MagnusArias Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Tak samo można chyba Any Video Converter , przydaje sie do pobierania filmów z YT, konwertowania ich do innych formatów i konwertowania filmów -> dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Użyłem w końcu Format Factory. Działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Co do edycji wideo polecam Ulead Video Studio - trial na 30dni zapisuje w wielu formatach,dużo opcji edycji i nie dorzuca watermarku na filmie.Wiem ze nie darmowy ale najlepszy z tych co dotychczas używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Szukam programu do diagnostyki komputera, coś w stylu bocznego paska informującego o aktywności dysku, zużycia połączenia, żrących procesów etc. Widziałem takie zabawki na linuxach, ale z windowsową wersją się jeszcze nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Gadżety windows ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Każdy nowoczesny Windows posiada takie coś jak sidebar. Nawet już całkiem stara Vista ma sidebar :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ctrl+alt+delete >> menedzer zadan: masz tam zuzycie procesora, sieci, pamieci, procesy i zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Szukam programu, który nagrywa dźwięk, potem przerabia go i "wypuszcza" przez głośniki z powrotem, ale w zmienionej wersji. Taki niby wzmacniacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ymmm, a nie możesz wyłączyć wyciszenia mikrofonu? :P EDIT: A jak to Ci nie pasuje nadal to ewentualnie wyłącz wyciszenie oraz włącz zwiększenie wydajności mikrofonu. (Czasami jako "Mic Boost" itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Szukam programu, który nagrywa dźwięk, potem przerabia go i "wypuszcza" przez głośniki z powrotem, ale w zmienionej wersji. Taki niby wzmacniacz. Jakiś konkretny rodzaj dźwięku (np. głos, sygnał z gitary elektrycznej), czy dowolny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Szukam gry, DOSowa, stara jak świat. Pamiętam jedynie że wydawcą był SigmaTeam albo coś takiego. Tytuł to WOO. Nigdzie nie moge tego dorwac, na stronach z abandonware też brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 @adam A jakiś głębszy opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Potwierdzam - przydałby się "lepszy opis" 1) Ta gra wcale nie musi być Abadonware - być może dalej jest sprzedawana :D (wątpię, ale są przypadki) 2) Po Googlowaniu trafiłem na ślad firmy (?) Sigma Software, jest to dość stara firma, ale ma tylko jedną grę. Przypuszczam, że to nie o nią chodzi, ale nie zaszkodzi zapytać :D http://sigmasoftware.com/ Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 @Marmot Raczej z gitary, bo od głosu to mam razem ze sterownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tyle, że do głosu to miałem na myśli, że jakbyś chciał np. jakoś zmodulować głos, jakiś vocoder czy coś takiego, a nie samo nagranie go. A jak do gitary to Guitar Rig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 @fervi Nie Sigma Software tylko SigmaTeam ;D Abandon moze nie ale nigdzie w necie nie ma nawet na warezach :( Dodam że gra była w pełni spolszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ale może szczegóły innego typu, np. jaki to był rodzaj gry? Bo akurat tytułowi który pamiętasz to bym nie ufał, bo za dosowych czasów to często funkcjonowało wiele skrótowych tytułów i teraz żeby coś znaleźć konkretnego o co mogło chodzić, to przydałoby się dowiedzieć o co w tej grze chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie Sigma Software tylko SigmaTeam Takiej Firmy jak SigmaTeam nie znalazłem (jakaś bardzo mała?), jest jakaś uwczesna firma o takiej nazwie, ale nie oferuje DOS'owych gierek ;) No cóż - Powodzenia Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 W sumie pamiętam tyle że przeciwnikami były m.in"Duchy" ;) Opisy w menu co do potworów, 40 leveli, troszkę broni no i gra luźno podobna zasadami do Rocks'n'Diamonds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 pewnie nie jeden już szukał ale potrzebuję programu do pobierania nagrania z filmów w stylu zapisuje nute od sekundy 1:02 do 3:56 wystarczy nazwa to se znajde;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up:pobieranie z youtube i innych takich portali zapewnia wiele wtyczek do przegladarek, poszukaj na stronie swojej przegladary to znajdziesz. A zeby wybrac z tego dzwiek, wez dowolny program do obrobki wideo, wytnij obraz i wszystko poza piosenka i zapisz jako .mp3 Raczej nie ma takiego programu, który zrobi to wszystko za cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no a jak mam już ścieżke dźwiękową (na kompie) to jaki program polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Any Video Converter - do pobrania filmu z YT i przerobienia go na *.mp3 Audacity - do przycięcia dźwięku na żądaną długość. Niedawno szukałem programu do przechwytywania dźwięku z mikrofonu (np dźwięk gitary akustycznej czy głos) przez jego modulację do wyjścia dźwięku o zmienionej barwie, sile głosu czy inny efektach. Nie chcę Guitar Rig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mam pokaźną ilość plików XML w których muszę podmienić wartości z np. "asd=8" na "asd=9". Ma ktoś pojęcie, jakim softem mógłbym to zautomatyzować? ; ) /// Jednak poradziłem sobie sam. ; ) Dla zainteresowanych "Ecobyty Replace Text 2.2". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Notepad++ dałby radę, o ile się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Szukam darmowego odpowiednika MP3 CD maker 2.0 bez debilnych ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie dostałeś z nagrywarką jakiegoś oprogramowania typu Nero czy Power2Go? Każdy z nich ma funkcję nagrywania Audio CD z plików MP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie dostałem żadnej płyty. Nagrywam secure disk creatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No to użyj CDBurnerXP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dzięki, poszukam. A powiedz mi jeszcze czy wchodzi w grę ustawianie napisów na radiu. Tych co lecą i pisze RMFFM najlepsza muzyka, albo Radio zet coś tam coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi