Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mi też. Platyna, nie każdy ma konto na gronie, weź wrzuć te poty gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Kuzyn Coś xD Po imprezie :P Z beczką piwa :D Proszę bardzo. Na imageshacku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dobry koleś z Ciebie. Emanujesz wyluzowaniem i optymizmem. No i ta kombinacja trzech dobrych marek piw. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dziękować, dziękować :) A to w takim razie dorzuce jeszcze jedno fajne foto bo wygrzebałem w galerii :P Trzaskam solóweczkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No właśnie, czegoś mi tu brakowało... gitary. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No i ta kombinacja trzech dobrych marek piw. To najważniejsze ;F I jakoś w miarę dobrze trzymasz się po imrezie ;d pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Kuzyn Coś xD Po imprezie :P Z beczką piwa :D Proszę bardzo. Na imageshacku :D Kurka coś sporo ostatnio na gmclanie osób słuchających rocka i metalu :P. Odnośnie piwa i 3 foty to osobiście uważam że beczkowane piwo gorzej smakuje, nie ma to jak porządnie pociągnąć sobie z gwinta :] . No i ta kombinacja trzech dobrych marek piw.Zgadzam się, wiesz co dobre :). a tutaj moje foty :P : fota1 fota2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Kurka coś sporo ostatnio na gmclanie osób słuchających rocka i metalu :P. Odnośnie piwa i 3 foty to osobiście uważam że beczkowane piwo gorzej smakuje, nie ma to jak porządnie pociągnąć sobie z gwinta :] . Zgadzam się, wiesz co dobre :). a tutaj moje foty :P : fota1 fota2 No ten Heineken nie był zbyt dobry, zwłaszcza że już wygazowany :P No ale jak mi kuzynka przyniosła żeby dopić no to nie potrafiłem odmówić xDDD Co do marki piw. Akurat moich ulubionych tam nie było. Strongi są najlepsze :D Co do zdjęć. Haha już cię lubię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a tutaj moje foty tongue2.gif : fota1 fota2 Szatanie... Wreszcie przybyłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Kurka coś sporo ostatnio na gmclanie osób słuchających rocka i metalu :P. Odnośnie piwa i 3 foty to osobiście uważam że beczkowane piwo gorzej smakuje, nie ma to jak porządnie pociągnąć sobie z gwinta :] . Zgadzam się, wiesz co dobre :). a tutaj moje foty :P : fota1 fota2 Wyglądasz jak satanista. Gratulacje. Lubię takie typy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wyglądasz jak satanista. Gratulacje. Lubię takie typy smile.gif Ahahah. Tekst miesiąca ;DD "Wyglądasz jak satanista. Gratulacje. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wyglądasz jak satanista. Gratulacje. Lubię takie typy :)Ubliżasz mi trochę w tym momencie ale przymknę na to oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja też właśnie rozpatrzam nad takim wyglądem, już zacząłem włosy zapuszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Loal tux to w ogóle specjalista w ocenie wyglądu. Jak widzisz post tuxmana zaczynający się tekstem "wyglądasz jak" lub jakimkolwiek tekstem, to spodziewaj się czegoś nie zawsze śmiesznego, ale głupiego na pewno. Morgo wyglądasz spoko, ale wieczorem jakbym cię spotkał to trzymałbym się z daleka ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja też właśnie rozpatrzam nad takim wyglądem, już zacząłem włosy zapuszczać.Ciekawe jak będziesz wyglądał :] . Przyjdzie co do czego to Cię nie poznam jak będziemy się kiedyś mijać na ulicy :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ehe powiedziałem tylko że rozpatrzam ale włosy to chyba w 70% będą bo to zależy ile piepszenia się z nimi będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Morgo: Nie przeszkadzają ci te włosy przy jedzeniu? Ja mam krótsza a mnie strasznie denerwują jak jem xD Jeszcze trochę urosną to się będzie spinać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Morgo wyglądasz spoko, ale wieczorem jakbym cię spotkał to trzymałbym się z daleka ;oBez przesady :P , ja zazwyczaj wychodzę z prostego założenia, dopóki jesteś miły dla mnie, ja jestem miły dla Ciebie :]. @up: zazwyczaj noszę spięte, tylko do tych zdjęć sobie rozpuściłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 @up2 o lol to teraz jakieś 60% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nie no Huder nie zniechęcaj się ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://img514.imageshack.us/img514/97/satanlorddszdsbi9.jpg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Co do długich włosów to też zapuszczałem, i na początku aktualnych wakacji po 7 miesięcznej udręce ściąłem :( Szkoda ze nie można mieć takich odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 najdluzsze wlosy jakie mialem to 14cm i je zdreadowałem bo już zaczynały wkurzać. teraz wole utrzymywać prawie-łysą pałe, jak zrobie sobie dziare na potylicy to pewnie bede musiał troche bardziej sie zapierzyć żeby trzecie oko nie prześwitywało ;[] a fotek nie daje bo pozniej jak sie wpisuje propaganja w obrazach google to wyskakuje moj paskudny ryj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wyglądasz jak satanista. Gratulacje. Lubię takie typy smile.gif Przestańcie się już śmiać, LOL : Dikejd of terion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Długie włosy to fajna sprawa, ale chyba będę musiał ściąć, bo coraz więcej gubię ;D . A za jakiś czas dam zdjęcie, bo mam trochę fotek z wakacji, to coś pokażę xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Też mam długie włosy, i jakoś mi nie przeszkadzają bo zawsze mam spięte. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A ja sobie ściąłem wczoraj l0lol0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 http://img514.imageshack.us/img514/97/satanlorddszdsbi9.jpg ;D Czemu swojej foty nie przerobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Czemu swojej foty nie przerobisz? https://gmclan.org/uploader/2576/tauren.jpg Proszę. Troche się twarz zniekształciła bo pomniejszałem "na oko" w paintcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/uploader/2576/tauren.jpg Proszę. Troche się twarz zniekształciła bo pomniejszałem "na oko" w paintcie. Łoł. Nieźle :D. Kurde, zrobię potwora w swoim OTSie "Yoda" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi