Tymon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ogoliłem się i obciąłem. Wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jeszcze świeży ;) niestety, na te chwile obecnie nie mam lepszego aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Deczko pedalski , mym skromnym zdaniem : / Osobiście nigdy bym czegoś takiego nie zrobił , w sumie kwestia gustu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Deczko pedalski , mym skromnym zdaniem : / Osobiście nigdy bym czegoś takiego nie zrobił , w sumie kwestia gustu . homofob? cóż trudno ;) pedalski to jest luntek, a kolczyk mi się tam podoba i to bardzo, akurat do mojej twarzy pasuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No nie wiem jak wy, ale ja to tak sobie czasami lubię pierdyknąć kawałek pręta w głowę dla urody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie no, kawał pręta - super i wcale nie pedalsko </irony_mode> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Korodzik serio to Ty? Zgól te wąsy i brodę, a włosy na łbie tak do 2-4cm. Ja nie wiem po co część gmclanowiczów hoduje te kudły. smile.gif Bluźnisz wać! Teraz przynajmniej wygląda tak dziewiczo, jak nie używany dywan z Ikei. Nie gól wąsów - pozostań nerdem jak my! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @YXE: to jak się nie ma wąsów to nie jest się nerdem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Może i pieterowy pręcik pedalski, ale w sumie póki nie robi tego z mężczyznami jest spoko fajnie też, że wierzycie korodzikowi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ty anty to nawet włosy łonowe na wąsy masz wygolone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Pieter: Łazienka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ty anty to nawet włosy łonowe na wąsy masz wygolone ;) słucham? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 że twoje łonowe wyglądają jak wąsy ( interpretuj dowolnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Jest cała masa takich co cię z marszu wykluczają za krótki włosy. Ale kto jakie dziewczyny woli to już inna sprawa. Poza tym spójrz sobie na takiego Johnny'ego Deppa i znajdź mi dziewczynę, której się nie podoba. Jedynie co do zarostu ma to jakieś zastosowanie. Ale znam też trochę takich, którym się broda bardzo podoba. Po pierwsze nie mylę się, bo jednak większość kobiet woli krótsze włosy. Po drugie kudły a dobrze modelowane włosy, wąsy itd. to jednak jest różnica. Johnny Depp po pierwsze nie ma kudłów, po drugie ma twarz. Większość facetów z długimi włosami a'la metal ma się do Deppa jak pięść do nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Po pierwsze nie mylę się, bo jednak większość kobiet woli krótsze włosy. Po drugie kudły a dobrze modelowane włosy, wąsy itd. to jednak jest różnica. Johnny Depp po pierwsze nie ma kudłów, po drugie ma twarz. Większość facetów z długimi włosami a'la metal ma się do Deppa jak pięść do nosa. bez kitu, często jak widzę kogoś z długimi włosami to jest ostatnią osobą która dobrze z nimi wygląda. chociaż w mojej okolicy facet z długimi włosami trafia się raz na ruski rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i u większości płci pięknej ma się już na starcie przegrane. "Woli", a "na starcie przegrane" to różnica. Dobra jeśli zaznaczasz słowo "kudły" to może i masz rację. Ja tam się czeszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja też się czeszę - na każdego sylwestra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 nieźle, ja ostatnio zacząłem troche częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hodują włosy bo: informatyka->metale->przegryw ( nie dbasz o siebie ) -> dlugie wlosy ( bo po co do fryzjera co nie ) chociaz, jak tam kto lubi, ja mowie o stereotypach ej ja nie stereotyp, ja nie metal a wąsy/brody/bakenbardy zgolę, kiedy tylko przełamię chorobliwy lęk przed golarką (ona żyje i szepcze do mnie w nocy) Johnny Depp po pierwsze nie ma kudłów, po drugie ma twarz. Ba, ale czy jego twarz trzyma się obiektu, na którym leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poza tym spójrz sobie na takiego Johnny'ego Deppa i znajdź mi dziewczynę, której się nie podoba. == Platuś proszę Cię.. pewnie że niektórym to pasuje, ja tam tego nie neguję bo sam chcialbym mieć dłuzsze włosy.. no ale mi nie pasują. Jak moje Bejb by zobaczyła mnie w kudełkach Bagna to by się chyba pozwem rozwodowym skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Bagno to inna sprawa widać że on o swoje włosy nie dba a obcina go chyba jego mama. Im dłuższe się ma tym trudniej jest o nie dbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Teraz ja cuś pokażę ; ) Sylwester :D I my tańczący kankana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Właśnie takie filmiki chcesz ukrywać przed mamą w tajnym rarze? Szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jakie filmiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sorry, pomyliłeś mi się z alternative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z długich włosów powinno się wyrosnąć, tak samo jak z podniecania się metalem, jakoś tak koło 16 urodzin :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Z długich włosów powinno się wyrosnąć To one wyrosły ze mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja dosko się czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nikas, ty to ten z tyłu w żółtej bluzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ten co kamerował to chyba po jakiejś marichuanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi