cyberdog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Weź, ktoś da demo gry którą robił miesiącami, tylko nigdy jej nikomu nie pokazywał. A któs będzie uczciiwy i ta uczciwość go zgubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Co z 24 turą? Aha, jak wymyślisz temat, to może: 1.Jesteś ktoś i zjadasz inne, mniejsze ktoś by rosnąć ale musisz uważać na większe ktoś 2.Jesteś barmanem... 3.Platwormówka - labirynt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 zapadła w sen zimowy może by tak kto inny pokierował ligą, co Maximal? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 @Pietrus Myślę o założeniu osobnego forum na konkursy GM'a (bo mam trochę pomysłów), to wtedy bym kogoś przydzielił do zorganizowania ligi 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Widzę, że się szykują jakieś nędzne próby obalenia jedynego słusznego prowadzącego. xp A tak btw, pietrusie. Czy Ty nie miałeś mi czasem wymyślać tematów? ;p Liga trochę przysnęła, ale na pewno nie zniknęła. ;) Pod koniec roku trochę nie mam do tego głowy, ale może niebawem będzie #24. A w wakacje powinno być już lepiej. :) @Pietrus Myślę o założeniu osobnego forum na konkursy GM'a (bo mam trochę pomysłów), to wtedy bym kogoś przydzielił do zorganizowania ligi 24 Jak to "przydzielił do zorganizowania ligi 24"? Nie przypominam sobie, żebym wyraził na to zgodę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A kiedy tura 26 i prawdopodobnie jaki temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nie jestem Dark Maximalem, ale pewnie będzie na koniec roku jakoś xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Doszedłem do wniosku, że tury będą odbywać się rzadko, bo dajecie na nie kompletne szajsy. A tak to może ktoś zatęskni i zrobi coś porządnego. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 akurat :F ale już za długo czekamy, oj, za długo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wiesz, ja osobiście nie mam ochoty na kolejną turę, w której jednymi pracami będą kolejne arcyśmieszne żarty Supy i blacka. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wiesz, ja osobiście nie mam ochoty na kolejną turę, w której jednymi pracami będą kolejne arcyśmieszne żarty Supy i blacka. ;> nie prawda ;p nie mam zamiaru znów oddawać czegoś głupiego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @Dark Maximal: To nie dopuszczaj takich prac do głosowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja tym bardziej shitu nie oddam bo dopiero startuje i przydało by mi się 1st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @Dark Maximal: To nie dopuszczaj takich prac do głosowania... Tylko że wtedy nic by nie zostało. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ale są też porządni programiści. na przykład ja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 I JA! Tylko dajcie jakiś temat który łatwo wchodzi i faktycznie jest na 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 I JA! Tylko dajcie jakiś temat który łatwo wchodzi i faktycznie jest na 24h Prawda. G**niany temat - g**niane gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Prawda. G**niany temat - g**niane gry.A g**no prawda. ;] Jak się ma chęci to można wystrugać coś ciekawego. Z resztą sam jesteś tego najlepszym przykładam. Problem w tym, że większości się po prostu nie chce. Jabol: doceniam, doceniam. =D pablo: a jaki temat Ci odpowiada? =p Bo chyba jeszcze takiego w historii Ligi nie było. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Prosze o mnie wpisanie na liste ligi 24 miałem nawet gre . I gdzie wysyłamy gre na lige 24 po jej utworzeniu . :blink: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @up Piszemy posta w temacie z daną turą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wszystko masz napisane w regulaminie ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Kiedy będzie tura?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Prawdopodobnie w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 A ja nie widze tematu głosowania 37 tury jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Przypatrz się na stronę główną GMC i wciśnij taki kolorowy rysunek który się tak rozwija pod nazwą "Liga24" Jak widzisz jest to tabela ligi ale nasz kochany Tymcio udoskonalił tabelę więc można jeszcze wcisnąć "Aktualna tura". Jak widać żadna gra nie została oddana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Sorry, że tak pytam (/odświeżam), ale kiedy będzie następna tura? Nie ma już żadnej od miesiąca (czy może nawet więcej)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak chcecie to może być w ten weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ok, mi pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mi też. Najlepiej zróbcie turę o grach sportowych albo coś takiego :P Byle by nie Top- Down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No, przydała by się tura... :P Tylko i tak wszystko zależy od tematu... :| Ja nie wiem, co to za problem, że temat się powtórzy... :P PS: Mam 2 pomysły na tematy, które bym z chęcią zrobił, a których (chyba... :P) nie było, ale jak powiem, to nie będę mógł brać udziału ;( Także lepiej nie mówię, bo zawsze jest jakaś tam szansa, że Dark wpadnie na to sam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi