Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Za to ja niewidziałem a wszyscy się nią zachwalacie,wrzuc ją jeszcze raz,albo daj na PW. :] W sumie to bym sobie zarchiwizował tamtą fotkę :P W wolnych chwilach z braku kobiety było by na co patrzeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dobra dawać foty, boty a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie, nie - długie, czarne rządzą ;p Wszyscy się mylicie. Moje długie, brązowe rządzą. Yeah. Chociaż muszę przyznać, że ostatnio sobie upatrzyłem blondyneczkę, włosy m/w na długość takie jak ja. Nie powiem, zaczepista, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. :angry: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 pokażcie może jest ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Wszyscy się mylicie. Moje długie, brązowe rządzą. Yeah. Chociaż muszę przyznać, że ostatnio sobie upatrzyłem blondyneczkę, włosy m/w na długość takie jak ja. Nie powiem, zaczepista, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. WIesz, mozesz od przodu, o d tyłu albo jeszcze jakieś inne pozycje, do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No to z tą fotką, bo przez Was jestem ciekawy, czy ta niewiasta rzeczywiście taka ładna. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nie wiem czemu, ale jak się w ogóle nie staram, to mam jakby większe powodzenie u dziewczyn a jak mi jakaś wpadnie w oko i próbuje "coś" robić to zawsze klapa. Na prawdę dziwne :P Raz miałem taką sytuacje, że dziewczyna przez ok. kilka miesięcy się do mnie kleiła jak magnez normalnie ale ja nie byłem nią zainteresowany ....... taka szansa była...... teraz ona mi się spodobała ale juz jest chyba za późno :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Trzeba było korzystać póki było :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sory, że wam przeszkadzam, ale jestem po prostu ciekawski. Czy ktoś z was, tak namiętnie wypowiadających się (na temat dziewczyn), ma dziewczynę? Bo dochodzę do przerażającego wniosku, ale może się mylę ... ? edit: @down: spoko avatar, rozśmieszył mnie =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 hehe ja nie mam i w najblizszym czasie nie zamierzam miec :P no, chyba ze nawinie sie jakas naprawde... niewazne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja osobiście nie mam i jakoś mnie do tego nie ciągnie. :q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sory, że wam przeszkadzam, ale jestem po prostu ciekawski. Czy ktoś z was, tak namiętnie wypowiadających się (na temat dziewczyn), ma dziewczynę? Bo dochodzę do przerażającego wniosku, ale może się mylę ... ? mam nadzieje ze mnie nie zaliczyles do tych "namietnie"wypowiadajacych sie. Ja mowie tylko prawde co mi sie przytrafilo.a dziewczyne mialem ,teraz nie mam i nie przejmuje się tym ,dlatego tez i zbytnio jej nie szukam. a do jakiego wniosku Ty doszłes ja tez jestem ciekawski :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 A ja mam i się nie chwalę zwie się Amanda i wygląda cudnie, tylko nie chce czegoś zrobić ale to oja tajemnica :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 re: 2x up miałem raczej na myśli tych użytkowników, którzy wypowiadają się na temat dziewczyn w bardzo dziecinny i niedojrzały sposób. Przyznam, że trochę to irytujące. A mój wniosek jest taki, że 99% wypowiadających się nie ma dziewczyny, co nie jest optymistyczną stastystyką. re: up nie ma to jak inteligentny post ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Mi wystarcza jakiś dobry bot =P . A tak na serio, osoby, które nie mają nawet 14 ne powinny się za to brać, bo co z tego będą miały? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 osobiście uważam że są osoby poniżej 14 roku życia, które są emocjonalnie i intelektualnie dojrzalsze od niejednego 18-latka ... edit: no fakt, rzadkie to przypadki, ale istnieją edit2: Małe sprostowanie. Nie chodzi mi o to, że fakt, że 99% użytkowników nie ma dziewczyny jest zły. Nie, nie (Wiadomo że większość z was to jeszcze bardzo młodzi ludzie). Chodzi mi o to, że ci, co nie mają, nie powinni się wypowiadać na niektóre tematy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Misztrzunio: Wiesz że 90% procent tego forum jest poniżej 14 roku życia? Narażasz im się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Małe sprostowanie. Nie chodzi mi o to, że fakt, że 99% użytkowników nie ma dziewczyny. Nie, nie. Chodzi mi o to, że ci, co nie mają, nie powinni się wypowiadać na niektóre tematy ... raczej ci, co się nie znają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Shaman Rzadkie? Przyjedź do mojego gimnazjum, przekonasz się, że nie rzadkie. Na tym forum akurat takich mało (chociaż nigdy nic nie wiadomo ^^, ), więc zazwyczaj u poniżej 16 letniego nastolatka nie rozumiem pojęcia "dziewczyna" :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 WIesz, mozesz od przodu, o d tyłu albo jeszcze jakieś inne pozycje, do wyboru do koloru. Dobrze wiesz, że nie oto chodziło. Zresztą takie podejście wprost może się źle skończyć. Mój brat mówił mi, że gdy chodzil do liceum miał jedną koleżankę w klasie Taekwondoczkę 1 poom. Jakiś chłopak chwycił ją za tyłek, a ona przywaliła mu w brodę od dołu i facetowi urwał się film od niedokrwienia mózgu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja tam nie mam dziewczyny i jakoś nie sądzę abym w najbliższym czasie miał... Niestety - nie ma żadnej fajnej w pobliżu ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @mistrzunio Przyznam szczerze, że przeglądam to forum już od bardzo dawna i wielu użytkowników bardzo pozytywnie mnie zaskakiwało. Chodzi o dojrzałość ich wypowiedzi mimo młodego wieku. Więc faktem jest, że na tym forum jest niejeden "młody dojrzały człowiek". No ale niestety, są i tacy, których posty są po prostu żenujące. Przeważnie są to gówniarze, ale nie zawsze. Nie będę rzucał nickami bo to nie o to chodzi. Każdy kto ma wiedzieć i tak pewnie wie. Widocznie zawsze w przyrodzie musi być równowaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No ale niestety, są i tacy, których posty są po prostu żenujące. No trzeba przyznać że dużo jest "noobów" na gmclanie ;/ I w dodatku 90%z nich chyba nie odczuwa że jest tym noobem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja się czuje nobem yO! @down: ano taki sobie... ładny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Lol Yoho jaki Avatar =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale co z tymi fotami ? Ja dam moja dopiero jak sie przerobie na nyge :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Usmaruj się pastą do butów to będziesz jak czarnuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Oto i ja :F http://img177.imageshack.us/img177/9670/lolplrm4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jasne -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Usmaruj się pastą do butów to będziesz jak czarnuch. To jest jakiś pomysł :) @Yoda: Wiem, że Ci sie podoba ansza ksiażka z Angielskiego ale nie musisz szpanować skanerem ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi