Webzir Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeżeli się orientuję w Ulead Videostudio coś takiego jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 A ja Ci powiem, że w większości programów do obróbki zdjęć osiągniesz coś takiego. GIMP, Photoshop, Paint Shop Pro... sporo tego by było jakby wyliczać ;p . btw. Ten efekt w telefonach SE nazywa się solaryzacja, nie efekt komiksu, ale nie jestem przekonany, czy solaryzacja tak wygląda ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 solaryzacja to zamienienie kolorow jasnych na negatywy... :blink: a ten efekt na zdjeciach to wlasnie efekt komiksu mowisz ze w GIMPie... czyli mam rozumiec ze GIMP otwiera filmy?? to dobry ten program... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 @ M@ti: Dlatego mnie właśnie dziwi dlaczego to tak się zwie przynajmniej w moim Sony Ericssonie. A co do GIMP, to jest do niego dodatek umożliwiający otwieranie filmów i przeprowadzanie na nich obróbki. Miałem go przed formatowaniem dysku. Poszukam nazwy, ale sądzę, że przy dłuższych filmach zbyt dobre to to nie będzie. EDIT: Przyznam, że wcześniej nie doczytałem, że chodzi o filmy, ale np. taki Photopaint ma możliwość otwierania plików video i można spokojnie nanieść efekty. Nie mam pojęcia jak Photoshop. GIMP jak pisałem wyżej też może po wgraniu czegoś tam. Jeżeli szukasz czegoś dedykowanego filmom, to Adobe Premiere Elements <- tam masz filtry wideo, dzięki którym zrobisz różne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Teraz ja: Szukam programu który "utrudnia" dekompilacje.. :o Zapewne wiecie, o co mi chodzi.. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 GameProtector Snake'a. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;hl=protector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, poszukuję darmowej alternatywy dla windowsowego Movie Makera. Jest coś ? Szukałem, ale znaleźć nie mogłem, Pozdrawiam, Fallord. Tak trudno zauważyć temat "SZUKAM PROGRAMU"? Połączone tematy. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Potrzebujesz bardziej obróbki wideo czy tworzenia i edytowania klipów? Jeśli tego pierwszego, spróbuj VirtualDub - jeśli tego drugiego... hm, może wypróbuj triala Uleada - to jest, póki co, jedyne rozwiązanie, które przychodzi mi na myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Powiem na chłopski rozum. Chodzi mi o danie podkładu muzycznego i złączeniu kilkudziesięciu krótkich scen, do tego jakieś proste efekty, "dawanie" napisów itp. Byle to było łatwe w użyciu, Pozdrawiam, Fallord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Cyberlink PowerDirector - używam do edycji filmików z tuby. Wcześniej używałem: Ulead Videostudio - jedyne co mi się podoba to to, że akceptuje swf ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sory, ale ja ostatnio nie ogarniam. Dobra, znalazłem coś ciekawego i łatwego w użyciu. Teraz tylko sklejanie filmików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Szukam programu robiącego screeny ze starych gier (takich, dla których zwykły PrtScn nie wystarcza). Próbowałem darmówkami, próbowałem płatnisiami i kicha, nic nie działa (jeden program tylko zrobił mniej więcej w 50% dobrze, ale to i tak za mało) O co mi w ogóle chodzi? Na przykład: skrin z menu głównego Dungeon Keepera wygląda tak: http://img390.imageshack.us/img390/1296/dkmv4.jpg Najlepiej gdyby znalazł się program do nagrywania filmików, tam gdzie HyperCam nie wyrabia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Szukam dobrego (najlepiej polskiego), darmowego programu do tworzenia panoram z paru zdjęć. Najlepiej, żeby automatycznie znajdował punkty wspólne zdjęć i łączył je w tym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Niedarmowy i niepolski (rotfl, czego ty oczekujesz, nawet jakby był polski to i tak po angielsku), ale ma wszystko co chcesz: Serif PanoramaPlus :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 szukam jakiegoś programu do edycji głosu, zeby mozna było dodawać efekty np. jakby ktos gadał przez telefon, pogrubiać głos, albo zeby był cienki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 AV Voice Changer. Od cholery edycji tego czegoś jest. Ale każda zmienia ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 AduaCity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czy da się w jakiś sposób odzyskać pliki usunięte z kosza oraz przede wszystkim historię odwiedzin w przeglądarce internetowej (najlepiej z Internet Exploler)? Jeżeli tak to w jaki sposób, jakimi programami? To bardzo pilne. muszę szybko coś odzyskać. Wiem, że da się coś takiego zrobić w gadu gadu z hasłem i archiwum, ale nie znalazłem nic do przeglądarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 http://www.recuva.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 http://www.recuva.com/ A do usuniętej historii stron internetowych w IE? Da się tym programem (jak?)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie mam pojęcia czy się da i jak. Poza tym, historia to zwykłe pliki, odzyskaj sobie pliki z folderu C:\Documents and Settings\TWOJA NAZWA UŻYTKOWNIKA\Ustawienia lokalne\Historia\ chociaż wątpię, że to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Moim zdaniem się nie da, bo jeśli to zwykły plik, którego treść się aktualizuje przy każdym działaniu przeglądarki, to może powiedzieć pa pa historii. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie wiem jak to jest, bo w tym folderze jest kilka folderów o dziwnych nazwach a w nich jakieś pliki binarne o wiele mówiącej nazwie index. Wydaje mi się, że wraz z przejrzeniem jakiejś strony, tworzy się nowy folder z takim plikiem index, a przy kasowaniu historii jest on kasowany, ale mogę się mylić. Poza tym, ja mam IE5 na dysku, więc nie mam pojęcia jak to może w nowszym przebiegać ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wie ktoś czy używanie programu Wywoływacz autorstwa Ranmusa np. na różnego rodzaju blogach, forach internetowych itd. jest legalne? To właściwie może być pytanie do innego tematu ale takowego nie ma, więc mam nadzieję, że nikt nie będzie miał zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Szukam jakiejś darmowej strzelanki do gry sieciowej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Soldat hjsksdkjsthisklklfdfislkdlskdlskgoodflkdkfldfkkgameekfdofksof By kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Grałem w Soldat'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Half-Life 2 Deathmatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Szukam jakiejś darmowej strzelanki do gry sieciowej. America's army ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi