Shylios Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Tytuł: ≜ Piwcore ≜ Gatunek: Zręcznośćiowa Opis: Wchodzisz do baru, pijesz, pijesz, i cel gry: załatwiasz moczopenne sprawy xD Download: https://gmclan.org/uploader/1269/Piwcore.rar Rozmiar pliku: 1.5 Mb Autorzy: Shylios Screeny: Screen Czysta głupota nie? Komentujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=komentarz - i sprawdź ostatnie słowo swojego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 ... poprawione ☺ To tyle komentarzy na dziś? Komentujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 doszlem do 4 poziomu troche duzo kibli bylo xD widzialem juz podobną grę. bardzo łatwo takie coś zrobić daje 2 gwiazdki za grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 o.O jest coś podobnego? <lol> niewiedziałem... tak to bym cos innego zrobił xD A w czwartym tylko 1 był prawdziwy, ten nie przeźroczysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walter_p Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Heh prosta fajna girka:D rozlalem za dużo na 3 poziomie, jakaś muzyczka pijacka by sie przydala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Nudne i głupie. Daję 2 za oryginalność =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 3 za grywalność i 1 za oryginalność ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Rozwalił mnie 4 level z kacem. Gra, mimo pomysłowości, zasługuje na 2 gwiazdki. Dlaczego? - mała grywalność na dłuższą metę - grafika - gdy sikasz, nie widzisz okrągłych fal, gdy siki się rozlatują, tylko małe kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Gra nawet fajna. Ukazuje ona prawdziwe życie bardziej niż Simsy xD 3 gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 HAHA ! mówicie oryginalne :-| ? http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-24/j20.swf ... bez komentarza... a gra to dno , nudna , nic specjalnego , nie wiem kto siusia po kropelce :P... kolejna gra z serii "KUPA" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Według mnie to świetna :thumbsup: Ubawiłem sie przy niej po pachy :lol2: daje 5 gwiazdek :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Grałem już w coś takiego, niezbyt mnie wciągneło. Ocena 3/5 (u mnie to dobra ocena) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 HAHA ! mówicie oryginalne :-| ? http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-24/j20.swf Lol, niewiedziałem że coś takiego istnieje :D xD Ktoś myśli podobnie do mnie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hyhy dobre , widziałem podobne w necie ale było w gorszej oprawie graficznej - 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 "Ale to już było! I nie wróci więceeej!" Słabsza (owiele słabsza) grafika niż w oryginale. Ale gra wciąż bawi! 3 buźki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#egOn Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Fajne, ale szkoda że nie zostają plamy na kafelkach ; dd Na kacu najlepiej się siusia : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dużo się nie narobiłeś, poza tym nudne i monotonne. Moja ocena: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi