Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie wie mczy to bug, ale z pewnoscia Borek przesadzone wymagania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Gra się nie włącza gdy na kompie nie ma karty dźwiękowej. Pasek wczytywania dojdzie do końca i nic się nie dzieje. Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja tez coś dodam : 1. Gdy sie kliknie na pasek many,życia, czy chociażby to gdzie się wiadomości o EXP i zdobytych rzeczach wyświetlają , to ludek zaczyna iść do tego punktu ;] < - takie małe niedociągnięcie. 2. Raz zdarzyło mi się wziąć 2x tą samą kasę , nie wiem czy oddało mi razy 2 , ale sam fakt :P chyba , że mogą wypadać 2 kupki złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Czasem atakując z Advanced Skull Wand, zamiast podpalać zatruwam wroga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 co do harlana... to jest taka sprawa tu nie będziesz miał zawsze 20-25 lvl póniej po miesiącu+ będziesz miał może i 50 a wtedy takich zwojów się używa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Z wymaganiem tego czaru to jest błąd, o jedno zero za dużo :P ale spróbujcie czy nie da się ubrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Zara wyprobuje, ale szczerze watpie w to, jak zobaczyle mwymagania to oczaplasu dostalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ERROR in action number 3 of Draw Event for object inv_Draw_Inventory: Error in code at line 104: for (i=0;i<=5;i+=1){item = global.inventory_magic; draw_sprite(global.item_Sprite[item],-1,view_xview[0]+39*i+227,view_yview[0]+49)} at position 77: Unknown variable item_Sprite or array index out of bounds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Hehehe, to raczej bug ze spawnem ale popatrzciei sobie ;) A to co takieigo? Wow, czarna dziura ;) WTF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Dwa wężyki zablokowały się na sobie, ruszały sie w kółko ale nie mogły się rozdzielić, ani poruszyć w żadną stronę. A może borek zrobił ze moby mogą się rozmnażać? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Z wymaganiem tego czaru to jest błąd, o jedno zero za dużo :P ale spróbujcie czy nie da się ubrać... Niestety to nie dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja tam kilka bugów które już pokazałem borkowi. btw. harlan ty wiesz że masz przerąbane za pkowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Taa Patryslaw mi juz mowil, najlepiej znowcie sie w grze i sie wszyscy na mnie rzuccie :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Z tym pkowaniem to ciekawa historia, ciekaw jestem co Patryslaw na to :) Tak czy owak w lochach jak podejdziesz za blisko potworka to sie na nim blokujesz no i jak przeciwnik dostanie to sie lekko przesuwa do tylu i da sie go zablokowac w scianie a jak zabijesz to loot takze zostaje w scianie i nie da sie wziac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie jestem do konca przekonany czy to bug czy taki trik :P Czasem jak udeżam z siekierki początkowej to potpala przeciwnika i się pali aż nie dednie :lol2: czy to bug?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie jestem do konca przekonany czy to bug czy taki trik :P Czasem jak udeżam z siekierki początkowej to potpala przeciwnika i się pali aż nie dednie :lol2: czy to bug?? Ja mam podobną sytuację. Czasem gdy nawalam z adv battle axe to podpalam albo truje potworka :P różnie jest a chociaż nie pisze nigdzie że ta broń ma efekt: poison czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Taa Patryslaw mi juz mowil, najlepiej znowcie sie w grze i sie wszyscy na mnie rzuccie biggrin.gif tongue2.gif o ile mi wiadomo mam już 21 lvl 2 charem więc padasz... @UP: to jest bug ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A ja widziałem co goście w mieście rozwalali innych za pomocą łuku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 @Up: To był cheater, używał speedhacka, też chce takiego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 i teraz widzicie jak almore łatwo cheatować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Mnie się czasem zdarza że jak wale to zatruwam zamiast podpalać (nie pamiętam nazwy tego wanda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Dlaczego nie mogę się połączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Zawartość mojego game_errors.log ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: if hp > 0{hp_draw = 48/hp_max*hp} at position 27: Division by 0. ERROR in action number 1 of Step Event for object Client: Error in code at line 405: if npcid = global._npc_id at position 13: Unknown variable npcid ERROR in action number 1 of Step Event for object Client: Error in code at line 405: if npcid = global._npc_id at position 13: Unknown variable npcid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Fett Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam. W Almore gram już od jakiegoś czasu (no, dobra, dwa dni :P ) i jak dotąd wszystko było ok. Pomijam oczywiście ten błędzik, co trzeba dawać ignore, to, że co jakiś czas wywala mnie z serwa i muszę całkiem wyjść z gry, by się znów połączyć (pisze wtedy, że ktoś już jest w grze na tym koncie), itd. Tym razem problem polega na czymś innym. W ogóle nie mogę włączyć gry. Pięknie pojawia się obrazek Almory, robi się czarny ekran i po chwili wywala na pulpit z błędem. Oto screen: http://img233.imageshack.us/img233/7923/almoradi5.jpg Pisze tam, że sprawa dotyczy karty graficznej. Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, bo jakoś przez dwa dni nic się nie działo i wszystko było cacy (3h temu skończyłem w nią grać i nie było tego błędu, spotykam się z nim po raz pierwszy). Wiecie, jak można by mi pomóc? ,,Reinstalka" (specjalnie w cudzysłów wziąłem :P ) gry nic nie daje, ciągle to wyskakuje. Pozdrawiam Boba Fett, a w grze Predator :P Ps. Jeszcze w tych kanałach pająki i duchy podczas potyczki z nami są w stanie wbić się w ścianę. Cóż, można je pokonać, ale nie dość, że się ich nie widzi, to jeszcze one stamtąd nie mogą wyjść i nas gonić (wprawdzie jest to nam na ręke, ale jak bug, to bug). Ps.2 Ok, wszystko już działa. Musiałem przymusowo resnąć kompa i już po tym reśnięciu sprawdziłem, czy Almora chodzi. Przepraszam za kłopot. Ps.3 Czy jak usunę folder z grą i włoże pliki od nowa, to czy wtedy tracę postać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a mi przed chwila dalo 4000 expa i rozlaczylo i jak chce sie zalogowac to mi pisze "conection failed" i kurcze pupa chyba musze robic nowa postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ps.3 Czy jak usunę folder z grą i włoże pliki od nowa, to czy wtedy tracę postać? Nie, ponieważ postacie zapisywane są na serwerze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Marcinzzz95 powariowałeś? Nową postać? Mi też pisze Connection Failed, możliwe, że serwer jest OFFLINE a pisze że ONLINE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemon Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja nie mam problemów z Bugami ale tylko co jakąś 1h wyskakuje jakiś to biore ignore i gram dalej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja mam jeden problem bo jak sobie gram i zabije sporą ilość potworków to gra mi się spowalnia i trzeba reconnect. Borek chyba nienaprawił tego błędu z tymi niewidzialnymi obiektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi