Grela Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Bagno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ale to zdjęcie jest sprzed trzech lat, czyli chłopak na zdjęciu ma obecnie lat 23, natomiast bagno ma 20, ergo to nie bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ale to zdjęcie jest sprzed trzech lat, czyli chłopak na zdjęciu ma obecnie lat 23, natomiast bagno ma 20, ergo to nie bagno. Nope. Widziałem je na czanach z min. 4-6 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 tak czy inaczej, konkluzja bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wiecznie młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jak zobaczycie gdzieś takiego idiotę, zazwyczaj w krótkich spodenkach, to macie 90% pewności, że to ja :D Muszę zrobić sobie jakieś normalne zdjęcie, bo nie mam co ludziom pokazywać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 czemu łapiesz go za pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 czemu łapiesz go za pyte u nich to normalne // B) B) B) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Prawilność mnie przytłacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie łapie, a poza tym to by było bez sensu, bo Rudy wykastrowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jezu, ANtY, nie trzymaj tej fajki tak bagnowato xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 samojebka w kiblu z fajką, hardkorze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 To ja dołączam do klubu fajarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jakaś moda na palenie znów? Myślałem, że to minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A JEDNAK SIE MYLILES B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Tak, ta moda jest aktualnie w gimnazjach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tak, ta moda jest aktualnie w gimnazjach :)Word. Tymczasem elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 pamiętam jak byłeś mały i chodziłeś w crocsach :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 pamiętam, jak obaj mieliśmy fajne długie włoski :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ciekawostka - kumpel mnie namowil i znowu zapuszczam, tym razem na dredy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 NIE RÓB TEGO BŁAGAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ciekawostka - kumpel mnie namowil i znowu zapuszczam, tym razem na dredy B)no, to może być ciekawe to ja nie wiem, raczej przy krótszych pozostanę. raz na pół roku fryzjer i styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 nie wiem jak ja kiedyś mogłem mieć włosy dłuższe niż 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 dla mnie imho byłyby już za krótkie takie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ciekawostka - kumpel mnie namowil i znowu zapuszczam, tym razem na dredy B) Czyli jak wyjść z przegrywu i wskoczyć w niego jeszcze bardziej. x---DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 wygrywam bardziej niz 99% gmclanów, więc mało mnie to rusza B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 nie wiem jak ja kiedyś mogłem mieć włosy dłuższe niż 2cm to znaczy na górze jeszcze spoko, ale po bokach przy centymetrze już mnie to wkurwia kosmicznie fryzjer raz na 2 tygodnie to protip xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 w życiu w funkcjonowaniu mi nie przeszkadzały długie, obecne kręcone są fajne i nie pieprzyć tyle o przegrywaniu długimi, bo dziewczynę miałem jeszcze kiedy miałem długie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi