Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie tylko twoje :) przydałyby się w końcu te questy, zakładanie party itd. :P i jeszcze dużo dobrych dodatków. Ale niestety będzie trzeba poczekać zanim Borek znajdzie czas dla Almory, bo teraz ma inne projekty na głowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 eh, almora mozliwe ze nie bedzie miala nowej wersji......... ale ja chcialem zobaczyc forgotten tower, łeeeeeeeeeee EDIT: trudnoo ide nabić poziomu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Może ktoś opowie co się wczoraj wieczorem koło 23:00 działo? Bo mnie głowa tak napi**** że poszedłem spać. :| Ale te party by się przydało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 proszę proszę na gear-studio.com pojawiła się informacja o Infernal warriors. No to może ciekawie to wyglądać Gotowe gry i Programy Dema gier i programów Almora-online Infernal warriors. Zastanawiam się dlaczego nikt nie dowarzy zrobić grę która będzie dorównywała almorze? Ja i bym się podią tego zadania gdybym tylko umiał malować na pcie. Na razie mi wychodzą tylko paintowe ludki xP A tak na marginesie. co sie stało z tematem o propozycjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po co pisać konkurencję dla Almory i później się stresować jak Borek, nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tymon, Ty lepiej zrUb jakąś grę a nie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Z tego co wiem, niedługo GMClan zostanie zasypany klonami Almory, albo raczej HS. Ja robię taką gierkę, ale niedługo znowu się zniechęcę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Maxpayn: ty masz 50% FPS :boxed: gdzieś czytałem o twoim sprzęcie że GeForce 5500, 1024 RAM, procek nie pamiętam :P Ja mam 512 RAM , GeForce 5500 , procek 1,83 GHz. I Praktycznie przez cały czas FPS nie spada poniżej 90 % (no chyba że strzaszne lagi lub dużo obiektów strzał, czarów itp. ) Jedynie gdy przechodze z loakcji FPs jest gdzieś koło 30% :P :P Więc dziwie się że Almora wam chozi po 50 % :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ej wczoraj były takie lagi czy cos u mnie jest :( Normalnie potiony wypijałem z parosekundowym opóźnieniem :/ Btw wczoraj jak wszedłem do df i byłem koło busza komp mi się zawiesił - a po chwili się odwiesił (lol) TYlko że zabrało mi ze 100 hp <_< No i potem drugi raz to samo i dead :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Co jest Almora Online jest offline? restart czy co? Ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Obstawiam że na 50% jest błąd z serwerem albo na 50% nowy update :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Miejmy nadzieje ze to 2 :), a tak poza tematem lolek ktory ty lvl masz i po ile max walisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 33 lvl i walę tak z 90 - 200. A jak chcesz rozmawiać o almorze to zajrzyj na stronę fanów. (link w sygnaturce). P.S.: Sorka za reklamowanie swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 @Kolka: W tedy nie miałem jeszcze takiego sprzętu. ;) A teraz jest full ale jak karta graficzna nawali to spada do 80%-70% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 - Added: growing plants - You can collect it. To miało być dodane już w wersji 0.60 Almory. Gdzie i jak można zbierać te roślinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Yy chyba narazie i tak nie pogramy do 3 bo bedzie serv offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 - Added: growing plants - You can collect it. To miało być dodane już w wersji 0.60 Almory. Gdzie i jak można zbierać te roślinki? Borek to usunął, bo było niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Obstawiam że na 50% jest błąd z serwerem albo na 50% nowy update :] Raczej nie będzie update bo jest napisane na gear-studio, że są techniczne zmiany na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 UP zmiany techniczne czyli chyba update co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A ja bym chciał znać jakieś wskazówki co do zagadki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 UP zmiany techniczne czyli chyba update co nie? Zmiany techniczne serwera. Z resztą upy nie trwają kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zmiany techniczne serwera. Z resztą upy nie trwają kilka dni. Nie bym był taki pewien tego. A może dlatego 3 dni bo Borek poprawia kilka błędów dlatego tak długo. :) Ale to tylko moje przypuszczenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wątpie nawet duży upek tak długoby nie trwał. Ale mam nadzieje, że ze zmianami technicznymi będzie update przy okazji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wątpie nawet duży upek tak długoby nie trwał. Borek wersję 0.60 robił kilka miesięcy (chyba pół roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nie chodzi mi o to że nie robi tak długo tylko, że nowa wersja tak długoby się na serwer nie zgrywała. A dobra skończmy ten temat za 2 dni się przekonamy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basteks Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 scioglem dzisiaj almore v.60 pozniej patcha 0,72 i robie postac ale nie chodzi patrze na strone a to OFFLINE !!! xD kiedy bedzie ON (muzyka w menu jest ######sta!!! jak sie w słucham w nio to lzy mi do oczu podchodzą [ciekawe czemu]troche glupio co ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 www.gear-studio.com -> almora news. Czyli jutro server online. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Borek, czemu serwer offline? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hmm zdziwilbym sie jakby byl online... ja tam czekam bardziej chobcy na to infernal warriors czy darkosan (moze cos namieszalem) w kazdym razie nowa sygnaturka wygląda lepiej niż projekt dobry bo dobry ale którego borkowi sie najzwyczajniej w swiecie nie chce juz pastwić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Tymon, Ty lepiej zrUb jakąś grę a nie! :P My z Tymonem i resztą redakcji to przyczyniliśmy się do większej liczby gier w Polsce, niż w IV RP wprowadzono ustaw :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi