Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No ja mówię, zacznijmy gdzieś te teksty spisywać. ;DNo to masz zadanie, weź stwórz jakiś plik i póki co zapisuj w nim te cytaty, włącznie z linkami do postów czy tematów, żeby w razie czego się do nich odwołać. Później zastanowimy się co z tym zrobić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat :P (taka brzydula - bez obrazy ;)) Btw, wyglądasz jak moja nauczycielka od j.polskiego :P Mooocnee Xd Po jednym zdjeciu to ja tam nie wiem , ale nie wydaje sie byc brzydka przeciez :P @Ranmus , mozna by bylo , zeby te cytaty np losowo ktore zostana uznane za dobre wyswietlac na stronie glownej . Cos jak w gamedev sa najwyzej ocenione komentarze . Ja tam nie wiem , tak tylko glosnio przemyslam ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat :P (taka brzydula - bez obrazy ;)) Btw, wyglądasz jak moja nauczycielka od j.polskiego :P :DD:D:D przynajmniej szczerze i orginalnie :D ale nie wiem gdzie ty 45 lat widzisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 GMC to chyba kolejne Playmobil xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie no, chłopak po prostu nie wstydzi się powiedzieć co uważa ;] . Jeszcze kilka lat i będzie inaczej postrzegać świat ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No dzieki za kometarze do zdjeć, @TuxMan nie skomętuje szkoda mi nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: z uśmiechu przypominasz trochę moją byłą dziewczynę :P. A fota na prawdę niczego sobie, chcemy więcej !!! :D a na TuxMana nie zwracaj uwagi, kiedyś dojrzeje i zrozumie swój błąd :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 a na TuxMana nie zwracaj uwagi, kiedyś dojrzeje i zrozumie swój błąd :P.Albo niech po prostu weźmie na nim odwet i skomentuje jego foty, znajdujące się na stronie 42.... Muahaha... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie, ona na pewno nie wygląda starzej od mojej matki :P Może on nie widział kogoś kto ma 45 lat ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Albo po prostu ma taki gust? Woli super modelki x_X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Co to za gust ja się pytam. Kaara, to zdjęcie nie usprawiedliwia posiadanie składaka w awatarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Albo po prostu ma taki gust? Woli super modelki x_X? tia, dwunastki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tia haha, takie co jeszcze mleko pod nosem mają xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Woli super modelki Nigdy nie przepadałem za patyczakami... Kaara jest ładna, a młodzi ( patrz: TuxMan ) się nie znają po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Morgo, na tym zdjęciu, co to za dziwne glany? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Morgo, na tym zdjęciu, co to za dziwne glany? ^^Zamszowe (a raczej za swoje :P) po prostu chciałem mieć inne glany niż zwykłe skórzane dziesięcio dziurkowe trepy, po prostu nie lubię stereotypów i lubię się wyróżniać, ale to i tak nie są moje najdziwniejsze ciuchy :]. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to są najlepsze glany jakie w życiu miałem, jestem z nich na prawdę zadowolony :). A takie mi się marzą, tylko ta cena normalnie mnie załamuje :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Że tak powiem, o ja pierdole. Tanie to nie są. Ja swoich glanów narazie nie mam i narazie nie planuje kupywać, ale na koncerty się przydadzą. x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Lepsze od glanów są buty taktyczne ;p . Nie dość, że są do nich podobne, to jeszcze się w sam raz nadają na wypady w teren, na zbiórki harcerskie, itd. Polecam tego typu obuwie zamiast glanów ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja polecam sandałki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja polecam sandałki ;] Nie ma to jak porządne laćki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A ja japonki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Japonki to tylko dla kobiecej stopy :P . Męska stopa jest fe, nie powinno się jej pokazywać, a kobieca mniam mniam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Męska stopa jest fe, nie powinno się jej pokazywać, a kobieca mniam mniam ;p . E tam , moja nie jest taka zla nawet . mniam , mniam *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja tam jednak wolę kobiece ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja tam jednak wolę kobiece ;p . W sumie ja tez . Po krotkim zastanowieniu stwierdzam , ze meskie mnie nie kreca , heh ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ... a może to jednak górski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 TuxMan:padłem,pewnie dziewczyny rzucają ci się do stóp jak im teksta walniesz xd Kaara: :twisted::whip: 6/5 bym zapomniał:ładna jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 E tam , moja nie jest taka zla nawet . mniam , mniam *.* Nie ma to jak ssanie palca u nogi =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie ma to jak ssanie palca u nogi =d U reki mi sie znudzily ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie ma to jak ssanie palca u nogi =d Swojej nogi? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi