I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przecież to nawet nie jest izometria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dokładnie. Niepoprawny rzut i widocznie użyty spray. Nie ma pixel-artu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ok, teraz sie uspokojcie z budynkami :] Teraz by sie przydaly drzewka, trawa, znaki, i domki jednorodzinne(ewentualnie wille) - a i kamienna drozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 fajnie że użyłeś sklep z tytoniem,a nie użyłeś mojego Hotelu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Piramida źle wygląda, nie dość że mała to jeszcze połowa jest zakryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 I mego domu też nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jak dla mnie ten czerwony dom z ogródkiem jest za mały,i firemark czemu wszystkich nie wrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dobra, daję domek jednorodzinny... Dróżka trochę w widoku krzywa, ale kto powiedział, że wszystko ma być od linijki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kurcze poprawcie rzuty to będą wszystkie (oprócz tych naprawdę powalonych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Proxx, proste bo nie pasuja, szczegolnie rzut izometryczny. Guxio:K** jaki domek oO ? przeszuaklem caly topic i nie napisales zadnego postu z image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Domek GuXia: Jaklub dał mi części, a ja sobie zlepiłem 2in1! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Proxx, proste bo nie pasuja, szczegolnie rzut izometryczny. Guxio:K** jaki domek oO ? przeszuaklem caly topic i nie napisales zadnego postu z image a mojego bunkra też nie dałeś :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dobra wreszcie zrobiłem. Nie wiem czy drogę będzie łatwo wpasować ale chyba z wyłączoną siatką będzie można. (ta droga po to żeby ciężarówka miała jak ładować towary :P ) Zrobiłem też większe drzwi żeby lepiej pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja zrobiłem jakiś domek, już wcześniej: xP https://gmclan.org/up1717_7_dom.html Zawsze warto przypomnieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Macie tu latarnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 mój domek jednorodzinny innych moich nie dawajcie ;p EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja raczej już nie będe mógł pomniejszyć mego domka, bo się popsuje i głupio będzie wyglądał, dalego porsze abyście robili trochę większe drzwi i okna (oczywiście nie wszyscy). Czy mógłbym prosić aby było widać napis na moim domku (chce aby było wiadomo kto gdzie mieszka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Albo zrobil na nowo ; d edit: co myslici o stacji kolejowej i tory ? ps. zrob ktos przystanek autobusowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 it's awwwwwwwwwwright Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja sobie zaklepuje wille, trochę jeszcze zostało, ale dziś skończe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mój domek ;) Troszkę ubogi i wogólę taki nijaki, ale może znajdzie się dla niego miejsce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To ja daje poprawiony GMCLUB: ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ten park jest w bardzo dobrym rozmiarze XD Jak ktoś nie skumał, to ma byc ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Micanser, ale mi to pasuje do piramidki, taki mini park edit:whoho ladne te disco :D edit: zapraszam na #gmclan w celu uzgodnienia wiecej elementow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://img257.imageshack.us/img257/9353/domekoo5.png heh sory za tyle domków ten chyba już będzie pasował ^6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ufff wreszcie skończyłem robić mój domek, poświęciłem pół godziny żeby go zrobić: Wstaw go tam please bo trochę się potrudziłem by go zrobić. PS. To jest mój drugi obrazek zrobiony w pix arcie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Firemark a mógłbyś jeszcze gdzieś tam zmieścić mój mały domek jedno rodzinny? Bo właśnie go kończę i może jutro po południu bym go wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wrzucam wsystko co izometryczne i w miare 'ladne' http://www.gmclan.org/uploader/94/5a71c5fca4.png < obrazek juz nie, zbyt wielkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Widząc jaki mój domek jest mały i brzydki postanowiłem go ulepszyć XP i tak piękny to on nie jest XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi