pablo1517 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A tą piłą się nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Chyba nie da rady. Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 o lol xD ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Naprawde ostro XD Teraz to to czasopismo sie powinno zwac Pilotek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Piłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Kiedy możemy się spodziewać następnego młotka ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W tym miesiącu może. Jeśli nie to, cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 dacie screeny z mojej gry? ha ha ha ha zróbcie mi zapowiedź he he he dawać młota! @metalowiec-czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Lowciu, jesteś niegrzeczny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 A wiec... Kiedy drugi numer? xD Jak ładuje młotka na tel to mi rama brakuje X( Musze sobie załatwic jakiś inny adobe reader xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 W tym roku będzie. Jak nie, to obalamy totalitarne rządy Patrysława i konstytucyjnie wprowadzamy Utopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klik Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No to kiedy następny młotek? Mi się wydaje, że do końca roku nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 To tyle, jeśli chodzi o tematy "mityczny drugi numer Młotka". Proponuję posłać rycerzy króla Artura w ślad za zaginionym Młotem-Dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 może ktoś się tym młotkiem uderzył w głowę i nie wie co z nim zrobić :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 @up: Dobre skojarzenie LoL bo nikt sie nie zajmuje tym magazynem "Mlotek"... Zaraz ja sie walne, to poczuje smak piractwa <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To tyle, jeśli chodzi o tematy "mityczny drugi numer Młotka". Proponuję posłać rycerzy króla Artura w ślad za zaginionym Młotem-Dwa. Dobry pomysł na grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Może w tym roku wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wszystko w rękach osoby od DTP, bo z tego co się orientuję, to artykuły już są od dłuższego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 już nieaktualne, bo wiem, ze o Farmerze Franie pisali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 już nieaktualne, bo wiem, ze o Farmerze Franie pisali :PWłaśnie, brzydalu! Ja tu taki piękny tekst wymodziłem, a Ty żeś olał Frana. ;F I co teraz będzie tematem numeru? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bym powiedział, co może być, ale bym się wygadał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Słyszałem, że Pacio miał komuś go oddać. Ale ani widu, ani słychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ten wasz Młotek jest zabójczy dla gier! Wcześniej pisaliście o Almorze - dziś projekt porzucony. A teraz o Farmerze Franie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 O, ale to szatańska myśl. Na temat numeru będziemy dawać każdy nowy projekt Borka i będzie upadać, muahahahaha :twisted: . Zresztą, te upadki to tylko przypadek, zauważ, że drugi numer nawet nie został wydany a Farmer padł :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 to znak żeby nie pisać o polityce (bo będzie jeszcze gorzej niż jest) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 to znak żeby nie pisać o polityce (bo będzie jeszcze gorzej niż jest) :P chyba, ze napiszemy, ze Kaczyński zostaje prezydentem drugi sezon i nie ustępuje wcześniej... to wtedy akurat polepszymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wszystko w rękach osoby od DTP, bo z tego co się orientuję, to artykuły już są od dłuższego czasu... Ja miałem składać drugi numer, ale jakoś materiałów nie dostałem do dzisiaj :D Mam tylko swój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak nie macie artykułów to dawajcie recenzje gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Niestety mało jest gier w GM wartych recenzji, bo takie opcje też już były brane pod uwagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi