TuxMan Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Snake a to zdjęcie z kąd masz ? ;d jeszcze inne niz to moje Od Yody :angry:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?act=ST&a...st&p=153630 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 xD Lol, dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Twarz też zmienisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hahaha!dobre, nawt bardzo dobre! :D czizus,ale ty masz tyrańsko TuxMan ! :E EDIT: tylko dlaczego Tux nie ma swojego orderu w sygnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja też mam, pobawię się zaraz telefonem i jego numerem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 roflmao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wam to się nudzi, seryjnie. Wyjść na dwór piłkę pokopać, laski zarywać, a nie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Rzekł Marmot, po czym ze stosu brudnych naczyń piętrzącego się na biurku wygrzebał nadgryzioną kanapkę z indykiem, spożył dwa kęsy i wrócił do fragowania w Team Fortress 2. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Rzekł Marmot, po czym ze stosu brudnych naczyń piętrzącego się na biurku wygrzebał nadgryzioną kanapkę z indykiem, spożył dwa kęsy i wrócił do fragowania w Team Fortress 2. =] rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ej no, bez jaj, ja wychodzę z domu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ej no, bez jaj, ja wychodzę z domu No my też wychodzimy, czasem też wracamy do niego :P A że czasem nam się nudzi to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. mam nadzieje ze sie w te wakacje w końcu k**** wyprowadze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 mam nadzieje ze sie w te wakacje w końcu k**** wyprowadze tongue2.gif taa...jest też druga strona medalu jak ci zaczną rachunki itp. przychodzić to za starszymi zatęsknisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ej no, bez jaj, ja wychodzę z domu tongue2.gif . Nie, nie wychodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja to jeden z tych gości ;) i wiem, że słabo wyszło zdjęcie, a to zdjęcie to już ma ponad rok :P (nowszego nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hmmm ten w białej? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hmmm ten w niebieskiej? Bueheh, przecież tu nikogo nie ma w niebieskim (to jest białe :P ) I to nie ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tam nie ma niebieskiej lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 aaa sora,światło się odbija to jest biała :P to w czerwonej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 to w czerwonej? I będziesz po kolei zgadywał, do puki nie zgadniesz? btw to już nie musisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 no miałem taki zamiar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pierwszy raz możecie mnie zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wiek: 3 lata A nie wyglądasz ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pierwszy raz możecie mnie zobaczyć Popieram lenina. Vianom, nie wyglądasz mi na 3 lata, a co najmniej 21 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Popieram lenina. Nie popieraj mnie ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Popieram lenina. Vianom, nie wyglądasz mi na 3 lata, a co najmniej 21 :P 21? a Kaarze chciałeś dać 40 :D mi tam vianom na 16 wygląda, max 18 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Schowaj waćpan cycki, wstydu oszczędź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 co Ty wszystkie małolaty z forum (tak wiem dużo ich) lecą na sterczące suty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 tylko Ci niektórzy wiedzą, że jak baba potrafi baciora sama spalić to jest tą jedyną =) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi