Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Włosy latające w powietrzu... ...a nie, nawet widać lekko twarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak zwykle beznadziejna fota. A napis po co? To jakies zagraniczne forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak zwykle beznadziejna fota. A napis po co? To jakies zagraniczne forum? Gej Meyjyajker Mejd in Czajna. Nie wiesz? o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak zwykle beznadziejna fota. A napis po co? To jakies zagraniczne forum? A kto powiedział, że to zdjęcie TYLKO na to forum? Czasami zadziwia mnie tok myślenia niektórych użytkowników tego forum. =D Nie wiem, jakoś w większości przypadków niezbyt logicznie podchodzicie do spraw. Czy ja do jasnej ciasnej muszę wam DOKŁADNIE a do tego LITERUJĄC pisać oczywiste części moich wypowiedzi? Głowa zaboli jak pomyślisz chociaż sekundę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Spokojnie, nie wpadaj od razu w furię. Ja też zdziwiłem się podpisem, ale jak na inne forum to spoko. Zero agresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak zwykle beznadziejna fota. A napis po co? To jakies zagraniczne forum? What are you talking about? I'm not polish, I don't understand you. A zdjęcie fajne, ale trochę za jasne, efekt był chyba zamierzony <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bo tylko Bagno stosuje efekty przeznaczone do grafiki komputerowej (szczególnie dla gier FPS, gdzie mają te efekty odwzorować wady ludzkiego oka, takie jak oślepianie przez światło) na zdjęciach. Inna sprawa, że jestem na 100% pewien, że Bagno w tym pokoju wcale nie ma tak jasno i nie ma takiej mgły przed oczami wchodząc do niego, więc tak czy siak to nie wyszło. Chyba, że cały czas jest w jakiejś ciemni i nagle wchodzi do pomieszczenia, gdzie wpada słońce przez okno, to tak, tak może odbierać jego oko. Tak czy siak, zdjęcie jest PRZEŚWIETLONE, wygląda BEZNADZIEJNIE i każdy fotograf, który by takie zdjęcie wystawił publicznie gdziekolwiek, zostałby zbluzgany, że zdjęć nie umie robić. Ale nie wiem po co to piszę wszystko, skoro już g-Enjoyowi mówiłem co sądzę o tej fotce :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 U mnie jest ciemno jak w d***e murzyna. Nie lubię światła. ;] Mogę Ci pokazać oryginał, bardzo ciemne zdjęcie. Bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Tak sobie przeglądałem swoje zdjęcia i postanowiłem jakieś wrzucić ;p fota1 fota2 a tą oglądacie na własne ryzyko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kurde, myslalem ze Platyna to tutaj najwiekszy hardkor. Ostra brodka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ta ostatnia fotka przypomina mi tą czarownicę z królewny śnieżki (jak to się jeszcze za młodu ze szkołą w kinie było to i wrażenia zostały) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Morgo! Dawno żem cię tu nie widział :P Pierwsza fota - śmiechowa mina. Mój królik tak samo łeb wystawia do przodu jak chce żeby go pogłaskać xD Poxi: E tam, Morgo z tego oc pamiętam to kiedyś jeszcze lepszą fotę dał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Poxi: E tam, Morgo z tego oc pamiętam to kiedyś jeszcze lepszą fotę dał :P Tę po której ktoś napisał:"Szatanie! Wróciłeś!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ekhm, suprajs! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zawsze wyobrażałem sobie Ciebie jako kaczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ta, widać, że koszulka stałego klienta :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 @Webzir: Też miałbym taką niezadowoloną minę gdyby do jedzenia postawili mi jedynie pokrojoną cytrynę :P widać że z utęsknieniem patrzysz na jakąś smaczną potrawę na drugim końcu stołu xD Ta ostatnia fotka przypomina mi tą czarownicę z królewny śnieżki (jak to się jeszcze za młodu ze szkołą w kinie było to i wrażenia zostały)Rzeczywiście, jest pewnie podobieństwo :D Pierwsza fota - śmiechowa mina. Mój królik tak samo łeb wystawia do przodu jak chce żeby go pogłaskać xDMożliwe że wtedy siedziała niedaleko mnie moja dziewczyna i również domagałem się głaskania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ta cytryna świeża jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To zdjęcie sprzed 3 miesięcy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak na 3 miesięczną cytrynę, dobrze wygląda.Ciekawe gdzie hodowana? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 fikasz? piernę i znikasz! czyli ja jako mały gnój, z zestawem małego super agenta,lol niezbędne rzeczy to: -żółty plecak z misiem -okrągłe okularki w stylu leona -pistolet maszynowy kalibru 11mm wypluwa 150 dźwięków strzału na minutę -super dreski firmy "Nie znam!" -szelki antywstrząsowe + podciągające dresy bardziej do góry (seksapil +50) -trampki firmy "Również nie znam!" szybkość + 20 Teraz również ty możesz zostać tajnym agentem ninja! >:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 A oto ja w Empiku, zaraz po tym jak złożyłem tam CV. http://c50.grono.net/112/94/gallery-78296187-500x500.jpg http://b62.grono.net/200/179/gallery-78296180-500x500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Co Ty tam robisz? Zabawiasz dzieci :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Na razie nic tam nie robię, bo dopiero CV złożyłem xD A na tym placyku to tak dla jaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Z wieczorka pożegnalnego :> czyli z serii zgadnijcie który to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ten z prawej co wygląda na niewiniątko (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ta z tyłu co się drapie po głowie i myśli "6 na jedną? w jakie ja sadomaso dałam się wciągnąć." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Myślę, że ta z tyłu to chłopak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ta z tyłu to nie chłopak - i nie trafiliście jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 3 z lewej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi