Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wszystkie osoby które na tym forum dają dema swoich gierek proszę o wrzucanie tego do uploadera - ułatwia to pracę oraz jest niezawodnym miejscem przetrzymywania gier i przykładów z Game Makera. Uploader znajdziecie na stronie głównej ( https://gmclan.org/up.html ). Jeżeli używasz uploadera pierwszy raz, nie zapomnij utworzyć swojego folderu, a potem wrzucaj do niego swoje produkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 oraz jest niezawodnym miejscem przetrzymywania gier i przykładów z Game Makera.Nie zgodzę się i pozwolę sobie zauważyć, że uploader zeżarł sporej liczbie użytkowników większość plików =) Chyba, że zostało już to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Poza tym, jesteśmy ograniczeni do 100MB. Powiedzmy, że ktoś będzie wydawał takie gry jak Propaganja. Jedna gra zajmie cały uploader... Powiększcie do 1GB i wprowadźcie ograniczenia co do ściągania coś w stylu rapidshare (dla osób ściągających spoza gmclan), a uploader będzie gites majonez xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Poza tym, jesteśmy ograniczeni do 100MB. Powiedzmy, że ktoś będzie wydawał takie gry jak Propaganja. Jedna gra zajmie cały uploader... Powiększcie do 1GB i wprowadźcie ograniczenia co do ściągania coś w stylu rapidshare (dla osób ściągających spoza gmclan), a uploader będzie gites majonez xd Marmot ma racje jeżeli byście zrobili tak jak on to mówi to napewno ludzie będą wrzucali tam swoje prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja się zgadzam z Marmotem powiększcie do 1giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No to jakieś 10 propaganiji by weszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Powiększania nie będzie, chyba że ktoś jest skłonny płacić mi za hosting plików, wtedy zrobię uploadera premium. Dark Maximal: Te pliki dalej są fizycznie na serwerze. Cierpliwości. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ej moja najnowsza gra (już 2% :D) ma zamiar zajmować jakieś 300mb, i gdzie ja to wrzuce? 50 partów by było :D (na 60free) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 najlepie podziel na 3 party, po 100 mb i zrób sobie 3 konta i czekaj 3 dni (Jeden dzien na załadowanie jednego pliku). Nie no żartuje, ale poszukaj po darmowych UPloaderach, a napwno coś sobie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Taaa, ale kasują po 10dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 To postaw sobie serwer specjalnie dla FTP w domu. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Albo najlepiej skompresuj muzykę i filmy. :] Bo nawet najlepsza gra GM-owa może bez tego zajmować tylko 40 mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Albo na www.megaupload.com i dasz od razu instrukcję jak zrobić, żeby ściągać z MU na Firefox, bez ściągania Aleksy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Z tymi 100mb da się przeżyć, mniej mi sie podoba to że muszem dzielić gierke na części. Ale znalazłem w miare rozwiązanie - wrzucam na 64digits i linka, tylko to ma 2 wady - pierwsza trzeba czekac z tydzien na weryfikacje, i druga - no wlasnie - weryfikacja, olali np. back2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Możesz po prostu wejść w "file manager" na 64 digits i dorzucić grę do swoich plików. Będziesz miał potem bezpośredniego linka (z download countem) i nie trzeba czekać na weryfikację. Mnie tylko w 64D wkurza, to że ostatnio cos często zdarza im się padać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 albo z najlepszego uploadera skorzystaj z www.filefront.com ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ej, a moja najnowsza gra ma zajmowac 9347569023756235mb (laaans) :D jk; anyway, jak juz jestes koder i chcesz prezentowac swoje gry innym lebkom, to mozesz poswiecic 10 zlotych miesiecznie i kupic konto na superhost.pl - 5 gb. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 nie no własnie, ja tam nie marudze bo rusza niedługo stronka i będzie piękny download do wszystkich gierek swoich które mam na dysku, w tym 2 takie o których prawdopodobnie nikt z was nawet nie słyszał :) I teraz faktycznie załuje ze nie mam tych naprawde starszych gier ale nimi chyba nie ma co sobbie głowy zawracac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 nie no własnie, ja tam nie marudze bo rusza niedługo stronka i będzie piękny download do wszystkich gierek swoich które mam na dysku, w tym 2 takie o których prawdopodobnie nikt z was nawet nie słyszał :) I teraz faktycznie załuje ze nie mam tych naprawde starszych gier ale nimi chyba nie ma co sobbie głowy zawracac. spoko ja chyba cos słyszalem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Muszę to napisać: Kto, do k..., opróżnił wszystkie uploadery?! Nie wiem, czy to tylko problem z listą, a te pliki są na uploaderze, ale macie ciągłe problemy z tym uploaderem. Tak go reklamujecie, że "masz grę, wsadź ją na uploader", a tu taka niespodzianka. Musicie coś zrobić. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Spokojnie, towarzyszu - ja tam widzę, że niczego nie ubyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie wiem, czy tak powinno być, ale część "dat utworzenia" w moim uploaderze zmieniła się do wartości 01.01.70 :P Tak jest od kilku dni jak nie lepiej...poza tym czasami uploader świruje (tzn. niby zamieszcza się na nim pliki, ale jednak nie zamieszcza :) i takie tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A jak właściwie założyć folder na uploadzie bo nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A jak właściwie założyć folder na uploadzie bo nie wiem? Sprawa była poruszana dziesiątki razy, poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Muszę to napisać: Kto, do k..., opróżnił wszystkie uploadery?! Ja nie mam nic opróżnionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ja nie mam nic opróżnionego. Bo nie sprawdzałeś wczoraj o 20.10. Wszystko wróciło do normy, ale trzeba coś zrobić, bo uploader świruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dzisiaj około północy uploader jakoś strasznie zwalnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja tam za dużych odchyleń nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Psuje się, bo gdzieś walnąłem babola z parsowaniem plików. Ale wtedy byłem młody, głupi i nie znałem potęgi XML. :P Jednak w sumie to nie może czekać, postaram się przebudować jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja juz mam swoj uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi