Wolfoxer Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A można nowy zrobić? Bo uznałem, że wole coś skromnego z ogródkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zmodyfikowana wersja bunkra Nie wrzucajcie poprzedniego bunkra xd Dodałem więcej szczegółów i poprawiłem schody ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Oto mój mega wypasiony domek xD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 BTW: myślę, że chociaż drzwi powinniście wyznaczyć (wymiary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 dosc, nie potrafie tego posklejac :X Tutaj rzadzi zbyt wielka samowolka. Musimy ustalić wszystko, styl ,wielkosc i kolory. btw. potrzebuje Droge i chodnik, jak co tez trawe. Nie jestem dobrym pixelarysta, przyda sie to :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja mojej piramidki nie zmieniam <foch> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 http://img517.imageshack.us/my.php?image=chujbearbr7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 http://img517.imageshack.us/my.php?image=chujbearbr7.png Jestes ZALOSNY - ani to pixelart, ani obrazek. Takie cos rysuj sobie na kartce i powiesz na sciane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jestes ZALOSNY - ani to pixelart, ani obrazek. Takie cos rysuj sobie na kartce i powiesz na sciane :/ ale namęczyłem się troche bo nic nie widziałem ale poprawie troche okna i będzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ale namęczyłem się troche bo nic nie widziałem ale poprawie troche okna i będzie ok :) Czy masz jakieś ogólne problemy z rozumowaniem? Pixelart to nie durny rysunek w paincie, tylko rysunek tworzony metodą "pixel po pixelu", tylko czasami podpierając się innymi narzędziami jak linia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://img517.imageshack.us/my.php?image=chujbearbr7.png ty myślisz że śmieszny jesteś? wstyd przynosisz polskiej scenie GM'a... FIREMARK jak ci idzie praca? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No właśnie może byś nam pokazał co tam narazie posklejałeś. :P PS.Jakiego kleju używasz? xD :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 xD Może być kąt? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Najlepiej, gdyby każdy obrazek miał 128x128px. Proponuję zastosować się do tego rzutu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Czyli mój może być? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tylko najlepiej, jakbyś go zrobił w podanym wymiarach (chodzi o wymiary płótna, domek może zostać taki sam). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Moja praca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://img297.imageshack.us/my.php?image=chatawz7.png prawie jak pixel art :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 "Prawie" robi wielką różnicę =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Sklep z tytoniem=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 to moja okropna fabryka płyt ^^ (chociaż troszkę nie przypomina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @lowrider-Żałosne...chyba ja bym to lepiej zrobił! :P @ToMoEX-Hmmmm...ja bym powiedział, że to kartonik "Łaciatego". ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tylko najlepiej, jakbyś go zrobił w podanym wymiarach (chodzi o wymiary płótna, domek może zostać taki sam). :) Czyli coś takiego? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że rozmaite "piksle szpece" się nie wystraszą. :P Archmage Adster Tower!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kiedy będzie to łączone w całość? Bo ja nie chce tej swojej budowli jako dom, nad domkiem pracuje (tamto może być jako przystrój miasta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ta a to moja fabryka (miał być chiński domek ale coś nie poszło :D ) PS: Corela użyłem raz do zrobienia tekstury na tym małym daszku. A tak to w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A oto moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Sklep z tytoniem=] Proxx twój napis troche spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Bo to podrzędna knajpa za rogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dopiero teraz zauważyłem wzór rzutu. Ja swój zrobiłem na klasycznym rzucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi