Webzir Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 a gra w to ktos?? :P Serwery są ciągle przepełnione i często wywala. Ale jak ma się szczęście to można grać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 2moons , dobre servery , ja osobiscie na slabym necie nie mialem lagow , grafika jest bardzo dobra , rozwoj postaci , umjejetnosci podobny do tego z diablo 2 , nawet fajnie mi sie gralo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Najlepszą grą online w którą będziesz grał i grał jest Almora Online - ot co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Potrzebuję programu do nagrywania gier (nie nie na cd :P) Chodzi mi o nagrywanie tego co się dzieje w grze. Musi być darmowy. Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Taksi -> http://taksi.sourceforge.net/ lub starsze wersje programu FRAPS, które były jeszcze darmowe -> http://www.majorgeeks.com/Fraps_d149.html edit: :ooo post nr 665, prawie jak shatan ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zna ktoś program do ZWIęKSZENIA (Tak, chcę zwiększyć) rozmiar pliku *.wav ??? Mam 12 kilobajtów a chcę żeby ważył 44 (chcę wgrać do SL-a :P ) Post Nr 666, jestem demonem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Audacity, dograj z sekundkę ciszy na końcu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale to zwiększy o jakiś bajt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No to dograj 256 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie ma jakiegoś bardziej...hmm...cywilizowanego sposobu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zmiana kompresji/formatu pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 WAV jest nieskompresowany, więc teoretycznie jedna sekunda ciszy czy hałasu zajmuje tyle samo... raczej nie 1b bo WAV są naprawdę ciężkie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jednak zawsze można zapisać w wyższej jakości, np 44kHz 16-bit stereo :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jest może taki program do zrobienia czegoś takiego np. jak ktoś ma monitor 1280x1024 pikseli to ma grę która obsługuje maksymalnie 1024x768 to można tak zrobić aby zeby ekran sie nie rozmazywal tylko w takim okienku był (reszta czarna)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Szukam spolszczenia do UT (Unreal Tournament) najlepiej z Polskim lektorem (tak grałem, wiem że jest spieprzony). Google znalazło tylko do UT 2004 :( EDIT: Sorrrry, właśnie dostałem cynk że ta wersja z lektorem to dzieło piratuf. Już wiem dlaczego tamten lektor brzmiał jak głos 16-latka :D Ale MAM DRUGIE PYTANIE: Kumple mają takie modele dla botów jak Nali i inne. Dlaczego ja ich nie mam? Skąd je wziąść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 BeWuo mam pytanie chcesz zrobić menu w game makerze z filmikiem avi to nie konieczne jest ponieważ jeśli wrzucisz wmv to będzie odczytywać jako avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 o.O Chyba sobie pomyliłeś temat. Druga sprawa to to nie jest nawet pytanie... A jeżeli chcesz sobie nabić posty, to poinformuję Cię, że w Valhalli posty się nie liczą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Szukam programu, który nagra mi odtwarzany na komputerze dźwięk, najlepiej w formacie midi,wav,mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Windowsowy Rejestrator Dźwięku + ustawione nagrywanie ze Stereo Mix w regulacji głośności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 BeWuo mam pytanie chcesz zrobić menu w game makerze z filmikiem avi to nie konieczne jest ponieważ jeśli wrzucisz wmv to będzie odczytywać jako avi o.O Chyba sobie pomyliłeś temat. Druga sprawa to to nie jest nawet pytanie... A jeżeli chcesz sobie nabić posty, to poinformuję Cię, że w Valhalli posty się nie liczą ;) Ja bym powiedział, że się trochę spóźnił. Patrz na pierwszy post. ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja bym powiedział, że się trochę spóźnił. Patrz na pierwszy post. ;l E tam troche , prawie 4 lata ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Szukam programu do emulacji macintosha, ale bez instalacji, tak jak wine chodzi oto, aby dało się uruchomić aplikację maca bez jego instalacji Jest taka możliwość ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 szukam prostego, DARMOWEGO programu do tworzenia klatek do filmu (kolega z klasy sie podniecil ze wyslemy do 4funa czy gdzie... :P). Cos takiego jak flash, ale mniej skomplikowane (:P) i mniej profesjonalne :) czyli np. mamy 2 plany niezalezne od siebie: background i akcja (1 plan). czy ktos moglby mi cos polecic? bo w paincie to troche dlugo by to trwalo i ogolnie... beznadzieja :( z gory dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Szukam programu do robienia własnych czcionek pod worda czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=21507 - sekunda w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witajcie! Może z rok temu miałem taki program (darmowy chyba), w którym można było robić aplikacje w Flash Wiem, że były gry/programy - F16, latamy F16 i strzelamy - Pacman, nie trzeba chyba tłumaczyć - Nauka jazdy, jeździ się samochodem i policja łapie i jakiś test rozwiązujemy (jeszcze jakaś, ale nie powiem jaka) - Kalkulator (taki kalkulatorek w Flash) I coś z ikonami ;/ Może wy kojarzycie Fęrvi Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 na pewno to tu znajdziesz http://www.instalki.pl/programy/download/flash/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 3D Flash Animator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mówiłem, ze tam znajdziesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Adobe Flash CS3 Professional Szczególnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi