I am Żyd and Lewak Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie wiem, na pewno za to stroni od dziewczyn i w ogóle JEZU JAK JA GARDZĘ KUCYKAMINo to se gardź, nikogo to nie obchodzi. Ja na przykład lubię patrzeć na rzeź. Niektórzy już widzieli na fb, no ale co mi tam: Ładne :thumbsup: uwielbiam cylindry, chociaż rękawiczki coś nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 off-top? ja myślałem że w tym temacie chodziło o pokazywanie fot, a nie o dyskutowanie o kucykofilach, wolności i piciu alkoholu przez 15-latków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 zawsze gdy widzę, że Jaklub dodał coś w foto galerii, po cichu liczę, że w końcu ujawni swoją twarz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Usunąłem zbędny wątek, masowy ból dupy itd., wracajmy do pokazywania mordek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Coś ty narobił !? To była dyskusja roku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Roku? Daj spokój, poziom żenujący, aż żal było zaśmiecać bazę. Żeby to jeszcze było inteligentne i merytoryczne jak za starych dobrych czasów, to bym wydzielił wątek. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ranmus, Ty mendo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nieładnie tak adminów obrażać, nawet, jeśli usuwają ciekawą dyskusję z panem krzesło w roli głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ranma na króla gjeemklanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Roku? Daj spokój, poziom żenujący, aż żal było zaśmiecać bazę. Żeby to jeszcze było inteligentne i merytoryczne jak za starych dobrych czasów, to bym wydzielił wątek. :P Osobny wątek to można wydzielić dla interpunkcji co poniektórych :D . Ale mnie także cieszy usunięcie tamtych postów, a i w ich merytoryczny sens śmiem wątpić. Przecież kucyki i merytoryka to słowa wzajemnie wykluczające się, hm ;) ? #sernat krul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobrze byłoby machnąć temat w valhalla do "odmóżdżenia się" (wieczne offtopowanie, pociski, zażalenia, wyżalenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Było kiedyś "rozmowy niezbyt kontrolowane" ale zgasło nie wiem czemu :P. PS.Jeśli jest teraz matura to spodziewam się zdjęć w garniturach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Oj tam, raptorem pół gie em klanu pisze Maturę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 widać, że z zakończenia roku, bo jak się człowiek dobrze ubierze to i towarki lukają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak się człowiek dobrze ubierze to i towarki lukają! No, nie cierpię tego. Idę dobrze ubrany do sklepu a tu na mnie towary się gapią: pomidory, ogórki, bakłażany... Ta pani w tle to twoja matka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Chwilę się zastanawiałem czemu tak słabo, ale wszystko stało się jasne Wiek: 13 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ta pani to ten towarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Chwilę się zastanawiałem czemu tak słabo, ale wszystko stało się jasne Wiek: 13 lat Za miesiąc mam urodziny! :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 robili nam dzisiaj zdjecia przed pisaniem matmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mi też ale tak szybko ich nie zobaczę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wy se piszecie w klasach? my na sali gimnastycznej, gdzie połowa sufitu to okno i grzeje tam jak w piekarniku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 My na auli, ponad 80 osób, a to tylko jedna grupa. 30 minut wchodzenia i siadania na miejscach. Sporo fotek nam na trzaskali w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja również w klasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ten towarek zagryza chyba dolną wargę, jakby chciał powiedzieć: that ass... Nikas, pilnuj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 trochę wygryw ze mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Na auli, na sali gimnastycznej i ta sala wielkości 2 klas. I nie wiem gdzie jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ten towarek zagryza chyba dolną wargę, jakby chciał powiedzieć: that ass... Nikas, pilnuj się! albo jakby nie widziała na więcej niż 3 metry i zastanawiała się co tam się znajduje jedno z dwojga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 albo jakby nie widziała na więcej niż 3 metry i zastanawiała się co tam się znajduje jedno z dwojga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 śmiech to zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 śmiech to zdrowie dbasz widzę o nasze zdrowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi