Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 https://gmclan.org/uploader/900/Gmclan_City.png jak wam sie podoba? @FIREMARK moze ci sie przyda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 zrobiem basen @zychu fajne miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @zychu czemu jest tylko jeden mój domek chciałem wszystkie trzy. To ogrodzenie jest troche za duże. I nie dałeś wszystkich domków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 bo zaczalem robić jak jeszcze nie dałeś swoich domków. ;] a ja sobie zrobie 48 domków i bedzie fajnie. ok? xD moze ustalimy limit swoich budowli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ludzie, pamiętajcie, że organizatorem całego przedsięwzięcia jest Firemark. Wypadałoby na niego poczekać, a Wy się tu rządzić zaczynacie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 W moim będzie minigierka, w której będzie trzeba sprzątać xD @up: Może się zgodzi? A jak nie to zrobimy bunt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jak tak patrze na tą mape to od razu mi się z Sims-ami kojarzy. Po za tym w lewym-dolnym rogu mojego sklepu jest jakaś biała? plama.=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No dobra, pora na mój "domeczek". Jest trochę źle zrobiony, bo po namęczeniu się przy basenie, odechiało mi się pracować. Mam 3 pokoje do wynajęcia XD (dach na garażu specjalnie jest trochę przekrzywiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a w moim bedzie trzeba wyprodukować jak największą ilość podwawelskiej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Proxx Mi też, nawet bardzo. :] @Mincanser Extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A mój będzie trzeba "poprostu" okraść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Micanser fajny full wypas domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A w moim domku będzie trzeba zabijać karaluchy, albo mrówki faraona! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A u mnie trzeba będzie TV naprawić bo strasznego grata dałem do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No to już zaczynajcie robić swoje gierki a potem merge game i jeszcze kilka bajerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Hmm.... A może zrobic jeszcze jakiś system, by po miescie chodziło się graczem, można by wchodzic do swojego domu, i byłby taki niby shoutbox ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 moze jednak zrobilibysmy mmorpg i kazdy mial by ludzika ze swoja podobizną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 moze jednak zrobilibysmy mmorpg i kazdy mial by ludzika ze swoja podobizną xD właśnie miałem to napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 o kurna ale żem trzepnął mmorpg xD poprostu gre online :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A w moim domku będzie trzeba zabijać karaluchy, albo mrówki faraona! :Dhej! to ja mam piramidę a nie ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No właśnie o coś takiego mi chodziło Zychu.... I byłaby np. możliwośc skopania komuś tyłka i by miał chwile paraliż tak jak w mario online.... ;) PS. Dom Micansera Rox ;) Ja robię mój ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ok, posklejalem. Reszte nie dodalem bo: a) mialem trudnosci, wiec zostawie na pozniej (domek obrocony o inny kat) B) niezauwazylem w temacie :D Przeplukam go pozniej :] I jak ? edit: Micanser dzieki za Kafelki :D dlugo sie glowkowalem jak je zrobic. Chyba nie bedziesz zly,ze sobie je wytnolem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie no supcio :D jak na razie jest gites xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 I tak narazie wiele brakuje, miejmy nadzieje ze dojdzie wiecej budynkow, szczegolnie zabawnych :] Ewentualnie, jak sie zapelni, mozemy zrobic nowa prace ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Coffeshop w mieście i życie od razu nabiera kolorów. Sklepik jest przeznaczony do umieszczenia go obok/między innymi sklepikami (jeśli takowe są/będą), z tym żeby wejście i witryna były widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Chrump, narazie musza sklepiki zrobic, bo tak to jest tylko twój edit: hejka PhariseuS :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mój domek to pipa i robię nowy (za rozmiar drzwi wyznaczam z chaty Jakluba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Chrump, narazie musza sklepiki zrobic, bo tak to jest tylko twój edit: hejka PhariseuS :] Ktoś zrobił jeszcze sklep z papierosami, więc sa już dwa. edit: Joł-Joł FIREMARK ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nowa wersje mojego domku xD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie przeszkada mi że uzyłeś moich kafelków, tylko w takim razie prosze ,abyś zrobiłe mój dom na trawie (chce aby kafelki dookoła basenu odrużniały się od ziemi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi