Nikas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 O KULFA TUXMAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @up Wiedzialem, ze mi kogos to przypomina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 O KULFA TUXMAN to samo pomyślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Chciałem już to pisać , dupku : < TUXMAX WRÓCIŁEŚ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To poważnie Tuxman czy się nabijacie? Ja nie znam człowieka. To nie moje czasy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 MÓJ BOŻE TO TUXMAN! I NIE MA PLAMY Z TŁUSZCZU NA KOSZULCE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 też chciałem o tuxmanie napisać a tu 5 osób przede mną. :< Czyli jednak coś w tym jest.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 TUXMAN :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No to Bagno odszedł to lamusa. Dawać ikonke tuxmana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie bardzo pamiętam TuxMan'a ale tą twarz skądś kojarzę. E: Fajny żarcik, dzięki za edycję posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 W sumie to TuxMax nie kojarzy mi się z jego osobą , a raczej z jego tatą jedzącym chipsy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie jestem tym samym TuxManem co kiedyś, tylko go przypominam (po wyglądzie). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 O teraz rozpoznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie jestem tym samym TuxManem co kiedyś, tylko go przypominam (po wyglądzie). ;] A świstak siedzi i zawija..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 A świstak siedzi i zawija..... A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie jestem tym samym TuxManem co kiedyś, tylko go przypominam (po wyglądzie). ;] Ja bym się tak nie cieszył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 @Nikas: fota na poważnie. :lubieto: zapachniało tuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Buahaha zgadujcie! Nie maiłem stroju wiewióra :( Wczesna podstawówka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Czarny dzieciak z revolverem i gwiazdką sheriffa w pierwszym rzędzie klękającym, 3 od lewej obok kopciuszka czy jakoś tak, nie widzę buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ciepło. > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Rudowłosy zorro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ten Zorro obok. Bo chyba nie kopciuszek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ten obok zorro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Też miałem strój zorro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ja muszkietera. Nie lubiłem tego stroju. Na urodziny koleżanki w podstawówce poszedłem nieprzebrany. Wstydziłem się pelerynki. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ah te dylematy w dzieciństwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ta w różowym i z różdżką obok kominiarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 To ninja nie kominiarz;) Dalej źle. Pamietam jak robilismy przedstawienie o warzywach, każdy coś o sobie mówił; tylko nie wiem dokładnie co to był za utwór.. ważne że byłem rzepą, lub kalarepą. Dostałem ocenę 6 za strój bo sam robiłem:D haha to były czasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" "Dzięki, dzięki, panie grochu, Jakoś żyje się po trochu. Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." "A to feler" - Westchnął seler. Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." "A to feler" - Westchnął seler. Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi