propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 wiem , generalnie dlatego nie golę się przeważnie jeśli się nie też na łbie nie strzygę ale wczoraj poszedł wyjątek bo sie nie załapałem na fryzjera a trzeba było uderzyć do cywilizacji na bibe :) Ogólnie najlepszy mix taka broda + łysy łeb, ale trzeba iść na kompromis nieraz między wygodą i maxpaynowatością :D edit. z ciekawostek: https://gmclan.org/up993_5_lbek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 przed transformacją lepiej :) :thumbsup: Zgadzam się! Musiałeś się golić i palić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 :crying: :crying: :crying: :rolleyes: czasem trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem romantyczny i spontaniczny. Prezent na walentynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 to ryba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To przecież... "XD"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To puzzle tak? a ok nie widziałem postu znikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 dlaczego 'XD' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A może "xo"? Bardziej by pasowało na walentynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A dlaczego nie XD? :/// Imo romantycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja walentynki spędziłem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ale kiepsko wklejone w pejncie. Co te brwi, przecież ty ich nie masz? Co za Fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Sam jesteś fejk, zazdrościsz mu kobiety i pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ale kiepsko wklejone w pejncie. Co te brwi, przecież ty ich nie masz? Co za Fake. Jaki fejk?? Zapytaj mojej mamy, sama robiła tę fotę w piątek w klubie Dokładnie, zazdrościsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja mu wierzę. I zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ale kiepsko wklejone w pejncie. Co te brwi, przecież ty ich nie masz? Co za Fake. Hejter pieprzony, co boli cię dupa bo sam nie masz kobiety????? Nawet mi nie żal takich jak ty!!!!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jaki fejk?? Zapytaj mojej mamy, sama robiła tę fotę w piątek w klubie Dokładnie, zazdrościsz A nie, sądziłem, że ty to ktoś inny. Przepraszam. Każdy może się pomylić :crying: . Tylko dlaczego nie trzymasz polskich banknotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 bo takie sa wiecej warte, czlowieku, mysl logicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 bo takie sa wiecej warte, czlowieku, mysl logicznieZamilcz, nie ciebie pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A nie, sądziłem, że ty to ktoś inny. Przepraszam. Każdy może się pomylić :crying: . Tylko dlaczego nie trzymasz polskich banknotów? bo biedronka biedna i na dolary jej nie stać, jak to mówił tomek alkoholik w swoim piwnym wyzwaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zamilcz, nie ciebie pytałem. no nie rozumiem tego czlowieka, raz jeden napisalem post w ktorym nie pisze ze jest glupi to nagle mam zamilczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Bagniasty ryj w nowej odsłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dalej ktoś tego cholernego wycinka moich włosów ma? ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Bagniasty ryj w nowej odsłonie. O stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzięki, ja tu właśnie jem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Teraz prawilnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A jak on kiedyś wyglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Kiedyś kiedyś wyglądał tak a potem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Teraz wiecie dlaczego nie oglądać chińskich bajek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi