Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak można było zauważyć grająć w "KropkaGame demo" napisy z menu 'chowają' się pod budynkami oraz minerałami. Jak zrobić żeby były one "wyżej"? Edit: Mam to zrobione tak (w drawie): draw_text(view_xview[0]+0,view_yview[0]+0,"Zloto:") draw_text(view_xview[0]+43,view_yview[0]+0,global.zloto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ustawić depth obiektu na -999 lub więcej. btw. nie musisz pisać +0 - skoro nic nie dodajesz, to nie dodawaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 chodzi może o depth ? nie grałem w kropkagame. Marek <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ustawić depth obiektu na -999 lub więcej. btw. nie musisz pisać +0 - skoro nic nie dodajesz, to nie dodawaj :P Ustawiłem wszsytkim budynkom -999 i nic :/ (ten rysownik ma depth 0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No to ten rysownik tego tekstu powinien mieć -999 depth a domy 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie budynkom tylko obiektowi rysującemu tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Chodzi. Wielkie dzięki :) Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 nim niższy depth, tym jest bardziej na wierzchu :P Marek <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi