Micanser Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jeśli ktoś jest leniem to i tak zrobi słabą grę nawet w ciągu tygodnia. Jeśli przedłużymy czas głosowania, to będzie widać komu zależy, a kto zrobił to, aby zrobić. Może być 48 godzin robienia, ale po co asz tyle na głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja sądze, że przydałoby się wydłuż czas tworzenia gier do 48h i nic więcej. Jak ja tworzyłem grę to dosłownie w ostatnich sekundach wstawiłem na uplouder :P Czyli dodatkowy czas na dopracowanie produkcji by się przydał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 mi wychodza takie niedopracowane gry bo przez brata mamy zakaz wlaczania kompa w tygodniu a pozatym jest jeszce szkola i odrabianie lekcji chyba najlepiej dla wszystkich by bylo tworzyc w weekendy kto mnie poprze ?? :) o kurka zaraz musze wychodzic do szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 nieee ;p tylko nie w weekendy :P w weekendy trzeba si ebawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 2 godzinki mozna poswiencic w wekeend jeszcze bedziesz mial duzo czasu zeby sie narabac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A widzisz, Maxiu. :D Miałem rację. :P Nadal proponuję przedłużyć zarówno czas na tworzenie prac, jak i czas głosowania do 48 godzin.Nie, nie miałeś racji =P Zakładałeś, że zabraknie pomysłów na kolejne tury, albo że uczestnikom nie będzie chciało się już pisać gier. Powód jest inny: ja zwyczajnie nie wyrabiam. Może gdybym miał do pomocy jeszcze kilka osób... ale ich nie mam, więc chcę zrobić nieco większe odstępy między rundami :) Czytając Wasze propozycje, doszedłem do pewnego wniosku: tygodniowy odstęp odpada. Od początku zamierzeniem Ligi było przeciwdziałanie nudzie i motywowanie GMowców do tworzenia (PuzzBlockEr jest pierwszym owocem tych działań :)), więc rozwlekanie czasowo kolejnych tur mija się z tym celem. Dobrym rozwiązaniem wydaje mi się za to przedłużenie czasu tworzenia do 48 godzin. Imo nie ma sensu przedłużać głosowania, bo przez 24 godziny w drugiej turze zagłosowało 21 osób. A jest to ilość spora :) (co prawda w reszcie tur liczba głosów nie była aż tak wysoka, ale nawet nie spodziewałem się, że za każdym razem głos będzie oddawała podobna liczba userów). Zresztą zobaczymy - jeśli będzie coraz mniej głosów, przedłużę termin. Co sądzicie o takim harmonogramie? Czwartek, Piątek, Sobota - tworzenie Niedziela, Poniedziałek - głosowanie Wtorek, Środa - krótki okres odpoczynku, aktualizacje w Lidze I tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jak dla mnie niezły pomysł, Maximal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Czwartek, Piątek, Sobota - tworzenie Niedziela, Poniedziałek - głosowanie Wtorek, Środa - krótki okres odpoczynku, aktualizacje w Lidze Całkiem niezły pomysł ale może zamiast odpoczynku dać dalszą możliwość głosowania jeśli ktoś nie bedzie mogl zagłosować w niedziele i poniedziałek to bedzie mógł zagłosować we wtorek i środe wydaje mi sie, że tak było by lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Kasmilus, pamiętaj, że musi być też trochę czasu dla prowadzących na zliczenie głosów, podanie wyników i inne takie sprawy organizacyjne. Czasem mogą być zajęci i nie mieć czasu na zrobienie wszystkiego w krótkim czasie (jak do tej pory). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Czwartek, Piątek, Sobota - tworzenie Ołoło... W sumie Piątek dla mnie najgorszy, bo w domu po 18 jestem... A pozatym to są 72 godziny :). Mi to tam obojętne... No tylko ten piątek... Ale jak było powiedziane tu demokracja działa, i do konsensusu raczej dojść się nie da :). -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jest dokładnie tak, jak napisał Pat :) Jeżeli nie będzie wielu głosów przeciw, za jakieś 20-30 min możemy zacząć czwartą turę (gdy Hanjuso poda temat). skell: przecież konkurs będzie trwał od np. 20:00 w Czwartek do 20:00 w Sobotę. To 48 godzin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 mi tam pasuje ta wersja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 No to startujemy. Liga wznowiona. Hanjuso jest proszony o podanie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A wiec tematem na 4 ture jest: niszczenie! Tylko tak zeby celem glownym gry bylo niszczenie czegos, a nie np. jakas platformowka w ktorej trzeba zniszczyc po drodze ludzikow. wiem ze lipa ale ja wymyslac nie umiem x_X Tworzymy do 22:07 w Sobotę :) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mógłbym prosić o zapisanie mnie na listę uczestników? Może uda mi się coś wyczarować :) Się robi, mistrzu ;) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 wiem ze lipa ale ja wymyslac nie umiem x_X mi sie tam podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a ja tam nie mam pomysłu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja mam pomysł, ale nie zdradze dokładnie. Gierka sie będzie nazywać Crazy Motherfucker :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 niszczenie! No to Frugo! :D wiem ze lipa ale ja wymyslac nie umiem x_X Zawsze mogło być gorzej, naprzykład... Spanie :P EDIT: Swoją drogą szkółke dziś luźną (Ale do późna) mam, to sobie nawet kod gry zapisze na kartce :D. I czy musi to być po Polsku? :D -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No dobra, o to moja gierca http://www.gmclan.org/up863_4_Atak_ufo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No dobra, o to moja gierca http://www.gmclan.org/up863_4_Atak_ufo.html ej w koncu dzisiaj to treba oddawac>? bo jesli tak to obawiam sie ze nie zdaze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 no, fajna gra. Mój nawiększy wynik to 776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 ej w koncu dzisiaj to treba oddawac>? bo jesli tak to obawiam sie ze nie zdaze ;/Nie czytało się dokładnie, co? :] Czas jest do Soboty, do 22:07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 spoczko, do soboty prawdopodobnie zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 a ja nie moge wypisuje sie z tej tury Litości... Przeczytaj jeszcze raz pierwszego posta. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A ja sie dopisuje do następnej. :] Ok. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A ja skończyłem :) Właśnie uploaduje.... Ok, jest. --Musze zreuploadować plik! Był błąd z wieszającym gre dźwiękiem i musiałem poprawić! Link No, nie miałem pomysłu co zrobić. Mi się grało przyjemnie, mój rekord to chyba 5 i pół miliona. A samo produkowanie gry trwało... Około 12-14 godzin. A Micanser, całkiem fajna gierka. Tylko można sobie łatwo poradzić bez strzelania, samymi brońmi specjalnymi :). -Maurycy Sorry, ale nie widzę Cię na liście. Zgłaszałeś się? Maximal No, nie powiedziałem że się zgłaszam ino... "Ja tam bym się w sumie zapisał, czemu nie". Dla mojego ciasnego umysłu to tak samo jakbym powiedział "MUSZE WZIĄĆ W TYM UDZIAŁ! ZAPISZCIE MNIE!", no ale... W każdym razie można powiedzieć, żę jak wcześniej się nie zapisałem to teraz już tak. -Maurycy(Nie chciało mi się PMa pisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Heh-fajne! Wszystkie! A pomyśleć, że niektórzy robią Otwierać! Policja! kilka razy dłużej... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja bym sie machnol (zapisal :P) do zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 *goong!* Głosujemy! (co tak mało prac? :() Micanser:5 skell: 8 Głosujemy do jutra, do 22:10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi