Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wybieraj: http://www.gearfuse.com/wp-content/uploads...neck-tattoo.jpg http://nuggets.mu.nu/wp-content/images/Geek%20Tattoo.jpg http://blog.netzsheriff.de/uploads/haxxor.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 zadna z tych dziar kompletnie nie w moim stylu :D ja chce jakiś skromniutki rysunek na glowie, ew jakis mądry napis gotykiem (donde estan mis chicas czy cos) na plecach, no ew. coś w stylu kości od szyji wzdłuż ręki btw ten z mariem jest przerażający :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 He he he. Dzisiaj zrobione w robocie. Tytuł: "TeeGee - poważny designer przy pracy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Heh bardzo poważny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Pełna powaga i chłodny profesjonalizm w każdym calu. Cały ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Tia bródka zdradza wszystko! ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ta powaga to pewnie przez tę czapeczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Poniższy post jest całkowicie offtopowy i sam nie wiem dlaczego go napisałem. Jeżeli nie lubisz OT to nie czytaj poniższego tekstu, aż do postu, który jest za Marmotem. Dziękuję. (napisane ze względu na poniższy post) Mogę trochę oftopnąć? O, dzięki. Mam nadzieję, że Wacław się nie obrazi, że z niego tak niecnie zażartowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Co to ma do tematu ;/ ? Zresztą, coś Ci nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Marmot, nie czepiaj sie - to valhalla, wiec mozna przymknac oko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Zgadłem? Faktycznie niepozorny... Hah! Dobre! >D BTW. A na serio, PsichiX to ten z tyłu... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 BTW. A na serio, PsichiX to ten z tyłu... ;D Niee PsychiX czai się za rogiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 @up: Nie, ja Wam mówię, że PsichiXa tu nie ma, bo on robił to zdjęcie... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dobra, poniewaz sie dotad nie przyznalem ktora osoba jestem, wiec zrobie konkurs: pierwsze 3 osoby, ktore prawidlowo nieomylnie zgadna ktora osoba jestem, tym zdejme po 2 warny. Co Wy na to? Nom, do dziela ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zgaduję, że ten w zielonym. Ale tylko zgaduję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Tak samo jak Webzir. Ten w zielonym, co trzyma piwko :P. Sądzę, że to ty, PsichiX ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Wiecie co, przestańcie z tym masowym zdejmowaniem warnów za jakieś pierdoły, bo to jest bez sensu. ;] Ja haruję, żeby naszym użytkownikom nigdy nie brakowało ostrzeżeń, a tu nagle przychodzi PsichiX i moja praca idzie na marne. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Oj, Maxiu - nie przesadzaj, jeden maly konkursik Ci pracy nie odbierze a ja pobudzam innym wyobraznie i 6 zmysl, wiec dzialam w dobrej mierze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 PsichiX myślę że to ty to zdjęcie robiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 PsichiX to ta lasencja druga od prawej. :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Albo schował się za wszystkimi tak że go wogóle nie widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Psychix to ten najładniejszy :D zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Psychix to ten najładniejszy :D zgadłem? lizus :P Może być też tak że PsychiX się narąbał i śpi gdzieś dalej :] I może w końcu dostaniemy od niego odpowiedź który to on? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 do 19 dam jeszcze szanse Waszej wyobrazni :D EDIT: Dobra - koniec konkursu. Osoba która odgadła nie ma juz 2 warnow. Wiecej konkursow nie bedzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 lee nie zgadlem :( wiec Psychix to jednak ten brzydal ? :P lizus :P Stalin :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Osoba która odgadła nie ma juz 2 warnow. Czyli kto? Stalin Ej bez takich mi tu O! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 PsichiX, to ten w zielonym ,bo TuxMan miał chyba jakieś tam warny, a teraz nie ma :) Edit: No właśnie Webzir :P Pomyłka, ale PsichiX to i tak ten w zielonym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Webzir stracił warny z ręki PsichiXa, a nie TuxMan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 To jest aż tak źle, że mnie z Tuxmanem mylicie? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Wybacz Webzir, myślałem, że TuxMan miał 2 warny i, że jemu zdjęto i Tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi