Pieter Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A ja chce się spytać czy Almora będzie jeszcze kiedyś online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Będzie ale Almora - Online: Lost lands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Oo sequel? Nowa wersja? Dodatek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A co się stało z www.gear-studio.com? że nie chce mi się wyświetlić? @Borek: Weź nie kłam... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Mi się wyświetla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 @Borek: My to przeżyjemy. Powiedz prawde. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 E tam. Jak Borek nie chce się już katować Almorą to niech już tego nie robi, bądź wypuści serwer do ściągnięcia. Dajcie żesz mu spokój. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A ja w przeciwieństwie do wielu wypowiadających się w tym temacie chciałbym się dowiedzieć trochę więcej o Infernal Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 W swoim czasie Miki, w swoim czasie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Czy będzie Forgotten Tower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 GearStudio skrywa wiele tajemnic... deaththththth Ja i tak przestałem grać w Almorke jakiś miech temu. Miałem gorączkę "Tego Samego Na Okrągło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nowy serwer ( będzie online w różnych porach - niestety nie mogę udostępnić 24/7 ) Dla maniaków wystarczy ;) http://www.gear-studio.com/almora/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Łooo super - dzięki Borek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Mam prośbe może ktoś zakopać w RYJ solmisowi bo mi nie daje grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nowy trailer z bitwy :D 44MB - trochę ściągania jest :) Almora Online - Battle Trailer Update by Ranmus: Wersja pomniejszona na youtube: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja już ściągam - za 5 minut obejrzę - sam zaraz wbijam pograć... właśnie skończyłem kompresować grafe - może bedzie hulać nieco szybciej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hm, ściągnąłem już grę. Czas ładowania - 12 minut, pierwsza próba założenia postaci - serwer nieczynny, zmieniłem IP serwera - wersja za stara o dwie setne (mógłbyś aktualizować temat ;x). Może jutro uda mi się pograć =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Filmik fajny tylko nie widać co piszecie. Trochę jakość słaba ale mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No fajny trailerek -rzeź że aż miło :P Ja też chcę taki fps! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dzięki :) mam sporo tych filmów, ale nie mogłem wszytkiego nagrać, bo za dużo by ważyło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A ja nie mogę pobrać bo nie wiem czemu nie mam połączenia z gear-studio.com ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czemu grafiki po skompresowaniu gdy gram w Almorę migają? Po prostu wszystkie graficzki którym zmieniłem 'wagę' migają teraz cały czas... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Mały bug: przy próbie wklejenia tekstu do pola Port zostaje on wklejony do pola IP :) Poza tym gra już działa. Wygląda fajnie, ale za bardzo nie wiem, co mam robić ;x Jaka jest klawiszologia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Grasz myszką xD Q,W,E pijesz potiony I-inventory,C-character... intuicyjne sterowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zaktualizowałem poprzedni post Borka i dodałem link do wersji na youtube (jeszcze gorsza jakość :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Półtorej minuty i 44MB XDDD? Na gmclanie powinien pojawić się tutek o optymalizacji ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Hehe jestem na trajleże ;p Kurde ale to wygląda jak mam fpsa 10 :P ide w miejscu. Hej Borek oddaj mi kompa to se normalnie pogram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 @Mistyk: A ja ci podam mój sposób na zwiększenie fpsa - dał dużo bo dawniej miałem czasem tylko 30-20% a teraz ok. 70% i nie spada(!!!) A więc: Programy do optymalizacji : gamegain, GameXP Następnie w tarkcie gry włączamy: RAM idle, PCthrust Ustawiamy Almorze priorytyet 'powyżej normalnego' lub dla hardcoreowców 'wysoki' albo 'czasu rzeczywistego' (nie radzę :P) U mnie poskutkowało - spróbuje jeszcze skompresować dźwieki - może coś da :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Yoda przychodzisz mi z nieba(ale boje się że to może być wina procka) jak tylko serwerek będzie on to wypróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja też tak myśle (jeśli chodzi o mój komp) że procek jest po prostu stary już... choć możę to być też wina karty grafiki (128mb tylko :/) Tak więc sam nie wiem... tak czy śmak procek i kg są troche powiązane bo kg ma odciążać procka i brac sprawy grafy na siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi