artimal Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 hejka. Mam problem bo jak naskocze na głowę przeciwnika to ten :instance_destory a nie mam żadnej kolizji ustawionej> :( Warn za złe nazewnictwo tematu. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 W czym tkwi problem? Nie chcesz, żeby obiekt się usuwał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 nie masz ustawionej kolizji w przeciwniku ani w twojej postaci ? poza tym pisz po polsku bo ciężko zrozumieć ... możeliwe też, że przestaje być widoczny, a nie znika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 tak , nie chce żeby się usuwał no to jak to zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Mam problem bo jak naskocze na głowę przeciwnika to ten :instance_destory a nie mam żadnej kolizji ustawionej> No to ustaw kolizję xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 tak , nie chce żeby się usuwał no to jak to zrobić ... usuń kolizję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 NAPISAŁEM ŻE NIE MAM ŻADNEJ KOLIZJI A I TAK DZIEJE SIĘ TO CO NAPISAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No to musisz mieć jakiś inny warunek (np: w step), że jak dojdzie do kolizji będąc "nad" przeciwnikiem, to wtedy się usuwa ten przeciwnik! :] Na pewno pla...podpatrywałeś jakiś przykład i jakiś fragment kodu coś takiego powoduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 NAPISAŁEM ŻE NIE MAM ŻADNEJ KOLIZJI A I TAK DZIEJE SIĘ TO CO NAPISAŁEM No to kodzik wrzuciłeś nie tam, gdzie trzeba... Albo spierniczyłeś coś z warunkami. Pokaż nam kod i powiemy co jest źle. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 mozesz tu dać swoją grę? Bo inaczej to nie będziemy w stanie ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 masz: :) LINK ale w .gmd ci nie dam bo to przerobisz i nici z mojej pracy <_< :] :blink: PS:nie ma żadnych kodów w stepach ktore by mogły to powodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 1. Jak mamy wiedzieć co źle zrobiłeś skoro dałeś nam plik exe, myśl logicznie! 2. Raczej nikomu nie zależy aby przerobić taką "gre". 3. Dlaczeo to tyle zajmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 4. A kto teraz z .gmd korzysta ?? :] Dawaj to w .gm6 albo .gmk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 bodejrzewam że np. w klocku z (przykladowo) x=0 y=2 nie dales relative i Ci gdzies spiernicza za ekran // spekulacja.. rzeczy mogles spieprzyc naprawde duzo... skad my mamy wiedziec co? to co napisalem wyzej to jedna z miliona mozliwych powodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Może trochę długo to trwało ale macie tu w gmk: >>>>>>>LiNk<<<<<<< pozdro artimal uuuuuups sorka tu właściwy link: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Spróbuje coś zrobić ;P EDIT A który to przeciwnik :P EDIT. 21:31 Próbowałem wszystkiego i nie zadziałało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wszystko dobrze tylko z objektem rocket coś nie tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ta jasne przerobie ci twoja gierke -.- spojrz na to co ja robie i pomyśl teraz logicznie, czy ja bym wolal przerabiać twoją grę czy napisać własną od nowa. Niestety ale GMK nie otworze bo mam GM6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi