Bixon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Wie ktoś może skąd można pobrac GM 6 ? Szukałem po różnych serwisach, ale jest tylko 7.0 ;/ Byłbym wdzięczny, jakby ktoś udostępnił mi instalkę 6, albo podał linka skąd można ściągnac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= Wystarczy dobrze sformułować zapytanie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ale ja bym Ci polecał 7.0... Znaczy... 6.1 jest lepszy, ale do 7.0 jest więcej nielegalnych darmowych kluczy w necie... Nawet parę osób na uplu miało... To był żart, jakby co... A dlaczego uparłeś się na starszą wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja tez wole starsza. Nie wiem why, ale w 7.0 nie pasuje mi to ze jest z pod łap yoyo games. Zreszta, kwestia przyzwyczajenia, duzo sie nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No wiadomo, że uważacie, że GM6 jest lepszy, w końcu jedziecie na piratach i to widać... Jakbyście mieli oryginały, to gm7 poszedłby w ruch, a tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja nie jadę! Jestem uczciwy! A wiecie dlaczego nie mam pirata? Nie, nie mam duużo kasy, ale... nigdzie nie mogę znaleźć linka do darmowego klucza! PS: To też był żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No, ale dalej nikt nie udostepnił mi GM 6.0 lub 6.1 A zależy mi na nim, by popracowac na przykładach (większosc jest w GM 6...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 GM7 jest kompatybilny wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Akurat Ranma mnie o to posadzac nie musisz, bo wygralem klucz na pewnym konkursie ;] Badz co badz, nie mam czasu zeby update'owac sobie gm'a i bawic sie w poznawanie nowych funkcji. Niech sie zmieni cos na tyle ostro, zebym poczul potrzebe zmiany. Narazie nic nie czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A ja, bądź co bądź, posiadacz legalnego klucza do GM-a, próbowałem zarejestrować się na zabawce-dla-dzieci.kom (yoyogames.com) i mejl aktywacyjny do dziś nie przychodzi. A próbowałem się zarejestrować trzy tygodnie temu... Komercja czasami boli. A klucza do "siódemki" jak nie mam, tak nie mam. @DAUN: Mam problem, to musisz się nabijać? Twój spam jest większy od mojego. :] Ja przynajmniej opisałem problem, a nie napisałem 4 słówka i dwa znaki interpunkcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Read ur spam, luke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 @Ajot: Chociażby to jest dobre w 7.0, że gry działają pod Vista, a ta z czasem zapewne wyprze XP ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 GM7 jest kompatybilny wstecz.tak ale za to generuje 2x większe pliki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A co to za problem skompilowac projekt stworzony w gm 6.1 na 7.0, zeby byl kompatybilny z Vistą? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Akurat Ranma mnie o to posadzac nie musisz, bo wygralem klucz na pewnym konkursie ;]Nie wiem, Ty jesteś Ajot, już nie Sadam. :P A co to za problem skompilowac projekt stworzony w gm 6.1 na 7.0, zeby byl kompatybilny z Vistą? ;-)Problem taki, że dużo osób nie trzyma starych projektów i zostają potem same exeki. A jak kiedyś Vista zdobędzie przewagę nad XP'kiem, to trzeba będzie zrobić czystki w serwisie i wywalić cały soft, który nie będzie się już dało odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Albo podzielić wszystko na wersje GMa. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie wiem, Ty jesteś Ajot, już nie Sadam. :P Te, czepek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak Yoyo się wzięli za GM'a to niektóre skrypty są do d*** lub nie działają. Np. taki Mplay jeśli komuś pójdzie to cudy niewidy xD Ale na serio kilka nie działa skryptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No bo niektóre funkcje się zmieniły ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak Yoyo się wzięli za GM'a to niektóre skrypty są do d*** lub nie działają. Np. taki Mplay jeśli komuś pójdzie to cudy niewidy xD Ale na serio kilka nie działa skryptów. Konkrety proszę (obie kwestie). Poza tym pierdy piszecie o YoYo, ponieważ Mark Overmars na pewno nie podzielił się kodem Game Makera przed wyjściem 7.0. Poza tym przypominam, że szefem YoYo Games i zarazem głównym programistą jest Mark Overmars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 nie wiem jak funkcje ale wiem że zmienne wbudowane xprevious i yprevious nie mają tego co powinny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Sprawdziłem GM7.0 oraz GM6.1 i xprevious, yprevious działają dokładnie tak samo w obu wersjach programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wiem dlaczego czasem funkcje GM'a mają błędy, po złym zainstalowaniu. Zainstalowałem jeszcze raz i sukces działa jak ta lala xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 http://www.download.com/Game-Maker/3000-21...ml?tag=pdp_prod I kliknij DOWNLOAD NOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Elvis, dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Elvis, dzięki ;) Niema zaco jestem w potrzebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dzięki elvis dzięki elvis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Możesz wejść w gogle i wpisać GM 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ale przecież Bixon ma już GM6 bo Elvis mu dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ok, znalazlem link na GM Community do Backupu starej, dobrej strony GameMaker.nl. Powinno wszystko działać, chociaż niektórych gierek nie da się pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi