Modnar23 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 skąd wiecie, że jeden drugiemu się spodoba? Brzmi to co najmniej niepokojąco. :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 I tak zszedł temat na Skype`a, a i to się zapewne zmieni na jeszcze niżej-czyli GG :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Hehehe stodołe :D hehehe dobre bez kitu. Słuchajcie, to albo jedziemy na zamieszki, albo na spotkanie. Nie możemy myśleć w ten sposób, jeżeli spotykamy się wszyscy, to stajemy się jedną ekipą. Ja tam się nie boję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jaki zawód ja jestem pokojowo nastawiony i akceptuje każdego... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 W wakacje muszę wkręcić rodzinie, że chcę zwiedzić Łódź :P Jakbym powiedział, że chcę się spotkać z ludźmi, których poznałem przez internet... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 13 czerwca jest koncert linkin park a w Chorzowie. Proponuje tam zrobić zjazd i po koncercie jakiś hotelik wynająć :) (jak mnie starzy puszczą, mam 16 lat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 omfg, ale z was egoiści xD 1. Jak to powiedział Black chętnie nam udostępni swoje mieszkanie 2. jeśli jednak się rozmyśli to spakujemy się do jakiegoś motelu (właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu informacji) 3. nie chcesz - nie jedź 4. cóż to niby za zaskoczenie? ja akceptuję wszystkich jacy są xD 5. zamieszki? 997, w kaftanik i jazda 6. jeśli ktoś zamierza się tam zachowywać nieproporcjonalnie patrz punkt wyżej 7. co do moteli - myślę że nie warto żeby każdy miał swój pokój - myślę że 2, 3 osobowy pokój będzie pasować (komu się chce tyle wydawać zamiast zrobić zrzutę i we trójkę mieszkać taniej) 8. na bilety pociągowe itp. nie ma zrzuty. Sam se przyjedź :P 9. pamiętajcie że *jakby co* spyro czuwa miło mi, że taka popularność tematu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Na koncert Linkin Parka... a fuj :P ! Lepiej 22 kwietnia do Łodzi, ma być wtedy koncert Armii tam i można by potem się spotkać xD . A ja bym raczej nie przyjechał, nie chce mi się :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Na koncert Linkin Parka... a fuj :P ! Lepiej 22 kwietnia do Łodzi, ma być wtedy koncert Armii tam i można by potem się spotkać xD . hym, my tu nie na koncerty, tylko na miłe spotkanie przy ciepłym posiłku. Jakby temat się nazywał "Zjazd fanów Armii" to wtedy gadamy o takich rzeczach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Armi.. niedawno był u mnie na osiedlu xD nie zapomnę tej zabawy, a na linkin park a uważam że warto jechać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A ja nie przyjadę, bo mi się nie chce ruszyć mojej szanownej dupskości. :D Będę z wami duchem (o ile wypali). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mówcie gdzie i kiedy. Ja się na 100% pojawię. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Z chęcią bym na taki zjazd przyjechał, ale familia nie pozwoli :/ Mam nadzieję że jakiś filmik ze zjazdu chociaż nakręcicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mówcie gdzie i kiedy. Ja się na 100% pojawię. :] pohamuj swój gorący temperament, bo na razie nie ma się zbytnio na co napalać :P. Podkreślam - zlot (jeśli będzie) będzie w WAKACJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A do Bydgoszczy czasem wybrać się nie chcecie?? :P Ej! chyba pojadę! a będą jakieś panny na stołach u Backa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jeżeli chcecie jechać na koncert, no to wtedy zamieszki mogą być - odpada. Jedziemy na spotkanie, popieram wszystkie punkty Supavadera. Moim zdaniem nie powinniśmy brać osób trzecich, tzn. kolegów, którzy nie mają nic wspólnego z GMClanem. Wiem mi też ciężko ze Szczecina do Łodzi samemu ciągnąć się pociągiem, ale tak będzie najlepiej. Chyba że ktoś ma inny pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Etam wakacje. Za 2 tygodnie. Trzeba moje 18ste "oblać". :P Borek, zabierasz przecież Ranmę. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jeżeli chcecie jechać na koncert, no to wtedy zamieszki mogą być - odpada. Jedziemy na spotkanie, popieram wszystkie punkty Supavadera. Moim zdaniem nie powinniśmy brać osób trzecich, tzn. kolegów, którzy nie mają nic wspólnego z GMClanem. Wiem mi też ciężko ze Szczecina do Łodzi samemu ciągnąć się pociągiem, ale tak będzie najlepiej. Chyba że ktoś ma inny pomysł... Co innego koleżanki ;) @Cekol: No ba. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 13 czerwca jest koncert linkin park a w Chorzowie. Zdrajcy Hiphopowcy pseudo metalowcy... W ogóle nienawidzę koncertów. Za dużo hałasu... ;) Nie wiem-robimy sobie turniej SC3. Zabieram PS2 (chyba, że ktoś ma z was tam w Łódce ;) ) i jedziemy. Główna nagroda-anulacja wszystkich warnów <LOL xD> A tak na serio-widzę, że jest dość wielu chętnych. Ciekawe, ile z tych osób naprawdę przyjechałoby... Ja mam do Centrum of Poland ponad 250km-nie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Borek, zabierasz przecież Ranmę. :3 Z chęcią, ale nie wiem czy on chce jechać, nie wypowiedział się konkretnie w tej sprawie, jeżeli tak, to PEWNIE :) Druga sprawa: Na jaki okres czasu chcecie jechać? ile dni? na jeden i rano wracać? no bo jeżeli wakację, to tak jakby to miało trwać tydzień :D po drugie na dłużej niż jeden dzień, to trzeba mieć już więcej gold. Mi tam pasuje każdy weekend, bo mi wakacje skończyły się razem ze szkołą :P mam dwa tyg. urlopu z czego tydzień poświęcam na wyjazd ze znajomymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Z chęcią, ale nie wiem czy on chce jechać, nie wypowiedział się konkretnie w tej sprawie, jeżeli tak, to PEWNIE :) Druga sprawa: Na jaki okres czasu chcecie jechać? ile dni? na jeden i rano na wracać? no bo jeżeli wakację, to tak jakby to miało trwać tydzień :D po drugie na dłużej niż jeden dzień, to trzeba mieć już więcej gold. Mi tam pasuje każdy weekend, bo mi wakacje skończyły się razem ze szkołą :P mam dwa tyg. urlopu z czego tydzień poświęcam na wyjazd ze znajomymi :) moglibyśmy, ale to się wiąże z większymi wydatkami + koszt biletu na dojazd i powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 @Down: A to spoko tongue2.gif Jakby co to mogę być Waszym takim bodygardem, albo w najgorszym wypadku pełnoletnim przedstawicielem tongue2.gif A nie boicie się spyro i inni "pełnoletni przedstawiciele", że we wspomnianym wcześniej barze X kelnerka zwróci się do Was w stylu "...a pańskie dzieci..."??? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Powiesz że one wolą colę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A nie boicie się spyro i inni "pełnoletni przedstawiciele", że we wspomnianym wcześniej barze X kelnerka zwróci się do Was w stylu "...a pańskie dzieci..."??? xDDD jak to uwiecznimy na kamerze puscimy na youtube i google video. Bedziemy bic rekordy popularnosci xD a spyro - skoro pisze na takim forum jak gmclan, to chyba normalne że jedyny wyluzowany 40-latek będzie nas *pilnować* :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A "pełnoletni przedstawiciele" na to: Jakieś 20, Rozsiani po całej Polsce, i nie długo przyjadą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Wejdę do baru/kawiarni, zobaczę spyro i co powiem? Dzień dobry proszę pana? xD Hotel też zły pomysł. Takie Marmoty i Maximale by się dobrały w pare a ja bym z kim został? :P Łódź trochę daleko, ale jeśli wszystko by było ustalone to bym wtedy kombinował jak uciec z domu. Co do skype to chociaż z tym większa szansa, że wypali :) Chodźby zaraz można podać tu swoje nick'i i iść gawędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Powiesz że one wolą colę. A g**** prawda, tak nie powiesz. :) ...bo Pepsi xP Ja sobie kompletnie nie wyobrażam tego zjazdu. Jakaś kompletna psychoza i nadnaturalne wizje ogarniają moje myśli XXXXP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 1. Wejdę do baru/kawiarni, zobaczę spyro i co powiem? Dzień dobry proszę pana? xD 2. Hotel też zły pomysł. 1. nie, powiesz: siema spyro! 2. a to dobrze, bo my do motelu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Też mogę pogawędzić, ale jak wrócę z roboty :] czyli około 23 będę w home. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Skype: teeniceb. Zapraszam panie. xD Tak serio, trzeba ustalić gdzie i kiedy, a kto może niech przyjedzie. I tyle :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi