org/up2118_4_rogalik.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A, niech Wam będzie. :P Przedłużę turę o 2h. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kubos to nie rogal. 1. Rogal to erpeg 2. To same literki, które mogą mieć różne kolory (8 kolorów) . Twoje literki nawet nie chodzą po kratkach a tak właśnie powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tymcio bierze się do roboty =D ciekawe jakiego rogala zrobi 8) Muszę w Tymona rogala zagrać =D @Down: To nic, chociaż przegram z honorem 8) EDIT: Chyba zrobię rogala z ładną graficzką i z dobrym systemem RPG I będzie git 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak on coś robi to na pewno wygra tym bardziej że nietrzeba się nad grafą męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tymon, mam nadzieję, że nie tworzysz tego w GM? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @LionX: Fajny pomysł... ale to nie rogal :blink: Przeczytałem to co pisze w wikipedi i nie znalazłem jakiś głównych przeciwwskazani dlaczego moja gra by nie mogła być zaliczona do gatunku Roguelike z tego co przeczytałem to nie ma ściśle ustalonych warunków co do tego gatunku poza tym pragnę zauważyć Konrad-GM że my tworzymy Roguelike a nie Rogue Poza tym czy jest czy nie o wszystkim zadecydują organizatorzy ligi 24 ^^ w najgorszym wypadku moja gra nie będzie dopuszczona do udziału w 27 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neko Rushi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1178_4_prawie_jak_rougelike.html Ech.. był jeszcze quest, ale nie mam czasu, żeby naprawić rozmowę z NPC, pędzę na trening.. Jeśli by wyrażono zgodę, to po powrocie z treningu bym to naprawił i dodał z działającym questem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi