szmalu Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szedł w masę, ale pomylił białka z tłuszczem, zdarza się :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Widzę, że Bagno nie rzuca słów na wiatr. Dobrze! :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jaki wzrost? Ja ważę zdecydowanie mniej, mam ok 2 metry, a czuję, że muszę ostro zrzucić wagę, bo ostatnio się zaniedbałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wyznanie o nie waleniu konia od 5 lat zdecydowanie zostaje postem miesiąca na GMCLANie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jaki wzrost? Ja ważę zdecydowanie mniej, mam ok 2 metry, a czuję, że muszę ostro zrzucić wagę, bo ostatnio się zaniedbałem. 186 cm. Jeżeli faktycznie jesteś tak wysoki, nie masz po co zrzucać wagi. @Grela: Stare bo wczorajsze. Zoba dzisiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Chudnięcie jest proste ja bym chciał przytyć ale nie potrafię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 czegos nie rozumiem, mowi sie ze czlowiek chodzi srednio 6 km/h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ba, ja rano idąc na autobus 2,5km docieram w 20-25 minut, co daje 6 -7.5km/h... z tym, że idę po dziurawej żwirowej drodze, a nie chodniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 186 cm. Jeżeli faktycznie jesteś tak wysoki, nie masz po co zrzucać wagi. BMI wskazuje na nadwagę, niewielką, ale jednak, co tym bardziej źle świadczy, jeśli ostatnio nadwagę miałem co najwyżej jako przedszkolak, a moje BMI to zawsze norma, i to nawet poniżej średniej granicy normy. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Można tu napomknąć, że jak ktoś ćwiczy i ma większą niż przeciętna masę mięśniową, wskaźnik BMI gówno da. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Chudnięcie jest proste ja bym chciał przytyć ale nie potrafię :/ same, nie mam pojęcia jakby się w ogóle do tego zabierać :c czegos nie rozumiem, mowi sie ze czlowiek chodzi srednio 6 km/h :/ #grubasyTakMajo #chudasyNieRozumiejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wut? Wy tu grubnąć chcecie? To ja wam może oddam. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 swoja droga polecam obozy harcerskie, po tegorocznym przybralem 12 kg i jestem szczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na fejsiku się tylko ze mnie pośmiali, to może wstawię na forum dla nerdów i będzie lepiej. xD Trzeba znowu coś wygrać w życie c'nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A czasami nie wstawiałeś tego wcześniej ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tego nie, podobne. Also, kolega i tak wygrał: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Byyyło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ECH WYYY, PRZECIEŻ KOSZULĘ WTEDY MIAŁEM GRANATOWĄ A TU BORDOWA TYLKO NIE WIEDZIAŁEM JAKĄ INNĄ POZYCJĘ DOBRAĆ!!1111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wut? Wy tu grubnąć chcecie? To ja wam może oddam. xD Dawaj natychmiast ja tu tylko 49 kilo ważę. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Uuu to krwi nie oddasz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nikas, masz na każdym zdjęciu taką samą minę i taką samą twarz, a nawet jak nie to wydaje się że tak. Dobrze przynajmniej że normalny wyraz, mam ziomka co na każdym zdjęciu możliwym marszczy brwi i stara się wyglądać jak colin farrel. Laski robią dziubki itp. to musi być jakiś syndrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dawaj natychmiast ja tu tylko 49 kilo ważę. :/ a jaki wzrost? Uuu to krwi nie oddasz ;/ ja nawet jakbym dużo ważył to nic nie oddam, na samą myśł o krwi prawie mdleje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Grow some balls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a jaki wzrost? Jakieś 176 Powinienem ważyć około 62. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ale konusy z tych gmclanów, 187 cm i ok. 75 kg here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nikas, masz na każdym zdjęciu taką samą minę i taką samą twarz, a nawet jak nie to wydaje się że tak. Dobrze przynajmniej że normalny wyraz, mam ziomka co na każdym zdjęciu możliwym marszczy brwi i stara się wyglądać jak colin farrel. Laski robią dziubki itp. to musi być jakiś syndrom No wiem, ale to tylko na tych zdjęciach na których jestem trzeźwy, gdyż jest to dla mnie strasznie nienaturalne i nie wiem jaką mordę zrobić. xD A tych, gdzie jestem pijany staram się nie pokazywać bo tragedia. xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jakieś 176 Powinienem ważyć około 62. ja też 176 i waże dokładnie 62 kg lol nikez ile ty mieć rostu, też jakoś w tych granicach przydumiewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A PO CZO WAM MÓJ WZROST????? XD No koło 176 hir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 181 i 70 kg czystego mięsiwa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 190 cm i 74 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi