Solmis Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Zal... Tak się pogrążać... Na prawdę chyba trzeba zaostrzyć regulamin, bo z czasem odechciewa mi się tu wchodzić, widząc beznadziejne tematy ze strony głównej... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hmmm... ummmm.... hmmm... Tak moi mili, ściąłem włosy. I teraz wyglądam jak ciul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Yoda czemu???!!!! Racja, w dlugich wlosach jest Tobie o wiele lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Racja, w dlugich wlosach jest Tobie o wiele lepiej biggrin.gif Tzn. teraz, zaraz po obcięciu wyglądam głupio - jak trochę podrosną będzie lepiej. A długie włosy mnie wkurzały. Po prostu moje włosy nie nadają się na taka długość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hahaha nie moge, yoda wyglądasz jak jakiś padawan czy cus hahah! Ten wzrok. Wygląda mi to na kadr ze Star warsów, jak ktoś tam prowadzi myśliwiec ; DDD brakuje ino kasku : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hahaha nie moge, yoda wyglądasz jak jakiś padawan czy cus hahah! Ten wzrok. Wygląda mi to na kadr ze Star warsów, jak ktoś tam prowadzi myśliwiec ; DDD brakuje ino kasku : D Atak na Corouscant? ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Przecież Yoda jest fanem StarWarsów ;D Y: Jak na 15 latka to wyglądasz na 11 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Y: Jak na 14 latka to wyglądasz na 11 smile.gif 15-latka. 15. Wszyscy mi mówią że młodo wyglądam. :) Mam się cieszyć? ;p Chociaż imo 11 to przesada. Gdzieś tak 12-13 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Sam wypad ty mi nie rozkazuj bo z tą stroną zrobie to samo co z www.vip-warez.org coś ostatnio słyszałem,że tobie shakował ktoś strone heh :lol2: Hmmm... ummmm.... hmmm... Tak moi mili, ściąłem włosy. I teraz wyglądam jak ciul. nie ide z tobą na piwo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 nie ide z tobą na piwo sad.gif Czemuż to? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czemuż to? :( myślałem że jesteś większy jakoś tak,nie chce rozpijać dzieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 myślałem że jesteś większy jakoś tak,nie chce rozpijać dzieci smile.gif omg co ma wygląd do wieku ;q Poza tym większy w jakim sensie? Bo niski nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 omg co ma wygląd do wieku ;q Poza tym większy w jakim sensie? Bo niski nie jestem. bo jakbyś wyglądał starzej to psy nie będą trzepać za picie piwa a jak zobaczą takie dziecko z piwem to ja mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 bo jakbyś wyglądał starzej to psy nie będą trzepać za picie piwa a jak zobaczą takie dziecko z piwem to ja mam... heheh, lowrider będzie miał... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 heheh, lowrider będzie miał... ;P a rozmowa z psami mi zbytnio nie wychodzi bo od razu przechodzę do konkretów(rozgrzewki) :lol2: fuck da police :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 fuck da police twisted.gif Coming Straight Under Underground ;) Btw. Yoda Ty masz 15 lat? A ile wzrostu ;) ? low jak coś to ja się chętnie wybiorę na piwo z Tobą ;) co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Coming Straight Under Underground ;) Btw. Yoda Ty masz 15 lat? A ile wzrostu ;) ? low jak coś to ja się chętnie wybiorę na piwo z Tobą ;) co Ty na to? virtualnie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Bah.. Yoda, fajniej wyglądałeś w długich teraz tak śmiechowo xD Jak mnich z Gothica 3 z klasztoru xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Hmmm... ummmm.... hmmm... Tak moi mili, ściąłem włosy. I teraz wyglądam jak ciul. Lepiej ci było w długich. A jak ci przeszkadzają, to przecież można wiązać kuc labo warkocz, albo dredy np. zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Yoda Ty masz 15 lat? A ile wzrostu smile2.gif ? 175 cm coś około. to przecież można wiązać kuc labo warkocz, albo dredy np. zrobić. Nie, tylko nie kucyki/warkocze plax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 175 cm coś około. Nie, tylko nie kucyki/warkocze plax! Dobry kuc wygląda fajnie. Mi brakuje z 1,5 cm żeby się dobrze trzymał(po 15 minutach kuc jest 1/5 tego co na początku). Tak btw: Mój brat zanim ściął włosy to miał warkocz poniżej pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/2576/zuo.jpg ok nieco lepsza fotka, przynajmniej nie wyglądam na niej jak jakiś mnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/2576/zuo.jpg ok nieco lepsza fotka, przynajmniej nie wyglądam na niej jak jakiś mnich. Wygląda jak kadr z jakiegoś polskiego filmu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pewnie lepiej bym wyszedł na fotce z daleka, na której 'zmieściłbym' się cały, ale nie mam możliwości zrobienia takiej ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To twój młodszy brat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To twój młodszy brat? Bez głupich tekstów proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Matko :o Toż to dziecko :D Twarz masz strasznie dziecinną Yoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Toż to dziecko biggrin.gif No ty jeszcze przez 3 lata też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale wyglądasz na kilka lat młodszego :P Gdyby nie ten wzrost to bym pomyślał, że kłamiesz co do swojego wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gdyby nie ten wzrost to bym pomyślał, że kłamiesz co do swojego wieku Wierz mi że nie kłamę ;p A zawsze wszyscy gadali jak byłem mały (zwłaszcza kumpele mojej babci) że wyglądam jak dziewczyna (nawet nie wiecie jak to wku*wiało). A co do wzrostu to podrosłem ostatnimi czasy, przerosłem matkę, ciotkę, babcię i kuzynkę :cold2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi