Yoho Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Lol Dudek na tym drugim zdjęciu wyglądasz jak Harry Potter :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Lol Dudek na tym drugim zdjęciu wyglądasz jak Harry Potter :F Tego jeszcze nie było,jaki tam ze mnie HP <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Aaaaaa o to ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Z którego więzienia zbiegłeś : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @Up: Typuję Alcatraz... Swoją drogą, po co golić wąsik? Taki, który wygląda jak brud nad wargą moze być. Co innego gdyby się strasznie rozrosły/urosły/nabrały objętości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie ucieklem, sami mnie wygonili ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 @Up: Typuję Alcatraz... Swoją drogą, po co golić wąsik? Taki, który wygląda jak brud nad wargą moze być. Co innego gdyby się strasznie rozrosły/urosły/nabrały objętości... ja myśle zupełnie na odwrót. jak już mieć zarost to konkretny a nie takie piczodrapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Tak jak napisał propa, to niezbyt ładnie wygląda (od razu widać "młodzika"). Same wąsy u młodzieży lipnie wyglądają. Znacznie lepiej zapuścić sobie brodę lub ot, większy zarost i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no chyba ze sie jest kobietą, wtedy żaaden zarost nie jest wskazany a różne dziwne przypadki widywałem :D a żeby nie było takiego offtopu ja zarośnięty jak małpa ale strasznie ciężko jest kupić maszynke w afryce :P a tutaj taka ciekawostka: zgadnijcie co tu pisze :P skoro przy tunezji jesteśmy to zdjęcie na którym widać między innymi moje nogi: hehe dobra, to jeszcze zdjęcie z zajęć z rysunku: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ciekawe te zajęcia z rysunku, można więcej fot? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 moge wrzucic to w powiekszeniu :P wiecej fot nie mam bo musialem na cichacza telefonem pstrykać, ale mam z 10 rysunków z tą panią w rozmiarze b1 (nie wiem ile to ale b jak bardzo duży), nie chce ktoś kupić? hehehe linki żeby nieletni nie widzieli : http://img205.imageshack.us/img205/7227/zdicie0024um8.jpg http://img205.imageshack.us/img205/4654/zdicie0023ng3.jpg kiepska jakoś ale nie chciałem wywalać z aparatem i flashem jej po oczach dawać heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 aaaa piersi!!! NIE! MAMO RATUJ! @propaganja:Co ty robisz tymi rękami na tym zdjęciu na statku?! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 @propa,ta ciekawostka nie chce się wyświetlic(przynajmniej u mnie),ale na początku widziałem coś szklanego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Tak jak napisał propa, to niezbyt ładnie wygląda (od razu widać "młodzika"). Same wąsy u młodzieży lipnie wyglądają. Znacznie lepiej zapuścić sobie brodę lub ot, większy zarost i tyle. Jak się nie ogolę 5 dni to jak małpa wyglądam, to też wcale nie jest fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 hehe na pierwszej focie widać jakbyś sikał XD ps.jade tam!!wiem że tam pojadę,szczególnie na tą plażę i na ten kurs malowania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 najlepiej sam zostań malarzem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 aaaa piersi!!! NIE! MAMO RATUJ! @propaganja:Co ty robisz tymi rękami na tym zdjęciu na statku?! :> hehehehehehe gram na bębnie :) kurs malowania ^^ To nie kurs, zwykłe studia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 To nie kurs, zwykłe studia że tak powiem,ja ^^^^^^^^ :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Długie włosy,kolczyk w nosie,Emo? Byś przynajmniej twarz pokazał,ale spoko fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Dudek: Serio? Do Sherlocka jeszcze masz dalekoo... -_- Zobacz podpis tego zdjęcia i wejdź we wskazany link, bedziesz miał twarz i znacznie więcej. @Moho: Fajne są te zdjęcia pomników z cmentarza... ale z tym Killed by the pink to już przesadziłeś. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Teraz ja zarzucę swoją fotą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Widać że oszczędzasz na prądzie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 http://img181.imageshack.us/img181/4736/1000357is3.jpg (taka dziwna fota :P... kto widział wcześniejsze moje zdjęcia powinien mnie rozpoznać XD) @Ranmus Akurat ta fotka Moho ma to coś w sobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mati,co to Beatlesi za młodu? A tak na poważnie to który to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mati,co to Beatlesi za młodu? A tak na poważnie to który to Ty? sam dół xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 oł men.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Hmm... Widze, ze tyle ludzi juz tu ma swoje zdjecia ze ja zarzuce czyms nowym :P Troche przymulony wyszedlem... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Spoko fotki,spoko masz 'koleżanke',tylko mine zrobiłeś dziwną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Hmm... Widze, ze tyle ludzi juz tu ma swoje zdjecia ze ja zarzuce czyms nowym :P Troche przymulony wyszedlem... xD fajna laska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi