Yoda Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zróbcie recke Islanda XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 no a Backdown ( chyba dobrze napisałem :P ) ,The Island,Puru i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 pamietam ze w 2 numerze miala byc jakas wczesna zapowiedz backdowna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 u nas się za mało dzieje, żeby taka gazetka wychodziła - chyba, że kwartalnik albo semestralnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Panie Gnysku o czym my gadamy ? od wydania pierwszego numeru mija prawie rok a ty mi tu z kwartalnikiem! ważne żeby w ogóle wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja teraz o Młotku mam tylko tyle mam do powiedzenia: dział na forum wykasować, a to całe coś przenieść do Valhalli. Nic tu się nie dzieje, redaktor naczelny sobie poszedł i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja bym może mógł dołączyć się do redagowania gazetki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja mogę wam powiedzieć dobre słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 I co?, opiszemy wszystkie gry, które są warte uwagi w drugim numerze, a w trzecim co? Dlatego gazeta o recenzjach GM'owych gier jest bez sensu. Też jestem za usunięciem tego działu i tyle. Brak ekipy, to kto ma pisać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 I co?, opiszemy wszystkie gry, które są warte uwagi w drugim numerze, a w trzecim co? Dlatego gazeta o recenzjach GM'owych gier jest bez sensu. Też jestem za usunięciem tego działu i tyle. Brak ekipy, to kto ma pisać? :) Mówisz masz. W tym dziale był tylko jeden temat, drugi był od dawna zamknięty, dlatego myślę, że nie ma nad czym głosować. Jak ktoś zrobi drugi numer młotka, to zrobimy osobny dział i te dwa tematy tam wrócą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Swoją drogą to ja nie czytam recenzji gier w takich gazetkach. Co innego gdyby się pojawiła w CDA albo jakimś zagranicznym czasopiśmie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie muszą być tylko recenzje mogą być też nie wiem kurcze.. Jakieś nowości na gm Clan , info o konkursach no i nie wiem nad resztą myślcie se sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie muszą być tylko recenzje mogą być też nie wiem kurcze.. Jakieś nowości na gm Clan , info o konkursach no i nie wiem nad resztą myślcie se sami A co nie masz GMclanu, zeby nie wiedzieć co było nowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No niby ta...no ok może przesadziłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zresztą, ja się wypociłem, napisałem jeszcze w zeszłym roku, bodajże na początku wakacji artykuł do drugiego numeru Młotka o Lidze 24 i do dziś się nie ukazał ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Robcie gazetke lubie takie rzeczy czytac :). Najlepiej znalesc jakiegos forumowicza ktory by to robil i co 3-4 tygodnie wychodzilo by czasopismo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 u nas się za mało dzieje, żeby taka gazetka wychodziła - chyba, że kwartalnik albo semestralnie :PNiestety gnysek ma rację. Prawdę mówiąc, w momencie zebrania listy tematów do wypchania drugiego numeru Młotka, nie wyobrażałem sobie, czym zapełnimy kolejny. I nadal sobie tego nie wyobrażam. ;q Jeśli gazetka miałaby zwierać w sobie zawsze tyle, ile ten drugi numer (a to przyjęliśmy z Paciem za normę) musiałaby wychodzić co, hm, 1-2 lata. Z kolei gdybyśmy chcieli wypuszczać Młota rzadziej (tym samym ograniczając liczbę recenzji) nie miałoby to najmniejszego sensu. Podsumowując: nadzieję dla tego projektu widzę tylko wtedy, gdy na scenie zacznie pojawiać się tyle dobrych gier, że część trzeba będzie odrzucić ze względu na pojemność zinu. =p O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czyli nigdy. Ano niestety. W każdym razie wzbogaciliśmy się o nowe doświadczenie. ;) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Może w tym roku wyjdzie :P Tzn premiera na grudzień tego roku? A jak sie nie uda to styczeń 09? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 gdy na scenie zacznie pojawiać się tyle dobrych gier, że część trzeba będzie odrzucić ze względu na pojemność zinu. =p O. No robie co moge chłopaki :P ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Miło mi was zawiadomić, że włamałem się do komputera redaktora naczelnego i zdobyłem drugi numer, który jest już gotowy. Proszę, oto on: :weight_lift: Muotek nr. 2 :weight_lift2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie no, korodzik - wiekszej glupoty to dawno nie bylo. teraz to pewnie poziom skali cierpliwosci kryniaka spadnie do 0% i nastapi apokalipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to żart? jak tak to kiepski <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to żart? jak tak to kiepski <_< Gdzie tam. Na moje bardzo udany. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 create_mmorpg() - nie no, ja nie mogę... Recenzja Cath The Clown - świetna, realistyczna grafika na pięknym skyboxie, dźwięk 3D - To mnie już rozwaliło... Jeszcze jeden taki zrób :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Korodzik , dobre to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi