Borek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 25 czerwca wyjeżdżam i wracam 2 lipca. Serwer będzie bez opieki w sensie updatów itp. ale jego funkcjonalność będzie miał kto podtrzymywać. Także spokojnie - bez nerwów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Nie każdego stać na tego szajsa... Po 2 może blackmaul poprostu niechce i tyle. Z tego co wiem to np. Windows 98 nie potrzebuje licencji ^^ Więc, żeby z niego korzystac nie musisz wykupowac licencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Z tego co wiem to np. Windows 98 nie potrzebuje licencji ^^ Więc, żeby z niego korzystac nie musisz wykupowac licencji... Podaj źródło takich informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Istnieje jeszcze możliwość hostingu dedykowanego serwera za granicą za jakieś 80-100 $, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to dokładnie działa, no i 300 zł miesięcznie też piechotą nie chodzi. Chodzi o to, że otrzymujesz na dzierżawę serwer, na którym robisz co chcesz. Zakładasz strony, serwery, hostingujesz itp. Zazwyczaj instalują tam za darmo Linuxy, ale jeśli nie masz serwera na Linuxa jest możliwość ubłagania o Windows Server, na którym postawi się serwer Almory. (Ale niestety on także kosztuje, i trzeba koszta Windows Serveru doliczyć do abonamentu) :) Z tego co wiem to np. Windows 98 nie potrzebuje licencji ^^ Więc, żeby z niego korzystac nie musisz wykupowac licencji... Hmmmm... zasadniczo nic nie potrzebuje licencji. Można zassać z internetu i używać. Ale czasem nie jest to zgodne z prawem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A ja mam pytanko czy jak server jest offline to można założyć postać???? Bo ja nigdy nie grałem almore bo jak zawsze chciałem grać to było OFFLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Nie, nie można. Postać zakłada się bezpośrednio w grze, ale jeśli server jest off, to nie wysyła do niego informacji o nowo stworzonej postaci. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Borek muwisz ze wyjedziesz 23 czerwca czyli mozemy przyjąć to jako datę włączenia Almory ????? i bedzie ona ONLINE ???????? xDD :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Już były włączone serwery. Ja grałem :D. Jak może nie być online gra online? x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja myślę że do moich urodzin (9 czerwaca) skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jak może nie być online gra online? x| Chyba chodzi o to że niektórzy (w tym także ja :P) Przechrzcili Almora Online na Almora Offline ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja w tej chwili gram w Almore Offline: Siedzę w menu głównym i grzebię w opcjach. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Chciał bym tylko Aby Borek podał co jeszcze chce zrobić do wydania almory żeby wiedzieć ile to może zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No właśnie Borek przestan przypuszczac tylko powiedz dokładną datę Almory kiedy będzie mozna sciągnąć 0,60 i w nią normalnie jak człowiek ZARZYNAĆ !!!!!!!! :) :) :) :) :) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 przeciez i tak kazdy z was nie ma szans przescignac pewnych nolife'ów którzy beda w stanie poswiecic kilka nocy pod rzad zeby ładnie móc pozniej farmić przed miastem. Czyt, mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A skąd ma Borek do cholery wiedzieć kiedy wyjdzie?? On sam nie wie kiedy zrobi wersję 0.60 jak będziecie mu tak pisali to nigdy jej nie skończy, tylko weźmie się za wersje 1.0 i co?? i ze 3 lata byście jeszcze poczekali, to by była niespodzianka, że wersja 0.60 nigdy nie wyjdzie xP. EDIT: A i tak takie pisanie jest BEZ SENSU, po co piszecie kilka razy to samo?? od czego jest strona http://almora.gmclan.org/ na tej stronie pisze co aktualnie Borek robi z Almorą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 To jak chłopaki, postawić wam wersję 0.52 online? To by się Borek "ucieszył". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja bym sie ucieszył :D !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 mogłbyś postawić przynajmiej lud by nie spamował ("a kiedy wyjdzie?","śpiesz sie na moje urodziny", itp.) xD no i ja tez bym se troszke popykał. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja dla odmiany nie powiem "oby było na moje urodziny" bo to w październiku XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Stawia 0.52 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ranmus to podaj nam IP serwa oraz porty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 O tak tak dawaj almorę moze byc i ta wersja , aleona ma bugi prawda ?? lipa ludzie naczytali sie o bugach i wiedzo ja :sp_ike: :blink: kie są one i kazdy bedzie je wykorzystywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Poprzedni post był dla żartu. :) Mam jeszcze gdzieś ten serwer, ale pewnie Borek by sobie tego nie życzył, a po drugie nie mam czasu na hostowanie, ponieważ gra zabiera dużo zasobów komputera, które to mi są ostatnio bardzo potrzebne. Wytrzymacie do 0.60, w końcu to już tak blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wytrzymali tyle, wytrzymają jeszcze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Niech Borek napisze co mu jeszcze zostało do zrobienia a co zrobi i jestz tego zadowolony , to moze zaspokoji fanów w tym morderczym czekaniu na Almore :blink: :blink: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja wole niespodzianke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jakie to uczucie po pół roku zobaczyć "test server onlile " Niesamowite . Jestem głodny filmików , screanów i samej almory :( brbrrbrbbrbrbbrb - Sory , burczy mi w brzuchy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Na playerów tibii narzekacie,a sami się tak zachowujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 nie rozumiem cię. Miałem na myśli że poprostu czuję że zbiliża się ten dzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyyy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Gdy zobaczyłem "Test Server ONLINE" to padłem z krzesła . Ale ludzie kturzy dzień w dzień przez pół roku patrzą czy Almora jest ONLINE tomuszą mieć stalowe nerwy ja tak patrzyłem :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi