Konrad-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @Fallord: Lol? Ona wcale nie jest 'piknoscia' ;p w mojej szkole są ładniejsze :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Lol? Ona wcale nie jest 'piknoscia' ;p w mojej szkole są ładniejsze rolleyes.gif To już raczej zależy od gustu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 btw. @UP: Ile masz cm wzrostu, bo na pierwszy rzut okawyglądałeś mi na 12 lat xD Nom stare zdecia z lata jescze :P Osatnio troche "wystrzelilem" w gore, ale to prawda na tych zdjeciach wygladam na 12 lat :D Chociaz wtedy sie pocieszalem ze chociaz mlodo wygladam xDDDD A wzrosty ile mam nie wiem :P Teraz pewnie ok. 155-160[cm] @Yoda tez bym chcial :P @Edit down E tam fall :P Ja niechce byc tam jakis patanem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @Fallord: Lol? Ona wcale nie jest 'piknoscia' ;p w mojej szkole są ładniejsze rolleyes.gif Czy ja twierdze, że "zaprezentowana" przeze mnie kobieta jest "Pinością" ? Ja tam ją lubię i nie mam nic do niej, prosiłem tylko o szczere ocenki :P Mnie tam nawet się podoba. To już raczej zależy od gustu tongue2.gifZgadzam się, dlatego o gustach się nie rozmawia, wg mnie "ujdzie" :P Teraz pewnie ok. 155-160[cm]Uuuu cienko, :) Mam 184cm wzrostu i dalej rosnę xD To niesprawiedliwe! >:[ Pożyczyłbyś parę... Spoko, wpadaj do Białegostoku to zapoznam Cię z paroma paniami i wypijemy sobie piwko za ChaosLanda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Uuuu cienko, smile.gif Mam 184cm wzrostu i dalej rosnę xDO! Ja też xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 O! Ja też xD Z tego co ja wiem, to normalka w moim wieku, większość osób z klasy ma tyle wzrostu.(Taa, ta dziewczyna też ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Akurat u mnie już tak nie jest ( ja i są wyjątki ) xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Chcesz mieć laskę ze swojej klasy? :confused: Zobaczymy jak to się skończy, ale cóż - życzę powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mam 184cm wzrostu i dalej rosnę xD Heh u mnie w klasie jest koleś co ma prawie 2m :D A ja mam coś koło 176cm czy jakoś tak Spoko, wpadaj do Białegostoku to zapoznam Cię z paroma paniami i wypijemy sobie piwko za ChaosLanda smile2.gif Tiaaa... co to jest przejechać se z Katowic do Białegostoku xD Pół godzinki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To ja mam bliżej... xD Warszawa ROX... ;x Mam 184cm wzrostu i dalej rosnę xD GZ! :] Ja mam 160 cm, a jeszcze nie zacząłem rosnąć... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Uuuu cienko, smile.gif Mam 184cm wzrostu i dalej rosnę xD O! Ja też xD To jest niesprawiedliwe. Jestem od was starszy i niższy ;( . Dobra zmieniamy temat : http://www.fotka.pl/profil/imagination93/ - Powie mi ktoś tak szczerze czy ona ładna jest ;O To kwestia gustu, imho jest ładna, ale nie poleciałbym za nią :P . Daj jej gg Wystarczy się zarejestrować na fotka.pl i zrobić weryfikację konta. Weryfikacja konta jest darmowa i dostaje się za nią na tydzień konto gwiazdy, dzięki czemu, można zobaczyć numery gg różnych osób zarejestrowanych w tym serwisie, między innymi tej pannicy :) . a to ja: http://www.kamilek9393.fotka.pl pffffffffff:P WC ;o A jak tak rzucacie profilami z fotka.pl, to ja dam swój: http://www.fotka.pl/profil/mmarmott o! Stare zdjęcie jak świat tam jest, na dodatek nic na nim nie widać, ale co tam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 super focia:w00t::w00t: :w00t::w00t:świetny profilek :skok3::skok3: maxxxx"a zostawiam XD Btw marmot jak stare jest to zdjęcie? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dobra zmieniamy temat : http://www.fotka.pl/profil/imagination93/ - Powie mi ktoś tak szczerze czy ona ładna jest ;O Hmm, szczerze? Wygląda na pustaka... ot chociażby sposób robienia zdjęć na to wskazuje, oraz ubieranie w charakterystyczny dla większości słitaśnych koffaneczek na gołe nerki, striny na wierzch i szpachelka na twarz (nadmiaru solarki nie stwierdziłem)... może i nie jest brzydka, ale sprawia wrażenie dziewczyny myślącej kategoriami "im cieńszy sznurek w dupie tym bardziej jestem sexy"... Nie lubię takich dziewczyn. Poza tym, nie da się z nimi gadać, bo zaraz wyjeżdżają z chorymi teoriami na każdy temat i tylko beka z nich jest... ale to tylko moja opinia, wam się też moja partnerka ze studniówki nie podobała :P a to ja: http://www.kamilek9393.fotka.pl pffffffffff:P Pomimo, że jeszcze dzieciak, to jednak nie straszysz twarzą jak niektórzy :P A jak tak rzucacie profilami z fotka.pl, to ja dam swój: http://www.fotka.pl/profil/mmarmott o! Stare zdjęcie jak świat tam jest, na dodatek nic na nim nie widać, ale co tam ;p . Zrób je w wersji czarno białej, będzie na okładkę Ojca Chrzestnego jak ulał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Marmot wygladasz jak szatan :) Nie no moze to tylko na tej focie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @Yoda: sprzed wakacji 2007 :P . Bodajże maj lub czerwiec. @PabloooGM: mi się wydaje, że na tym zdjęciu właśnie bardzo spokojnie wyglądam :P . Teraz mam jeszcze dłuższe włosy, to bardziej szatańsko wyglądam :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Chcesz mieć laskę ze swojej klasy? confused.gif Zobaczymy jak to się skończy, ale cóż - życzę powodzenia. smile.gif Ej, ale to był tylko żart O_O A Wy już wszyscy z paniką za Fallem XD Edit: btw. Mądre słowa Gnysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Na ile "nas" oceniasz ? ;o 14 lat? @Edit: Sorry, opuściłem ostatnią stronę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wracajac do tematu o wzroscie to ja mam ok.190cm i tez rosne. A ta dziewczyna z fotki to moze i ladna ale glupia robi zdjecia w lustrze... Z taka to lepiej sie nie zwiazywac bo nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ja mam 166cm i nie rosne :P (przynajmniej narazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Większa nie będziesz. =P Tak się zapytam, co jest fajnego w tych fotkach ( w sensie fotka.pl )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Znajduje sie wiecej znajomych nie tylko z rl ale i virtual :P :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 I tylko tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Większa nie będziesz. =P Tak się zapytam, co jest fajnego w tych fotkach ( w sensie fotka.pl )? w sumie sam nie wiem... a mam ;D niektórzy bawią się w "expienie" swoich fotek ^^, sensu w tym nie widze.... może chodzi o dowartościowanie? wkońcu tam prawie wszyscy sobie 10/11 wstawiają byle by uzyskać taką samą ocenke. Co do wzrostu to.... hmmm kolejny 184cm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 wkońcu tam prawie wszyscy sobie 10/11 wstawiają byle by uzyskać taką samą ocenke.W końcu istnieje możliwość kasowania wystawionych ocen na własnej fotce. Bezsens. =P Wszyscy tutaj jacyś mali jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W końcu istnieje możliwość kasowania wystawionych ocen na własnej fotce. Bezsens. =P Wszyscy tutaj jacyś mali jesteście. co?! może Ciebie źle zrozumiałem ale raczej takiej opcji nie ma... owszem da się usuwać komentarze ale nie oceny co do małości... to ja bardziej nie chce urosnąć, a niestety rosne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Z tego co pamiętam to można było wywalić ocenę jak Ci nie pasowała. Może coś się zmieniło. Kiedyś po prostu podejrzałem jak znajoma siedziała na fotce. =D Co jest złego w byciu wysokim? Po za bólem głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jest mozliwosc zerownia ocen na fotce :] Sama co toche zeruje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Co jest złego w byciu wysokim? Po za bólem głowy. u mnie? nieproporcjonalna waga ;D - rosnę ale mój metabolizm nie pozwala tyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Marudzisz, będziesz miał moje lata to i wagi przybędzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @2*up mam to samo ;p 170 cm i 53 kg ;/ @up To teraz ty, wielki Tymonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi