Grabarz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Coś, co nie wygląda na żart a pokazuje głupotę autora postu ma być żartem? Powieś się :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dudusia jesli liczysz na jakas wieksza kariere to juz ja pozegnaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No a ty na kariere na gmclanie tym bardziej nie licz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mindfuck by me Nigger (pol. wulg. "czarnuch") jest rasistowskim określeniem osoby o ciemnej karnacji. ej, nie tak dawno chciałeś banować rasistów ty rasisto jeden ty. pewnie już jesteś wpisany w szeregi kkk :boxed: zbanować poxipola! :cool2: gmclan przeciwko rasizmowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 gmclan przeciwko rasizmowi A od kiedy Cie gmclan tak interesuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A od kiedy Cie gmclan interesuje :P Od 2. PsichiXlecia* *sin(666)+cos(893.234/23*7)-ctg(x)+850*3x(abs(x))-exp(820y)-€*32^y @up: n00b, idź skrobać beton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeśli to co napisałe Ghost to spam to twój post PsichiX to też spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 http://imgkk.com/i/26CnxM0U.jpg http://imgkk.com/i/xAiJBx5p.jpg Mój pies. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ale jestem śliczny :D ile ma? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wiekszych zdjec nie bylo ;/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ale jestem śliczny :D ile ma? :P 3 miesiące. :) @Saus: GTFO. Nie będę specjalnie skalował zdjęć. Może jeszcze dodawać Ci notkę, że "zdjęcie robione cyfrówką 8.3Mpix"? ;/ A podać linka, zamiast wklejać na forum zdjęcia o takiej rozdzielczości panicz nie raczy? Paznokcie się od tego nie połamią. Maximal Panicz raczy, aczkolwiek skrypt powinien sam zeskalować, nieprawdaż? Zanim system zrobi ze zdjęciami cokolwiek, musi je najpierw załadować. Maximal Prawda. fsock nie boli. Tak czy siak, jest tu masę gigantycznych zdjęć. :) Nikt nikomu nie zwracał uwagi. A idźcie skalować screeny z pulpitów. Ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ach ta ignorancja. A czemu to nie miałbyś skalować? Nie zasługujemy na to? Jak z takim podejściem te zdjęcia pokazujesz to lepiej w ogóle nie pokazuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ach ta ignorancja. A czemu to nie miałbyś skalować? Nie zasługujemy na to? Jak z takim podejściem te zdjęcia pokazujesz to lepiej w ogóle nie pokazuj. Bo gimp się mi odpala z 2 minuty? Z taką ilością dodatków. A co tam. Płakaliście jak modyfikowałem zdjęcia, teraz płaczecie, że nie modyfikuję. Ach ironia. A tak na marginesie, zdjęcia mają pokazywać jak najwięcej detali. Więc nie skaluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A jak się zdjęcie wczytuje 2 minuty? Nie narzekałeś jak musiałeś 2 minuty dłużej uploadować? Z resztą możesz pomniejszyć w paintcie, który się nie odpala 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A jak się zdjęcie wczytuje 2 minuty? Nie narzekałeś jak musiałeś 2 minuty dłużej uploadować? Z resztą możesz pomniejszyć w paintcie, który się nie odpala 2 minuty. Moje łącze nie wymaga czekania 2 minut na upnięcie pliku 3mb. :) Kompresja painta psuje zdjęcia (JPEG 85% Q), więc odpada. Koniec dyskusji. Wracać do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Przez 3 ost posty sie czyms chwalisz: #3701 - rozdzielczosc aparatu #3703 - wypasionym GIMPem #3705 - super netem! Nie wiem co to sie stalo z ludzmi na GMC :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 G-Enjoy, ukradłeś przetwornik do aparatu z Noki 3310, czy dodawali do pudełka z zapałkami? Tak wielkiego ziarna nie widziałem od czasu, gdy byłem na wsi jak kurom posypali. Nie masz dawać tak wielkich zdjęć, bo ja potem czekam pół godziny aż mi się forum załaduje pomimo, że mam łącze 5Mb - bo serwer na którym masz te foty nie jest tak szybki - a jak już po pół godzinie forum sie załaduje, to zdjęcia się dopiero skalują i wszystko mi skacze aż oczy bolą. Jeszcze raz i dostaniesz bana, za pyskówki do moderatorów. Btw. po obróbce w photoshopie ta sama rozdzielczość nie powinna przekraczać 800kb. Poza tym, tak wielkie zdjęcia się zmniejsza, bo tak wielkich monitorów nie ma. ja z aparatu 5Mpx mam 300kb zdjęcia. Bez utraty jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Przez 3 ost posty sie czyms chwalisz: #3701 - rozdzielczosc aparatu #3703 - wypasionym GIMPem #3705 - super netem! Nie wiem co to sie stalo z ludzmi na GMC :| GMCLAN zachorował na raka, kiedyś musiało się to zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Przez 3 ost posty sie czyms chwalisz: #3701 - rozdzielczosc aparatu #3703 - wypasionym GIMPem #3705 - super netem! Nie wiem co to sie stalo z ludzmi na GMC :| Niczym się nie chwalę. Odpowiadam na rumory stworzone przez usera, chociaż nie powinienem. Jeszcze raz: Jest masę zdjęć na GMC z gigantycznymi rozdziałkami, których autorom się jeszcze nie oberwało. @gnysek: Nie stać mnie na bardziej "wypasiony" aparat. Myślę, że przydałby się punkt w regulaminie na temat wielkości zdjęć. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 G-Enjoy, ukradłeś przetwornik do aparatu z Noki 3310, czy dodawali do pudełka z zapałkami? Tak wielkiego ziarna nie widziałem od czasu, gdy byłem na wsi jak kurom posypali. Nie masz dawać tak wielkich zdjęć, bo ja potem czekam pół godziny aż mi się forum załaduje pomimo, że mam łącze 5Mb - bo serwer na którym masz te foty nie jest tak szybki - a jak już po pół godzinie forum sie załaduje, to zdjęcia się dopiero skalują i wszystko mi skacze aż oczy bolą. Jeszcze raz i dostaniesz bana, za pyskówki do moderatorów. Btw. po obróbce w photoshopie ta sama rozdzielczość nie powinna przekraczać 800kb. Poza tym, tak wielkie zdjęcia się zmniejsza, bo tak wielkich monitorów nie ma. ja z aparatu 5Mpx mam 300kb zdjęcia. Bez utraty jakości. Co ty dzisiaj tak banami straszysz? Niczym się nie chwalę. Odpowiadam na rumory stworzone przez usera, chociaż nie powinienem. Jeszcze raz: Jest masę zdjęć na GMC z gigantycznymi rozdziałkami, których autorom się jeszcze nie oberwało. @gnysek: Nie stać mnie na bardziej "wypasiony" aparat. Myślę, że przydałby się punkt w regulaminie na temat wielkości zdjęć. ;p Pokaż mi choć jedno tak wielkie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @up: Mam waćpanie łaskawie kopać teraz? Nie chce mi się. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Niczym się nie chwalę. Odpowiadam na rumory stworzone przez usera, chociaż nie powinienem. Jeszcze raz: Jest masę zdjęć na GMC z gigantycznymi rozdziałkami, których autorom się jeszcze nie oberwało. @gnysek: Nie stać mnie na bardziej "wypasiony" aparat. Myślę, że przydałby się punkt w regulaminie na temat wielkości zdjęć. ;p To po co kupujesz 8Mpx, jak matryca i przetwornik są z dupy wyjęte i nie nadają się do niczego co przypomina zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To po co kupujesz 8Mpx, jak matryca i przetwornik są z dupy wyjęte i nie nadają się do niczego co przypomina zdjęcie. Kupiłem to coś dwa lata temu, wiesz? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 g-Enjoy, masz po prostu pecha. Podpadłeś kiedyś to teraz zbierasz za wszystkich. Przyzwyczajaj się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @up: Co powiedzieć? Eh... Chyba po prostu opuszczę Valhallę i będę spamił w "Dema gier i programów". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Możesz wogóle sobie pójść i obarczyć swoja obecnością inne forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Możesz wogóle sobie pójść i obarczyć swoja obecnością inne forum. :) Dziękuję za przyjemne słówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Możesz wogóle sobie pójść i obarczyć swoja obecnością inne forum. :) On chce tylko być fajny, nie psuj mu tej frajdy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To ja pokażę swojego pieska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @upup: Tak na boku. Kasa przestań. :P @up: Śliczny jamnik. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi