Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Który to ty ? XD To się nigdy nie znudzi na GMC... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 alfons, swoją drogą to z rapefacem mnie rozwaliło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tak widzę gdy za długo robię grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 i wszędzie z tym piwskiem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nie moja wina, że nie mam innych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja tak widziałem dzisiaj rano jak wstałem z łóżka. Jestem mega skacowany i siedzę w pracy. Kierowniczki mnie zabiją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 no to piwo na uleczenie się, takie sommersby bo ma 4.5% a po nim nie będzie piwskiem capiło najlepiej z puchy bo ma 500ml to jeszcze lepiej uleczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzisiaj sobie kupiłem dwa sommersbaye :D hivemind Żeby nie dostać bana rzucę zdjęcie spod Śnieżki z moją lubą, którą musiałem wyciąć ze względów moralnych. Wkleiłem za to drugiego siebie więc nie jest źle. Tajemnica góry Śnieżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Pasujecie do siebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzisiaj sobie kupiłem dwa sommersbaye biggrin.gif Jak już to piwsko chlejecie to chociaż byście piwsko chlali a nie sok. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie pracuję w firmie prywatnej, więc wolę nie ryzykować, gdyż na dodatek siedzę obok kierowniczek. W tym jedna bardzo blisko i zaraz by wyczuła. Na kaca przechyliłbym łomżę miodową. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 o, jeszcze lepszy wybór ;3 z miodowych polecam ciechana jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 To nie pijcie "Lubuskie Miodowe" ani czekoladowe. Wszystkie smakowe w browarze Witnica są świetne (Wiśniowe :rolleyes: ), poza tymi dwoma. Coś im nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Hm... oświetliłem zdjęcie Nikasa i znalazłem ukryty message... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 o stary : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Koleżanka przypadkiem natrafiła w internecie na jedno fajne zdjecie z Woodstocku, które ktoś mi zrobił. :) http://www.flickriver.com/photos/krzysiek_...ock/7745791490/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tylko mi nie mów że w tym samym miejscu byłeś we wtorek wieczorem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Byłem dwukrotnie, ale wybacz, nie pamiętam kiedy dokładnie. Jeśli miałbym zgadywać to bym obstawiał drugi dzień Woodstocku i ostatni dzień przed otwarciem. Słaby połów był. Chyba, niecałe 3 dychy zgarnęliśmy, ale w sumie jakieś półtorej godziny tylko zbieraliśmy. A co? Widziałeś mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak siedziałem z kumplem i facetami z Gazety Lubuskiej. Po zachodzie słońca widziałem kogoś żonglującego takimi kolorowymi czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 świat mały ^.^ (ja spotkałem kumpla Bedzia i już się podniecałem xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zdjęcie sprzed dwóch lat: I Kiełbaska z rana jak śmietana: Albo mi się zdaje, albo mój rozwój fizyczny stanął w miejscu I małe coś sprzed roku z mojego Facebookowego profilu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 słit ze stołówki prawie jak kiełbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 i Ty chcesz mi wmówić, że zostałeś wicemisterem szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 no a jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 no przecież jak to wygląda no ale dobra, każdy ma swój fetysz - ja mam laczki z bazaru za 5zł, ty masz pedalskie okularki od raybana czy innej niby-pr0 marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ja mam od groma kaszkietów ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 to daj jeden ;.; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 to daj jeden ;.; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 oooouuu ty niedobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Niestety, nie jesteś godzien kaszkietnego hipsterstwa i musisz poprzestać na ANI TROCHĘ nie mainstreamowych conversach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi