Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Użyłem siatki HuderLorda, więc nie możecie mieć do niej zastrzeżeń. Można mieć i to dużo, naprzykład te dachówki są nierówne, cień domu też taki nijaki. BTW. Solmis ty nie masz w domu okien?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 miki77, nie bede ruszal starego domu bo mi ladnie pasuje :] lecz dodam nowy Phariseus - sproboje , ale predzej ty to poprawisz :P Dark Maximal - Niezle :D Micanser - niechcie szlak trafi :P Proxx - pomyslowo :D i ah musze twa latarnie gdzies dac, na rogu? ^^ Jaklub - ciekawe te pomniki , dorobilbys drozki? I sory za domek,nie zauwazylem go Solmis ladny domek Autobusy beda troche ciezko,sa zmierzone do drogi :| .A i do reguly warto tez dodac czarne kontury, wtedy ladniej wyglada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a teraz dobrze?? Dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Można mieć i to dużo, naprzykład te dachówki są nierówne, cień domu też taki nijaki. BTW. Solmis ty nie masz w domu okien?? :P Wiem, dachówki mi trochę nie wyszły. :P Okien? Są po drugiej stronie. :P A oto wysypisko śmieci "Valhalla": xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja zrobiłem kilka dodatków do GMCC: https://gmclan.org/up1717_7_dodatki_GMCC.html -Samochody (2) -Rzeczka -Ulica -Trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pagoda. Mała porcja Czajnatałn nie zaszkodzi. Może to być świątynia albo chińska jadłodajnia. @ FIREMARK: Skoro już naruszyłeś Stonkę (obrót w poziomie) to dokończ sprawę, albo pozostaw oryginalne ułożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 "By uchronić świat od prywatyzacji, by zjednoczyć wszystkie ludy naszej Nacji, Miłości i prawdzie nie przyznać racji, by gwiazdy na czerwonym tle dosięgnąć będziemy Walczyć !" Tak pozatym Fire mi wspomniał o pracy, więc postanowiłem trochę się pobawić w edytorze ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja zrobiłem kilka dodatków do GMCC: https://gmclan.org/up1717_7_dodatki_GMCC.html -Samochody (2) -Rzeczka -Ulica -Trawa trawe moze jeszcze wykorzystam ale reszta O_O? autobusy narazie usune - jezeli ktos bedzie chcial poprawic - dawac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Klej pan miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No i skonczylem ten moj domeczek. Kazdy powie ze badziewie ale to moj pierwszy rysunek pixelartowy. Ale sie nameczylem.......... z 1h to robilem chociaz nie widac ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oto moja chatka: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No i skonczylem ten moj domeczek. Kazdy powie ze badziewie ale to moj pierwszy rysunek pixelartowy. Ale sie nameczylem.......... z 1h to robilem chociaz nie widac ;o To jest pixel art? Oo Mi to wygląda na Photoshopa, szczególnie trawa nie wygląda na stawianą pixel po pixelu. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Firemark dodaje nową wersje mojego domku. Aa i mam prośbę. Możesz przesunąć mój domek za domek Micanser'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tylko trawa i dróżka jest w gimpie ale czy to cos zlego??? jak cos to powiedz moze jakos jeszcze zzrobie nowy domek teraz robie salon gier masz tu szkielet tego, co do tej pory zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 NIERYSUJCIE TRAWY - mam wlasna :] Zrobi ktos kamienna droge? plz :] Morrowind skazales siebie na lamerstwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 przystanek xD http://www.wrzuta.pl/obraz/aXVf0AH5M7/ sorry ze podalem strone ale nie wiem jak podawac obrazki w postach... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @M@ti002: Klikasz taką ikonkę, co wygląda jak obrazek i wklejasz tam linka lub po prostu stosujesz tag: [img=Tu wpisz link do twojego obrazka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a podoba sie chociaz? :P http://www.wrzuta.pl/obraz/39gUALcq9q/ <--- jeszcze z podjazdem :P http://www.wrzuta.pl/obraz/u3k53zOzsr/ <--- jeszcze taki ciemniejszy for Vianom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trochę dziwnie to wygląda w tym kolorze, proponuje go znacznie ściemnić - na ciemno niebieski. EDIT: No lepszy jest taki ciemniejszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ok, dodam jeszcze kilka budyneczkow i ide robic z tego strone z opisami budynkow. Dla mojego ulatwienia do swoich budynkow dajcie opis, no chyba ze to glupi pomysl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A jaki ma być ten opis? Może zrobisz jakiś szablonik do tego opisu :P Np. Właściciel : Nazwa rezydencji : No i dalej już nie wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Będzie miejsce na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 NIe nie bedzie, zgadnij sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Piczer: niepixel-artowy dym i zły kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/863/pomnik.gif A oto pomnik założyciela miasta (trochę mi nie wyszedł, bo głównie robiony dla żartów) Piczer, twój dom jest pod złym kątem. (Jak pisałem nie było postu Jakluba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Micanser , to jest wyzzsze od mojej dumy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 robilem go pod kątem tego obrazka co dal Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 W każdym porządnym mieście powinna być świątynia: PS:Gdyby co to proboszczem jestem ja ;). Szukam kapłanów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Micanser , to jest wyzzsze od mojej dumy Wiem, ta wysokośdc to dla żartu, obniż ile chcesz. Piczer, musiałeś się pomylić lub źle się przyjżałeś, bo zorbiłeś pod złym kątem. W każdym porządnym mieście powinna być świątynia: Lepiej wygląda w odwrotnych kolorach. Może zmień kolor, bo dziwnie wygląda błękitna świątynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ehh miało być inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi