Jaklub Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Przestań gadać tylko idź zrobić jakąś fajną grę xDD A patrz też do mojej sygnatury. xD Dobra, koniec off-topa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dlaczego? To vallhala :F Ok, dobra żart A po co te kolory się robi tak wogóle? Po żem się jeszcze nie skapnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dlaczego? To vallhala :F Ok, dobra żart A po co te kolory się robi tak wogóle? Po żem się jeszcze nie skapnął. Jaki żart? To rzeczywistość. Czy się to komuś podoba czy nie to właśnie JEST Valhalla! O. i o. :jezor: :jezor: :jezor: :jezor: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Pisałem po co te kolory a ja nigdzie nie widziałem twojego koloru guXio (dopiero jak się upomniałeś, że zająłeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Post #86 w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 @guXio musiałem przeoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 kurde musicie do mnie pisać guXio, pisać guxio!!! Co ja wam poradze, że ranmus nie chce mi zmienić ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jak Ranmus nie chce to może gnysek xD Chłeps... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A Gnysek to admin? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 @guXio (:P) Tak, Gnysek to admin (a ja nie wiem kiedy nim został) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 gnysek - admin wszech czasów, módlmy się do niego, a nie otrzymamy warna. Wznosimy do ciebie pokorne modlitwy;] :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 https://gmclan.org/index.php?statyczna=1 Kto nie wierzy, niech sprawdzi :P Jeszcze jedno słowo o Gnysku i dostajecie po warnie, a te trzy tematy z komiksami i motivatorami łączę w jedno :P . Marmot No co ty, przecież ja nikogo nie obrażam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a ja se odswierze temat bo mam fajny komix: oceniajta czy sie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ciekawa satyra, cóż więcej rzec :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ee, znowu o mnie gadają ;/... Ale komiks niezły xD A gdzie ostatni koment śpiwora o przebłaganiu Himona i Jego miłosiernym przebaczeniu ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Heh, ciekawe :) Zrób ktoś komiks ze mną :( fajnie by było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaczynam tego żałować. Znaczy zmiany zdania. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Warnisław rox. xD W ogóle dobry pomysł i parodia niektórych użytkowników. :] Może ci w nagrodę warny zmniejszę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja też coś zrobiłem :P https://gmclan.org/up1717_5_p.html Jeśli kogoś obraziłem to proszę nie wysyłać mi warna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zychu - sympatyczne i w sumie niezłe. Konrad - nie śmieszne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wiedziałem xD nigdy nie potrafiłem robić komiksów Ale znalazłem głupi TEMAT, jeśli nim kogoś obrażę to proszę mi nie dawać warnów ^^ https://gmclan.org/up1717_5_jakies.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Właśnie rozpoczynam pracę nad oficjalnym komiksem mojego autorstwa (z kopyrajtem itd...) i mam nadzieje, że się spodoba. BTW: Planuje założenie forum, jak założe to komiksom wszystkim dam dział a może jakieś konkursy (ale ja nagród nie funduje :P). No i jak założe to autorzy komiksów się zarejestrują i zostaną modkami tych działów (i mogą sobie napisać regulamin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wiedziałem ze sie wszystkim spodoba :P Dawidsu chętnie przyjme twoja propozycje xP dzięki za opinie mam już pomysł na następny komiks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Sory jak ktoś nie wytrzymał napięcia związanego z krwią XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Co do komiksu Konrada: gmcla.org ;). A tu kolejna przeróbka komiksu "Ke?" http://img404.imageshack.us/img404/5702/ke3ny9.gif Miało wyjść zabawnie, a wyszło jak zawsze. Nawiązanie do dyskusji Ranmusa i Spyro. Wolfoxer: bo według mnie średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Właśnie zignorowałeś moją prace :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 BTW: Jeżeli ktoś chciałby wysłać swoją pracę to nie zgadzam się, ale myślę nad forum tego komiksu i tam w odpowiednim dziale będą prace do akceptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi