Sasi2 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jak wam się podoba moja nowa SYGNATURKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jak wam się podoba moja nowa SYGNATURKA <{POST_SNAPBACK}> Jeśli zadajesz to pytanie w temacie Foto-Galeria, to mam rozumieć przez to że obrazek w twojej sygnaturce to twoje zdjęcie , tak? Musze powiedzieć że troche niewyraźnie wyszło, pewnie robione z komórki, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 "Jetsem najlepszy w rysowaniu obrazków na programie LOGOKOMENIUSZ !!!" Chwalipięta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Fanem abstrakcji to ja nie jestem, dlatego jakoś mi się nie podoba ten obrazek w sygnaturce. Jakaś taka dziwna mieszanka że... szkoda gadać xD . Na początku myślałem, że tamto jaśniejsze to jakieś rozcięte majtki, a to ciemniejsze na środku, coś elipsowatego, to lepiej nie mówić z czym mi się skojarzyło :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mi się to kojarzy z porozciąganymi czarnymi pończochami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 A zobaczcie moja sygnaturke - wymiata, sam rysowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja jak kilka lat temu sie bawilem logo komeniuszem to robilem bardzo podobne obrazki, nie jest to trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ale masz zmartwienie. Ja kilkanaście lat temu bawiłem się klockami lego i to też nie było trudne. Ale po prawie 19 latach życia wiem że takimi rzeczami jak zabawa w logo komeniusza to nie ma się co chwalić, ani w tym że umiem narysować dwa piksele w paincie. Pochwalić to się można że wiesz iż przytrzymując Ctr++ lub Ctrl+- to się powiększa pędziel :P dobra koniec offtopu. p.s. a jak się rysuje obrazki "na" programie logo komeniusz ?? może powinno się je rysować "w" programie, bo chyba forma "na" nie jest poprawna stylistycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Cobra napisał: A zobaczcie moja sygnaturke - wymiata, sam rysowałem W Twojej sygnaturce nie ma żadnego obrazka. Za to jest tam błąd ortograficzny. Co innego jeśli chodzi o avatar... Ale użycie prawidłowego słownictwa, jak widać, jest w przypadku niektórych forumowiczów zbyt trudną umiejętnością do opanowania... Twój avatar jednak nie wymiata, ale że sam rysowałeś, wierzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 W Twojej sygnaturce nie ma żadnego obrazka. Za to jest tam błąd ortograficzny. Co innego jeśli chodzi o avatar... Ale użycie prawidłowego słownictwa, jak widać, jest w przypadku niektórych forumowiczów zbyt trudną umiejętnością do opanowania... Twój avatar jednak nie wymiata, ale że sam rysowałeś, wierzę... No pomyliło mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Dosyć tego! Miały być posty tylko ze zdjęciam a nie z jakimiś rysuneczkami! Koniec oftopa A żeby nie złamać regulaminu daje zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Naprawde masz taką tważ "user posted image"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Okay, koniec offtopu i sporów. Bigshark, na pewno podałeś dobry link? Ja też nie widzę obrazka. Mój link do zdjęcia na początku temetu chyba też nie działa, więc zamieszczam tu unikatowe zdjęcie :P i link do strony BI z kilkama zdjęciami. ;) Kliknij, aby powiększyć Dawidsu - fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ło Boże, musiałeś wrzucić fotke do posta? Całe forum mi sie rozciąga :P Ale zdjątko fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A dlaczego ta fotka jest brązowa xD ? Aż tak do bobrów upodabniać się nie musicie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 To jest w sepii, ignorancie! :P A zdjęcie w poście zaraz przerobię na link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Tu macie duzo różnych moich zdjęć: http://gnysek.wow.net.pl/portal/photogallery.php?album=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 www.LOMPI15.fotka.pl ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 lion jakiś taki wystraszony jesteś na tym zdjęciu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A po co opcja, żeby wysłać twoją fotkę na komórkę xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A co Marmot, nie chciałbys ściągnąć? :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Rozumiem jakąś niezłą laskę w bikini, ale Liona to nie chcę na komórce :] . Nie chcę "poczuć siły lwa" XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja wystraszony?heheh no coś Ty... Marmot czemu nie cesz mnie na swojej komoreczce?:) Myślałem że Ci się podobam, wszystko na to wskazywało po Twoich ostatnich zalotach... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 no pewnie, że wystraszony... Z takim lękiem łypiesz do obiektywu, że musze zapytać: Co za monstrum robiło ci to zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Marmot czemu nie cesz mnie na swojej komoreczce? Myślałem że Ci się podobam, wszystko na to wskazywało po Twoich ostatnich zalotach... Jakich znowu zalotach xDDDDDDD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dobra, stary temat się skasował, nowego nie widzę (chyba, że oślepłem), dlatego zaczynamy od nowa. Nasze fotki Na pierwszy ogień ja, ponieważ nie było jeszcze moich zdjęć po 20 urodzinach. Obaczcie, jak ino wygląda stary cap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 moje fotki znajdziecie na xxx.fotka.pl (:rolleyes:) // ocenzurowano ze względu na treść :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 fotka.pl rox, nie ma co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 moja morda, wasze zdrowie [wypieprzono] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To ja też zarzucę :P pozwalam lowrider'owi na wsadzenie "mnie" do jego gry Edit: Komórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi