Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tytuł: Super Inko Gatunek: zręcznościówka Opis: I oto postanowiłem zrobić konkurencję Nikasowi i jego szalonym labiryntom dwa. Super Inko ma właściwie te same zasady: dojdź do celu czerwoną kulką. I na tym podobieństwa właściwie się kończą. W Super Inko kulka się turla i nie zatrzymuje się od razu po puszczeniu strzałki. Przeszkadzajki są zróżnicowane (właściwie z każdym levelem pojawia się coś nowego). Jest to chyba pierwsza gra z logiem "Power of games" (jestem członkiem teamu). Download: Super Inko 1.1 - turlaj się! Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: Programowanie: Jaklub Fabuła: to jakaś jest? Grafika: Jaklub Muzyka: mid z Super Adventure Island, mid z utworu grupy Smash Mouth i mid ze Świata według Bundych Screeny: Screen 2 Screen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Super gierka, jak kazde gierki jakluba (aa teraz juz power of games) moja ocena 6/6 troche trudna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No niezła gra. Daję 5/5 P.S: O Power of Games :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Świetna gierka :) Wciągająca, z niezłą grafiką ale jedyne co mi nieprzypadło do gustu to muzyka :/ trochę źle dobrana jak dla mnie. Ale ogólnie wykonanie super cool etc. :P Daje ci: 5 starów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no no :D jak zwykle popisy :P daje 5 gwiazdek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo dobra gra daje 4 gwiazdki. Hmm... A czy mi się zdaje czy ktoś już czasem nie robił podobnej gry na GMClanie :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nikas robił podobną przynajmiej tak mi się zdaje. xD śtery gwiztki xT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Przeczytaj dokładnie pierwszy post Jaklub napisał ,że robi konkurencje Nikasowi i jego labiryntom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zakadzista gra doszłem do tego levelu po kosmosie. A czy kolwiek kosmos jest troche dziwny. piona za dobre dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nawet drugiej planszy nie przeszedłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Super gra oczywiście 5 gwiazdek. Gra super ale dosyć trudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Świetna gra ale niesamowicie łatwo ją shackować więc 3 gwiadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 standard. brzydka, nic specjalnego pod względem kodowania. każdą grę oceniam "jak na dwuwymiarową grę, taką, która potencjalnie może być arcygrywalna", bo właśnie takie w GM robić się da, nawet bez dużego nakładu pracy. nie podoba mi się, nie ocenię bo nie ma po co xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Każdą grę z gm łatwo shakować. :) LittleFish => A wogóle w ną zagrałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jaklub - Twoje gry są chyba najlepsze na GmClan'ie :) . Kazda Twoja gra mi się podoba, tak samo jak i ta :] . Fajna muzyczka, przyjemna dla oka grafa i wszystko na 10/10 czyli 5 gwiazdek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Każdą grę z gm łatwo shakować. Z tym sie nie zgodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 standard. brzydka, nic specjalnego pod względem kodowania. każdą grę oceniam "jak na dwuwymiarową grę, taką, która potencjalnie może być arcygrywalna", bo właśnie takie w GM robić się da, nawet bez dużego nakładu pracy. nie podoba mi się, nie ocenię bo nie ma po co xd. Chyba nie grałeś. Na tym sobie robisz posta, mała rybo? :) A to, że można łatwo shakować, to nie wiem, w jakim sensie. (Dla nie zbyt rozumiejących: LittleFish znaczy MałaRyba.) "jak na dwuwymiarową grę, taką, która potencjalnie może być arcygrywalna" Ciekawe, która gra w ogóle dostała się w wyżyny twojego kryterium. :P (Nie licząc gier Propaganji, TeeGee i Borka. Teraz cię mam! :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Gra jest super. 5/5 P.S. Przeszedłem całą grę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nic dodać , nic ująć , ocena: 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Jaklub: Nie MałaRyba, tylko Rybka. Little bear to niedźwiadek, little marmot to świstaczek, little hamster to chomiczek, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 1.haahahhaha ale mu sie podlizujecie :lol: 2.nie zrobisz mi konkurencji bo moje gry sa gorsze :] ps. zrobie na zlosc i dam 1 gwiazdke :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 1.haahahhaha ale mu sie podlizujecie :lol: 2.nie zrobisz mi konkurencji bo moje gry sa gorsze :] ps. zrobie na zlosc i dam 1 gwiazdke :twisted: 1. Niby po co? 2. Co racja to racja. ps. Nigdy żadna gra Jakluba nie spadnie do średniej ocen twoich gier. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 .haahahhaha ale mu sie podlizujecie A po co mieliby to robić? Jeszcze nie jestem modem, moje gry są dobre (według ocen) i nie ma powodu, żeby mi się podlizywać. A najlepiej to by było, gdyby TOBIE się podlizywali? :P 2.nie zrobisz mi konkurencji bo moje gry sa gorsze Ale mogą być lepsze - może większy nakład pracy? ps. zrobie na zlosc i dam 1 gwiazdke Z tego co widzę, nie wpłynęła na średnią, która i tak wynosi 5 gwiazdek. Jeden malutki głosik niewiele zmienił. :rolleyes: @Jaklub: Nie MałaRyba, tylko Rybka. Little bear to niedźwiadek, little marmot to świstaczek, little hamster to chomiczek, itd. Faktycznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 LOL. Nikas, ja ci staram się pomóc zrobić jakąs z deczka lepszą gierkę, a ty zazdrościsz jemu i go "dołujesz" ( :lol: ) i przy okazji dalej robisz swoje "gry"... I weź nie pokazuj się ze swoimi grami, jeżeli jak ktoś oceni twoją grę jedną gwiazdką to oznacza, że jesteś beznadziejny, a sam wstawiasz jedną gwiazdkę osobie, która zrobiła 200 razy lepszą grę od twojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Może nie tyle przestać robić, o ile starać się zrobić coś lepszego. Ja na przykład nigdy nie wydałem nic lepszego od swojego pierwszego gniota wystawionego publicznie. No może poza jedną grą xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To nie jest do końca takie brutalne shackowanie ale w takim jednym pliczku jednocyferkowym wystarczy zmienić tą cyferkę i już masz zapisek w innym levelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja tam zgadzam się z Little'm. =) Można by to podsumować jako "owczy pęd", albo "cud dla nierozumnych". Zdefiniujcie sobie to we własnym zakresie. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie przesadzacie z tymi ocenami? 5 gwiazdek to jest maksymalna ocena, a gra Jakluba super hiper świetną i profesjonalnie zrobioną nie jest. Rzekłbym, że Super Inko to gra na solide 3,5/5. Już taki Shoball jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Bo ogólnie rzecz biorąc ocen powinno być więcej, bo rozrzut jakościowy gier na forum jest olbrzmyi. Wg. mnie 7/10 (to nie jest mało!!!!), czyli szkolna czwórka z minusem. Shoball faktycznie lepszy ;) Ale ogólnie Jaklub ######sty respekt za to że wszystkie Twoje gierki co do jednej - trzymają wysoki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Za chwile posypią się niskie oceny - tak jest ZAWSZE. Jedna osoba oceni wysoko, następni też, potem ktoś oceni nisko i reszta też itwk. Jednak gry Jakluba mają rozbudowaną rozgrywkę: różne przeszkody, przeciwnicy, ozdoby... a grafika jest średnia, dlatego ocenię na 4+/6 * 5 = 4,5/6 * 5 = 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi