Konrad-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tytuł: Pająki/Spiders Gatunek: Logiczno/strategiczna Opis: Jest to gra logiczna z niewielkimi elementami strategicznymi, gra polega na przejściu wszystkich lvl'i, jest ich 10 lecz z lvl'em wzrasta poziom trudności. Gra posiada 10 slotów zapisu stanu gry, gra zapisuje się po przejściu lvl'u. Do wyboru gry mam 3 pająki (Takie główki ) wybiera się je klawiszami numerycznymi: 1.Czerwony pająk 2.Niebieski pająk 3.Zielony pająk Jest to moja pierwsza ukończona i opublikowana produkcja na GMClanie =P Download: https://gmclan.org/up1717_3_Paj_ki.html Rozmiar pliku: 1,66 MB / po rozpakowaniu: 2,67 MB Autorzy: Konrad-GM Programowanie: Konrad-GM Fabuła: Gra nie posiada fabuły Grafika: Konrad-GM Muzyka: Duck Tales, Bubble Bobble Screeny: Screen1 Screen2 Screen3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Bug. Jak zginę to muszę wyjść z gry aby jeszcze raz zagrać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To nie BUG :P Jakbyś przeczytał "POMOC" to byś wiedział :P "R - restart lvl'u" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Mi się podoba :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gdyby nie uciążliwe sterowanie dostał być 4stary. Takto masz 3 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 To samo co guxio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Fajna giera ale mało leveli bo doszłem do 7 a niby jest ich 10. 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dobra gierca - 3/5 :) . "Doszedłem" nie doszłem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 To samo co guxio Nareszcie ktoś się ze mną zgadza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Raczej nie jest ich 7 xP https://gmclan.org/up1717_5_10_lvli.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ej nie wiem, ale wydaje mi sie ze w poziomie w ktorym tle sa chmury nie ma tych pajakow, glownych bohaterow :D albo cos mi sie spieprzylo ;) moja ocena: 3/5 bardzo mnie wciagnela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Fajna gierka , daję 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Bardzo fajne,spodobało mi si to ze sa miejsca w których nie mozna wypuscic pajęczyny.daje 4\5,móglbym prosic o plik gmd tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 3/5 A wiesz czemu? troche dziwna grafika jest. :P Edit: @up: Nie odświeżaj starych tematów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 móglbym prosic o plik gmd tej gry? Chciałbyś :] @topic: Daję 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Uznaję tą grę za "trening", teraz mam ambitniejszy projekt dam może betę po wakacjach :) (Jak patrzę na tą grę to jest łochłydna :o ) EDIT: @Down: zobaczymy jak będzie prezentować się moja nowa produkcja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No sam siebie oceniłeś ale jak ja patrze na twoja gre to sie wydaje śmieszna troszke 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi