I am Żyd and Lewak Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jeśli chodzi o GeForce to zawsze miałem z nim problem. Zwykle okazywało się iż trzeba było instalować starszy sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czy ta przejściówka micro usb male na micro usb female pozwoli mi na przeglądanie lumią 512 pendrive'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Aparat jest w tym wypadku urządzeniem wejścia. Odpowiedź: Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Aparat jest w tym wypadku urządzeniem wejścia. Odpowiedź: Nie. To nie jest jednak do końca sprawa rozwiązana Gdzie problem - Problem w tym, że ta technologia ma dopiero wejść do Windows Phone - USB OTG Oczywiście jakby kolega wybrał Androida lub Symbiana (!) lub Windows Mobile 6 już by dawno to mógł zrobić Ale nie zrażaj się, pewnie do 2015 się uwiną Niemniej to chyba nie ten kabel ... Innego musisz szukać Kabel chyba dobry byłby jednak Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jakieś pomysły czemu się tak grzeje? Czasami wybija temperatura ponad 90 stopni aż w końcu sam się wyłącza chyba żeby się nie spalić. :X Tak jest codziennie, aż parzy od dołu. Laptop SONY vaio, używka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 z pctem mialem tak samo, odkurzaczem po wentylatorze i jak nowy, sam nie wierzylem ile tam bylo syfu @Huder: ale tylko te vaio tak majo B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Laptopy tak majo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Znaczy no wiecie, potrafi chodzić po kilkanaście godzin jak trzeba... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 guysguysguys ma ktoś pomysł, co może być przyczyną tego, że laptop łapie sieć (wg listy sieci bezprzewodowych), ale Chrome i inne programy korzystające z internetu pokazują, że nie ma sieci? oraz czemu eksplorator windows zawsze się po starcie systemu zawiesza, a po restarcie programu pokazuje, że nie mógł odnaleźć pliku "/idlist,:452:156,"? Te cuda na Windowsie XP, był nieużywany od dwóch lat. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 proponuje zaczac od aktualizacji sterownikow do sieciowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 a w jaki sposób mogę je zaktualizować - najwyraźniej - bez dostępu do sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 pisanie na forum idzie ci nadzwyczaj dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Do dzisiaj moim największym problemem jest to, że "NIE OFICJALNA" to zaprzeczenie a "NIEOFICJALNA" to okreslenie czegos co nie jest oficjalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chell, może dlatego, że mam jeszcze stacjonarny komputer w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Do dzisiaj moim największym problemem jest to, że "NIE OFICJALNA" to zaprzeczenie a "NIEOFICJALNA" to okreslenie czegos co nie jest oficjalne. "valhalla to nie oficjalna pomoc techniczna więc przestańcie spamować tematami, tu jest jeden duży" Chell, może dlatego, że mam jeszcze stacjonarny komputer w domu? to zrób z niego użytek? w menadżerze urządzeń sprawdź jaką masz kartę, poszukaj sobie do niej sterowników w necie, stare odinstaluj, zainstaluj nowe z folderu i voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 @Nikas Wiem, że stare - ale czy nie powinieneś włączyć automatycznej kontroli wentylatorów? @Bendziom Ja bym zaczął od SP3 - było dużo poprawek do sieci Wifi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 @Nikas ja bym sprawdził czy są termopady tam gdzie powinny, tzn na gpu i czy pasta termoprzewodząca jest na procku i zmienił na lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 mój ukochany ALLPlayer na W7 zaczął ucinać dolną połowę obrazu, przez co filmy stają się nie do oglądania :( google jedyne co zwróciło to kolesia z identycznym problemem którego odesłali do wygaśniętego już tematu. Miał ktoś coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To pewnie wina kodeków. Pojawiają Ci się ikonki w tray podczas oglądania? Nie pamiętam jak wyglądają. Możesz na nie kliknąć prawym (jedna jest od audio jedna od video) i będziesz mieć opcje, dużo opcji. Ale tam nie znajdziesz tego co trzeba. musisz przywrócić domyślne ustawienia kodeków. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 poresetowałem, nic nie dało. Dodam, że problem jest tylko z AP, reszta odtwarzaczy działa dobrze (chociaż akurat na tym mi zależy bo od 2 lat tylko go używałem i jest szalenie wygodny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Czas przejść na VLC? Jeśli ALLPlayer (ktoś tego używa?) korzysta z globalnych kodeków, to możesz ściągnąć K-Lite Codec Pack i powinno mu pomóc Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 gdy wszystko zawiodło aktualizowałem stery do karty graficznej, działa jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 hejka potrzebuje hostingu plików, ważne abym miał bezpośredni link do pliku najlepiej w formie: http://hosting.net/user872408170/plik.ini jakby tego sie nie dało to chociaz mozliwosc podmiany innego pliku o tej samej nazwie pod ten link edit: wybrałem ftp od cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxdiag Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 jeśli nie , uwalona mobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Niestey, 7 lat użytku i moja karta graficzna odeszła :( Jaką polecacie kupić nową? Najlepiej za ok 200 zł, nie drożej niż 300. Asus P5K SE Intel Core 2 Duo 4gb ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie chciało mi się benchmarkiem jechać itd. więc masz pierwsze lepsze http://allegro.pl/geforce-gt-640-ddr3-128b...4990116140.html Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam w ustawieniach zaznaczone: "pokaż miniatury zamiast ikon" I dalej pokazuje mi ikony, wiecie czemu tak jest? Tę opcję mam w ustawieniach systemu w wydajności, nie w opcjach folderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 z tydzień temu podłączyłem słuchawki do przedniego panelu, coś mi tak dziwnie buczało, jakby jakieś przebicia, nie było poza tym żadnego dźwięku. dzień później już nawet nie buczało. ok, padła zintegrowana dźwiękówka, życie - pomyślałem. dzisiaj wsadziłem pożyczoną od kumpla kartę, windows ładnie instaluje sterowniki, wpinam słuchawki i nic :( co jes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 lol, post na górze strony jest z 2013 asus zenfone 4 to gówno otóż nabyłem telefon jakoś pod koniec 2014, niedługo później wgrałem roota, grzebałem w sumie tylko tyle że zmieniłem animację bootowania i bawiłem się jakimiś tam adblockami. około 2 tygodnie temu zaczął się sypać, tj. wieszać w najmniej oczekiwanym momencie. najpierw lajcik, słuchałem sobie muzyki i nagle zwiecha, resetuję i jest dobrze. teraz już ma takie zwiechy kilka razy w ciągu dnia, wygląda to następująco - nagle obraz zamiera tudzież ekran staje się czarny (ale wciąż podświetlony), jeśli jest podłączony to dioda ładowania zastyga i nie reaguje nawet na odłączenie ładowarki, przycisk home nawet nie powoduje wibracji. na wyłączanie na szczęście reaguje, nawet nie muszę się bawić w jakieś kombinacje z vol+ ani nic. problem pojawia się przy ponownym włączaniu - albo włącza się w nieskończoność (często), albo w ok. 15 sekund po starcie, kiedy to widzę jeszcze tapetę, zanim zdąży załadować się aplikacja od lockscreena, bo jak jest ona to już jesteśmy w domu, zamiera. teraz zwiechy łapie w losowych momentach, a przycisk "home" to prawie gwarancja zamaru, podejrzenia z braku winnych padają na buzz launchera. spróbuję go zmienić gdy tylko łaskawiec się włączy. gwarancję mam, tylko nie chcę go słać jeśli rozwiązaniem ma się okazać "naciśnij 3 razy vol+ i natrzyj ekran smalcem" //home screen zmieniony, nie pomogło. gdy znowu go odpalę pozrzucam wszystko na kompa i spróbuję przywrócić ustawienia fabryczne (jest sens w ogóle?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nie wysyłaj na serwis zanim sam nie zrobisz mu czystego reinstalla po kablu. Tak już niestety jest że jeżeli oddasz go na gwarancję z takim opisem usterki to pierwsze co zrobią to fresh install. Problem będzie jak uruchomią, sprawdzą 2 minuty i oddadzą jako naprawiony. To samo możesz zrobić sam bez czekania 2 tygodnie. Jeżeli nie pomoże to do opisu usterki dodaj że były przywracane ustawienia fabryczne a nawet ponowna instalacja systemu albo odzyskiwanie systemu (jakkolwiek będzie to nazwane w sofcie producenta). Wg mnie może to być fabryczna usterka z RAMem, ale nawet jak serwisowi to zasugerujesz to zrobią sam reinstall. W takim wypadku twoja najlepsza szansa to odsyłać im go do skutku, czyli do momentu gdy wymienią na inny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi