Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pewnie Greli chodzi o: od którego wziąłem uśmiech i wsadziłem pingwinowi na twarz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 tak to ta to z 5 klasy ale nie mam z 6(w neij jestem juz ale nam jeszcze nie robili)Tyle tych usmiechow bo kolega(5 na gorze od prawej)powiedzial czis hehe jak bedzie z 6 klasy to wam dam a kto chce z 3 :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 JA!!! JA!!! @!$!@ BARDZO!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jak ktoś bardzo chce, to na nasza-klasa.pl znajdzie moje foty z podstawówki i gimnazjum :P ale i tak gnyska jedzącego pasek na nocniku z 18 lat temu nic nie przebije - kto pierwszy znajdzie w sieci to zdjęcie odejmę mu ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Black nie mam skanera robie zawsze aparatem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://img134.imageshack.us/img134/1305/grelaaakc4.png What to fuck? :D Wyskoczyło mi w losowych, czy tam jak to sie nazywa - w tym pasku na dole ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Każdy może mieć tak nam nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 nom właśnie, okazało się przez nasza-klasa.pl, że gnysek niekoniecznie jest tylko jeden na tym świecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nom, jak w wyszukiwarkę wpisałem "Gnys" to hoho wyników było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jak mowiles, to przeciez nazwisko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A cóż to za rastaman ^^: http://www.gmclan.org/uploader/1867/wyrwie..._jeste_my_r.jpg JA xD I obiecane zdjęcie http://www.gmclan.org/uploader/1867/DSC00520.jpg ja jestem no...wiecie gdzie. Mnie roxi mina tego w zielonym(mojego kolegi)i tego co obok niego jest(niebieska bluza) tylko BEZ JAJ!Bez PRZERÓBEK!Mojej mordy oczywiście typu coś jak WC :] gnysiu jest dozwolone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tiaa, niedługo będą mówić, że jesteśmy pedofiliskim forum, bo są tu fotki małych dzieci :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1867/wyrwie..._jeste_my_r.jpg WTF ? *Krztusi się herbatką* Mnie roxi mina Ciebie roxi ? Nice ;x Roxi pekińczyk, trzeci na górze od lewej ;x Z koleji czwarty na górze od lewej wyglada jak gumiś ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 WTF ? *Krztusi się herbatką* Ciebie roxi ? Nice ;x Roxi pekińczyk, trzeci na górze od lewej ;x Z koleji czwarty na górze od lewej wyglada jak gumiś ;o No bo se nazwalem powiedzeniem z rybek z ferajny "Wyrmiemy chwasta bośmy jesteśmy rasta" Masz racje co do gumisia sam mówiłem, ze roxi No gdzie ja jestem?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No gdzie ja jestem??między "pięknościami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Brawo :) mam jeszcze z 2 klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja z Ranmusem :D Na drugim zdjęciu ten z szampanem to ja :P Oczywiście foty Ranmusa poszły za jego zgodą :D Sylwester 2007/2008 Było ostro, jest więcej zdjęć, ale nie za darmo :D <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Na pierwszym zdjęciu ten czarny pasek po środku powinien być duużo bardziej na lewo lub prawo :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zupełnie sobie inaczej Ranumsa wyobrażałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Marmot ma racje wykasowac czarny pasek :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak chcecie to macie moją mordę w Avatarze ;) rip by Lowrider. a tu macie oryginał. i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 no dobra, lekko poszerzyłem jej uśmiech Jednak gry wpływają na psychikę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 NOWY RYJ!!! Wymieniłem niedawno :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mi bozia poskąpiła... Mam tylko jeden !! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wow, Yoda, prawie jak Jimi Hendrix :P . Ja bym pokazał swoje zdjęcie w hippie-jesusowej rameczce z telefonu K750i, ale się wstydzę ;( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No dawaj franco jedna, musisz się teraz zrewanżować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No dobsz: http://img50.imageshack.us/my.php?image=dsc00489sq9.jpg :na własną odpowiedzialność wchodzicie ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co to ma do Jezusa? :| Btw, nic nie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cicho! :ph34r: Na własną odpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Phi, to nie cytryny się tak liże :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi