PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja bym pokazal, serio, ale nie chcialaby (ostatnio ostra jak brzytwa jest wiec wole nie draznic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 obie są siebie warte :cool2: nie dla mnie. (chodzi o koleżanki Gnyska) a dziewczyna Marmota jest zbyt mroczna. w ogóle jej nie widać w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 a dziewczyna Marmota jest zbyt mroczna. w ogóle jej nie widać w nocy. lol :D to może być problem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Glownie w sytuacjach pod bramkowych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 W nocy nie trzeba widzieć, wystarczy czuć ;p . Swoją drogą Kamrat, skąd wiesz :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 W nocy nie trzeba widzieć, wystarczy czuć ;p . Swoją drogą Kamrat, skąd wiesz :> ? Praktyczny człowiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Praktyczny człowiek :) I wie jak uzywac :thumbsup: Polac mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 W nocy nie trzeba widzieć, wystarczy czuć ;p . Swoją drogą Kamrat, skąd wiesz :> ? http://www.photoblog.pl/evemocore/ ? no chyba że o inną chodzi :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy trafiłeś czy nie, to i tak nie powiem ;p . Zresztą, wróćmy do tematu xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ocenzurowałeś link, boisz się własnej dziewczyny :cool2: co będzie za 30 lat? :o :D No dobra, odcenzurowałem ;p . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mojego zdjecia to k** nikt nie ocenił... (dziekuje za remake) Zreszta to dawno widac ze kreci z Eve ; p wnioski: Obaj nagle dali sobie po ':*' przez dluzsza chwile marmot mial tez do opisu dodany 'evelinko' tylko szkoda, bo ona i tak sie nie da, predzej robi to komus na zlosc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mojego zdjecia to k** nikt nie ocenił... (dziekuje za remake)do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Phi, ja bym wam nawet fotki swojej dziewczyny nie dał, a co dopiero koleżanek :] . Chyba, że wy macie jakieś fajne do pokazania i się nie boicie zrobienia tego ;p . a czego sie tu bać? :P kiedys wysylalem jakies i z dziewczyną (byłą) i z koleżankami, i nikt mnie do tej pory nie zabił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że koleżanki na google images nie wygooglają tego, bo zginę, ale ok :P Macie dwa dni na oglądanie potem usunę dla bezpieczeństwa :P Nie wiem jaki macie gust, to dam dwie panie :P Co mnie z którą łączy i dlaczego nie powiem, ale powiem, że wybrał bym pierwszą :P Bo nie wygląd najważniejszy nie no wszystkie spoko,ja i tak wole starsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja tą na 1 zdjeciu chyba znam, chyba chodzi ze mną do klasy :D btw. dzieki za ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 pf pf pf pf... <_< however.. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 dobra, wracamy do tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 To ostatnie zdjęcie, to jakby do jakiegoś brukowca, taki amerykański uśmiech :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 to była fota z zaskoczenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 hłe hłe A to ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @marmot: dziwne masz dziewczyny, wymyśliłeś nowy fetysz? @Eve: wszystkie twoje posty są tak samo bezsensu jak lokata. @gnysek: to ostatnie zdjęcie dosłownie mnie rozje**** xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @marmot: dziwne masz dziewczyny, wymyśliłeś nowy fetysz? @Eve: wszystkie twoje posty są tak samo bezsensu jak lokata. @gnysek: to ostatnie zdjęcie dosłownie mnie rozje**** xd Twoja wypowiedź bardziej była bezsensu niz lokata ;dddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 HAHAHA! macie tu moją fotke teraz z zakopanego biggrin.gif kijowo wyszedłem niedługo dam nowe,fajne biggrin.gif ja to ten menel w czerwonej bluzce ^^ http://www.gmclan.org/uploader/1486/P1080128.jpg XD Przeczytałem : Ja to ten menel z czerwoną mordą. I szukam człowieka z czerwoną mordą... To jest inteligencja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @UP wrodzony skill xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @marmot: dziwne masz dziewczyny, wymyśliłeś nowy fetysz? Ke? O co ci chodzi xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 nie wiem, może za dużo zjadł hamburgerów w mcdonaldzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 [zdjecia zgodnie z obietnicą usunięte, co by nie zgooglowały się ] Buuu ;< ja chciałem obadać xD.Dawaj jeszcze raz ;p nie zgoogluje :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 po studniówce wam dam zdjęcia z dziewczynami :P z jedną z nich idę, więc nic nie stracisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 po studniówce wam dam zdjęcia z dziewczynami :P z jedną z nich idę, więc nic nie stracisz :P A prawa autorskie dziewczyny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 No Gnyś ;< nie bądz taki xDD Prześlij linki chociaż na PW xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi