Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Możemy również pograć w F.E.A.R Combat. Można go ściągnąć z tąd. Trzeba tylko zarejestrować się na głównej stronie i oni dopiero przesyłają cd-keya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Możemy również pograć w F.E.A.R Combat. Można go ściągnąć z tąd. Trzeba tylko zarejestrować się na głównej stronie i oni dopiero przesyłają cd-keya. Ta, a ile osób ma tutaj taki sprzęt, który uciągnie FEARa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @cyberdog: Po co GTA1, skoro GTA2 jest darmowe :] ? Poza tym, Soldat niezarejestrowany ma możliwość gry przez sieć, co byś sprawdził w kilka sekund wchodzą na stronę Soldata ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie ma sensu grać w gry bo każdy odpadnie po 1-2h bo zacznie sie nudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 EEE tam,Lepiej w MOh:AA pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Może w Tibie na OTS? Żart :P. GTA może być, Soldat oki (ale tylko raz grałem) . Serwery są, na IRC się dogadać i do 03:00 spokojnie dojdę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja mógłbym pograć w NNOGA (nie pamiętam tej nowej nazwy :P) i w Soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 StarCraft - starcraft.nspace.pl - looknijcie na lewy panel, tam zobaczycie "FullVersion 1.13f", klikacie, pozniej download. Gra zajmuje 112 mega, to wcale nie tak duzo bo przy 10kB/s sciaga sie... 5 godzin! Czyli jak masz 512kb/s(64kB/s) to sciagnie sie dosc szybko(z pol godziny) i kazdy mogl by zagrac. Mozna tez sciagnac okrojona wersje z tej stronki. A mysle ze warto dla takiej gry. Wiec co z tego ze nie kazdy ja ma? Downloadujcie... @lolek Są programy crackerskie generujące cd-key'e... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja mógłbym pograć w NNOGA (nie pamiętam tej nowej nazwy :P) i w Soldata. AOS, pełnej nie pamiętam A ja już mówiłem, że zagrałbym w mario party 3, albo inną grę w tym stylu (czyli duuuuużo minigierek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @Floodnik: Starcrafta nieoraginalny każdy mógł znaleźć tylko że nie można pograć nim na necie. Tu jest potrzebny orginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A może po prostu se w CS'a zagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @Floodnik: Starcrafta nieoraginalny każdy mógł znaleźć tylko że nie można pograć nim na necie. Tu jest potrzebny orginalny. po prostu cd-keya potrzeba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ale cd-key musi być orginalny bo inaczej to nici z tego. A najlepszym rozwiązaniem była by sesja rpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 EEE tam,Lepiej w MOh:AA pograć. Popieram, ta gra roxi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Do Allied Assault'a mam dość duży sentyment, co i tak nie zmienia faktu, że nie każdy tę grę posiada. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dokładnie, podczas gdy Soldata każdy może ściągnąć x) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 - rozpoczęcie 21:00, zbiórka na #gmclan (jeśli można) Mi się raczej nie będzie chciało na noc przed kompem zostać. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mi się raczej nie będzie chciało na noc przed kompem zostać. :mellow: Twoja sprawa :P Jak już mówiłem, każdy pogra w co chce. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A nie lepiej zagrać w takie gry, w których można się wyżyć? Co wszędzie latają flaki i granaty? :P NP: Quake 2, Quake 3A? W soldacie można się wyżyć ale nie tak jak w Quake 3 A :jezor: (wdg mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cekol, ale nam chodzi o grę, którą każdy będzie mógł sobie ściągnąć z internetu. Nie lepiej OpenArena? Darmowy klon Quake 3 Arena oparty na silniku Quake 3 :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Też myślałem o OpenArena, ale stwierdziłem że on jest jakiś taki dziwny :P Ale zagrać nie zaszkodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Widać że wszyscy są niezdecydowani więc może na początek zrobić aby każdy dał 3 gry które jego zdaniem powinny być na GMC Party. To by trwało załóżmy 2 dni. Po tym ktoś by zliczył które gry dostały najwięcej głosów. I je wybrać. A jeżeli był by remis byśmy zrobili dogrywkę. Tak by było lepiej wybrać te gry. Chociaż i tak wiadomo że te gry nie przypadną wszystkim do gustu. I co wy o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No to tak ja kandyduje na: CS, Soldat, GTA2 lub GTA1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hmm... A co powiecie na Warsowa? W to też można by było pograć za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dobra, widać spór cholerny więc jako organizator rozstrzygnę to: - Sesja RPG - Soldat - odrębne gry: poza planem, czyli umówcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja tam bym mógł se pograć w CS'a 1.6 lub Q3A (Akurat to mam xP) albo jeszcze w Clonk Endeavour, ta gra jest online dla wielu graczy no i fajnie się gra (Tylko szkoda że nie jest darmowa :( ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A może wymyślcie coś innego zamiast grania w głupie gry? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Soldat Return To Blockland! To jest the best gra! StarCraft... The end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hmmmm... -Sesja RPG -Soldat -Trackmania Nations Wszystko darmowe. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja proponuje AOS (NNOG) MBO- mario brawl online (dobrze napisane ?) Soldat też all darmowe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi