Driger Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Swojej nogi? xd Jesli o mnie chodzi to swojej oczywiscie , ze swojej . Jakos mi sie nie widzi ssac nikomu innemu , no chyba ze jakiej ladnej kobiecie kobiecie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jakos mi sie nie widzi ssac nikomu innemu , no chyba ze ladnej kobiecie kobiecie xd Wystarczy, żeby ładna stopa była, kobieta już nie musi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wystarczy, żeby ładna stopa była, kobieta już nie musi :P . W sumie fakt , najwazniejsze zebym po , nie musiał wyciagac nic z pomiedzy zębów. ;d PS: jak ktos je teraz kolacje albo ma zamiar i to czyta to z deka chyba mu obrzydzilem/obrzydzilismy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Kaara: Nie wyglądasz na "pustą babę", takie lubię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 "pustą babę" A co to znaczy? pierwszy raz z takim 'słowem' się spotkałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 @up Inaczej pustak, słit dziewczynka która mysli że jest fajna, wozi sie w oczojebnych ciuchach, zachowuje się jak tania dziwka a IQ ma równe 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 @UP: btw: http://www.youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE http://www.youtube.com/watch?v=N-QduS1T2E4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jak to jest jakiś Kinderpunk. O ŻAL Xdd #edit... Sorry to na widowni siedzi wspomniana wcześniej tru punkufa panna gotyk. A ten pokemon też wymiata. O kurczak, ale pustak... HALPP! Korone chcem! Złotom, ale chłopak mi niechce kupić bo nie jestem ksienzniczkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A co to znaczy? pierwszy raz z takim 'słowem' się spotkałem... blachara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 W dzisiejszych czasach jest właśnie więcej takich pustaków.Gdyby nie fluidy,solarki,makijaże,skąpe ciuszki to by były nie dość że głupie to i brzydkie : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dobrze, że chociaż wzorują się na takiej Dodzie, a nie jak w Anglii na takiej Amy Winehouse czy jak ona się tam zwie :P . Nie lubię wyróżowionych dziewczyn, ale to i tak lepsze od tego co w Anglii jest modne ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 yhm.... a może tak wracajmy do tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No właśnie, ktoś tu przecież obiecywał więcej zdjęć... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 @gnysek: Popieram cię :) @Nikas: Z tymi dziewczynami to racja :P Oto ten, który ostatnio robi "The Best Quotes of GMC" i ten, który ma avatar Dzieci Neo i zmienioną rangę przez Ranmusa za właśnie ten avatarek :) Nowa fotka poniżej bez tej "plamki" ;) Wyp****olono!!! TuxMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Masz plamkę na koszulce ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 i krzywy uśmiech na buzi ^^ :P szukajmy pryszcza =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 boys,boys,boys... [taka piosenka jbc. ;)] Masz plamkę na koszulce smile2.gif . flejtuch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Masz plamkę na koszulce ;) . flejtuch! OMG, to była woda <_< (bo się poplamiłem a u mnie był mój kolega to raczej nie zmieniałem koszuli przed kolegą, a jedynie płukałem zaplamione miejsce :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 To i tak jestes brudasem.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 @Kofel: A czy ci się zdarzyło poplamić swoje ubranie?? (bo u mnie to rzadko ;)) Btw, wyrzuciłem swoją fotkę. Za chwilę zarzucę nową (bez tej "plamki" ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zdarzyło, ale nie pokazuje się ludziom tak jak ty z brudem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ale na razie wyrzuciłem tą nieudaną fotkę ;) (przyjąłem zasadę Kofla ;)) EDIT: Nowa fotka już dostępna. Jest dostępna w poście nr. 1429 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 TuxMan, jeśli nosisz koszulke Manchesteru z zamiłowania do zespołu to jest ZIOMM. A tak to typowy dzieciak jesteś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 @UP: Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Robione jeszcze na starych Camdriverach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 @Bagno: Masz na tym zdjęciu taki wyraz twarzy, jak byś stawiał klocka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 i 2 podbródki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 @Bagno: Masz na tym zdjęciu taki wyraz twarzy, jak byś stawiał klocka ;D Bo tak było :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Robić sobie foty na klopie i wrzucać je w sieć xd . Tak to tylko GMCLANowicze potrafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 I hackerzy. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi